Retete

  • Drob de ciuperci - Aperitive


    Ceapa tocata se caleste in unt impreuna cu ciupercile spalate si taiate feliute, pana ce scade apa lasata de ciuperci. Cand sunt bine scazute, se iau de pe foc, se lasa sa se raceasca si se... »


  • Ciuperci cu maioneza - Aperitive


    Se face maioneza dintr-un galbenus fiert si trei crude, ulei (2 pahare), o lingura zeama de lamaie si sare. Ciupercile se spala, se taie felii si se fierb intr-un litru de apa cu o lingura zeama de... »


  • Pasta de ficat - Aperitive


    Pasta de ficat se amesteca cu untul, galbenusurile trecute prin sita, mararul verde tocat marunt, sare si piper. »


  • Pateu din ficat de gasca - Aperitive


    Se fierbe ficatul de gasca in apa cu vin si 50 gr unt (apa in cantitate cat sa acopere ficatul), timp de 15 minute, apoi se lasa in apa sa se raceasca. Se trece ficatul prin sita de doua ori,... »


  • Creier in aluat - Aperitive


    Se amesteca faina cu galbenusurile, untul, sarea si laptele adaugat treptat, apoi se adauga albusurile batute spuma, amestecand usor. Aluatul trebuie sa fie dens ca o crema. Creierul se taie in... »


  • Tarta cu legume - Aperitive


    Framanta faina cu sarea, coaja de lamaie, galbenusurile si untul taiat cubulete. Acopera aluatul cu folie si lasa-l la frigider doua ore sau pana a doua zi. Curata morcovii si spala dovlecelul.... »


  • Cosulete picante - Aperitive


    Se taie untul in cubulete mici. Faina se presara cu sare, se adauga untul rece, galbenusul intre si apa si se framanta bine. Se lasa o ora la temperatura camerei, apoi se intinde o foaie si se... »


  • Chiftelute de urzici - Aperitive


    Urzicile se spala bine si se scurg, apoi se fierb in apa cu sare pana sunt pe trei sferturi facute. Se scot din zeama si se lasa la scurs. Ceapa tocata fin se caleste in unt, intr-o tigaie cu... »


  • Carnaciori in aluat - Aperitive


    Se scoate aluatul frantuzesc de la rece si se lasa cateva minute la temperatura camerei sa se incalzeasca. separat, se pregatesc carnaciorii de bere. Se inteapa cu o scobitoare ca sa se patrunda... »


  • Rosii umplute cu porumb - Aperitive


    Se spala rosiile, se sterg de apa cu un prosop absorbant, apoi se taie capacul. Se scoate miezul din interiorul rosiilor si se lasa apoi sa se scurga cu gura in jos, intr-un bolde sticla. Separat,... »


  • Pateu de ficat cu unt - Aperitive


    Se fierbe ficatul in lapte dulce, dupa care se trece prin sita. Se freaca untul spuma, se adauga galbenusurile fierte si date prin sita, putina smantana, sare si piper macinat. Se omogenizeaza... »


  • Limba cu maioneza - Aperitive


    Se spala limba, se pune la fiert in apa rece impreuna cu rasolul de vaca. Dupa ce da in clocot, se adauga zarzavatul curatat si spalat. Se fierbe la foc mic intr-un vas descoperit, pana cand limba... »


  • Sunca crocanta - Aperitive


    Se taie jumatate din cantitatea de sunca cubulete mici, iar restul se marunteste. Sosul besamel se amesteca cu sunca si cu galbenusurile; se condimenteaza cu sare si piper. Din pasta bine... »


  • Sufleu de branza - Aperitive


    Se pune la fiert jumatate din lapte,iar cealalta jumatate se amesteca cu faina.Cand laptele fierbe se toarna compozitia cu faina in lapte si se amesteca bine pana se detaseaza de cratita.Se adauga... »


  • Sufleu de branza cu lapte - Aperitive


    Se pune untul intr-o tigaie pe foc si cand s-a incalzit se torna faina,amestecand repede cu lingura ca sa se incorporeze untul.Se pune laptele treptat amestecand energic pana se termina,apoi se mai... »


  • Oua umplute cu pateu de ficat - Culinar.ro


    Se fierb ouale, se decojesc si se taie in doua pe lung. Se scot galbenusurile si se pun intr-o farfurie adanca, se amesteca cu pateul de ficat, cu mustarul si verdeata tocata marunt. Amestecul se... »


  • Oua umplute cu maioneza - Culinar.ro


    Se fierb ouale, se curata de coaja si se taie in doua parti egale. Se scot galbenusurile, se pun intr-o farfurie adanca, se sfarama cu o furculita si se amesteca cu maioneza facuta din galbenusul... »


  • Oua umplute cu ficatei de pasare - Culinar.ro


    Ouale se fierb in apa cu sare, se tin cateva minute in apa rece, se scot si se curata de coaja. Se taie pe lung, in doua parti egale. Galbenusurile se pun intr-o farfurie adanca, se sfarama bine,... »


  • Baton cu cascaval - Culinar.ro


    Inainte scoatem cantitatea necesara de unt din frigider sa se incalzeasca, apoi razuim 100 g de cascaval parmezan. Apoi, punem deoparte aprox. 20 g de cascaval, restul il amestecam, intr-un castron... »


  • Telina cu maioneza - Culinar.ro


    Curatam si spalam partea alba de la telina. O dam pe razatoarea cu ochiuri mici. O scurgem apoi de zeama, presand-o usor. Preparam maioneza si o amestecam cu telina rasa, sare si piper dupa gust... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda