Retete

  • Rosii umplute cu carne si ciuperci - Culinar.ro


    Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga. Se taie marunt un rest de carne de pasare, fiarta sau fripta, se... »


  • Rosii cu orez - Culinar.ro


    Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga. Se fierbe in apa 100 g de orez: se scurge bine si se amesteca cu... »


  • Rosii umplute cu peste in ulei - Culinar.ro


    Se aleg rosii tari. Se taie un capac, se scobesc. Se presara cu sare si piper si se stropesc cu putin otet. Se asaza pe o farfurie cu gura in jos, lasandu-le asa catva timp sa se scurga. Cu... »


  • Oua rascoapte cu maioneza - Culinar.ro


    Se fierb ouale tari. Cind s-au racit se curata si se taie in doua, in lung. Se asaza pe o farfurie cu galbenusul in jos si se toarna deasupra un strat de maioneza pregatita cu mustar si la care... »


  • Oua rascoapte cu sos picant - Culinar.ro


    Se fierb ouale tari. Cind sint reci se curata, se taie felii rotunde si se asaza pe o farfurie unele peste altele. Separat se face un sos de mustar cu ou si anume: se pun intr-un castron o... »


  • Oua cu gaturi de raci - Culinar.ro


    Se fierb ouale, se curata si se taie in lat. Se taie cite o bucatica din virfuri, ca sa poata sta ouale in sus, ca paharelele. Se scot galbenusurile, se dau prin sita. Din aceste galbenusuri, se... »


  • Oua umplute cu ficat - Culinar.ro


    Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua in lungime. Se scot galbenusurile, se trec prin sita si se freaca cu ficat de pasare, fiert. Se adauga unt proaspat cit o nuca, se potriveste de... »


  • Oua umplute cu pasta de peste - Culinar.ro


    Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata si se taie in lung. Se scoate cu grija galbenusul din albus, fara ca albusul sa se sfarame. Galbenusurile se pun intr-un castron si se adauga:... »


  • Oua umplute cu ciuperci - Culinar.ro


    Se fierb ouale tari, dupa ce s-au racit se curata, se taie in doua in lat, si se taie putin si din capetele rotunjite, astfel ca ouale sa poata sta in picioare ca niste paharele. Se scoate... »


  • Oua umplute picante - Culinar.ro


    Se fierb ouale tari, dupa ce s-au racit se curata, se taie in doua in lat, si se taie putin si din capetele rotunjite, astfel ca ouale sa poata sta in picioare ca niste paharele. Se scoate... »


  • Crochete cu oua - Culinar.ro


    Se fierb 4 oua tari in apa cu sare, apoi dupa ce s-au racit, se macina prin macinatorul de nuca si se pun deoparte. Apoi pregatim un sos alb (besamel), topind 40 grame unt, peste care adugam 40... »


  • Ciuperci cu maioneza - Culinar.ro


    Dintr-un galbenus fiert si 3 crude, ulei, zeama de lamaie si putina sare, pregatiti o maioneza legata. Spalati ciupercile, taiati-le felii si fierbeti-le intr-un litru de apa in care adaugati zeama... »


  • Sparanghel fiert cu sos alb - Culinar.ro


    Se socotesc circa 8-10 fire de sparanghel pentru o portie. Se taie capatul fibros si se leaga manunchi, cate 8-10 fire. Acestea se fierb in apa clocotita, cu sare, timp de circa 20 de minute. Apoi... »


  • Sparanghel cu sos tartar - Culinar.ro


    Se opareste sparanghelul in apa cu sare. Se serveste impreuna cu un sos tartar preparat din maioneza, la care s-a adaugat tarhonul si castravetele murat, tocate marunt. Se condimenteaza cu sare si... »


  • Ciuperci cu maioneza - Culinar.ro


    Se spala ciupercile in mai multe ii pe si se asaza in sal a ti era. Separat se face o maioneza din galbenusul crud, frecat, cu o lingurita de mustar si ulei, care se subtia/a cu o lingura de... »


  • Painici de cartofi cu prune cu scortisoara - Culinar.ro


    Fierbem prunele intr-un dl de apa cu mierea, scortisoara si zaharul vanilat. Batem spuma margarina, zaharul, sarea si coaja de lamaie, incorporam galbenusurile. Adaugam faina, laptele, cartofii... »


  • Coltunasi cu cascaval - Culinar.ro


    Umplutura Se amesteca 3 galbenusuri de ou cu 30 g de unt la temperatura camerei, apoi adaugam 1 lingura de smantana, 1/4 de lingurita de sare, 1 albus de ou, si aprox. 2/3 din 240 g de cascaval.... »


  • Papanasi prajiti cu cascaval - Culinar.ro


    Fierbem cartofii in coaja, apoi decojim si ii sfaramam. Amestecam untul, galbenusurile de oua, cascavalul ras si adagam la cartofi. Se bat albusurile pana devin o spuma tare, apoi amestecam cu... »


  • Oua umplute - Culinar.ro


    Ouale fierte se curata, se taie jumatati, galbenusurile se pun separate intr-un castron. Galbenusurile se amesteca cu maioneza, mustarul, smantana, ceapa rosie si condimentele. Se amesteca bine si... »


  • Rosii umplute cu mazare si sunca - Culinar.ro


    Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc. Se prepari maioneza. Se taie sunca si cartoful cubulete si se amesteci bine cu mazarea, fiarta 15 minute in apa clocotita cu sare. Se adauga doua... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda