DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Placinta cu sunca - Culinar.ro


    Faina se freaca cu margarina, se adauga doua galbenusuri, rom, sare si atata smantana cat sa se obtina un aluat elastic. Se framanta bine, se imparte in doua si se pune la rece pentru o ora. Se... »


  • Aperitive pe baza de rosii - Culinar.ro


    Se fierb cinci oua tare, se trec sub jet de apa rece, se decojesc, se taie in doua pe latime si se scoate galbenusul. Se taie un capacel fiecarei rosii, se scoate pulpa, iar Interiorul se presara... »


  • Ardei umpluti cu legume - Culinar.ro


    Morcovii, telina si cartofii se taie cubulete. Se adauga sfecla, coapta in prealabil si taiata de asemenea cubulete. Se amesteca bine galbenusul cu putin ulei, pana se obtine o maioneza. Se adauga... »


  • Castraveti umpluti cu ficatei - Culinar.ro


    Castravetii se scobesc si se pun deoparte sa se scurga. intre timp, se pasireaza galbenusurile. Frecam untul, dupa care se amesteca bine cu ouale si pateul de ficat. Se adaugi patrunjel verde,... »


  • Castraveti umpluti cu ansoa - Culinar.ro


    Se spala castravetele, se indeparteaza capetele cu un cutit, dupa care se taie in 4 bucati, fara a se curata de coaja, si se scobesc. Fileurile de ansoa se scurg bine. Se scot samburii maslinelor,... »


  • Budinca cu cascaval - Culinar.ro


    Galbenusurile se bat spuma cu untul. Cele 4 chifle se curata de coaja si se inmoaie in . Adaugam albusurile batute spuma tare la amestecul de galbenusuri cu unt, apoi miezul chiflelor inmuiate in... »


  • Placinta cu spanac si ou - Culinar.ro


    Se lasa sa se decongeleze spanacul. Se framanta rapid un aluat din faina, unt, 2 lingurite sare si putina apa. Se infasoara in folie si se da la frigider 30 min. Se stoarce si se toaca spanacul. Se... »


  • Rosii umplute cu svaiter - Culinar.ro


    Spalam foarte bine rosiile, se golesc de miez si se lasa sa se scurga cateva minute. Se da svaiterul pe razatoare, se amesteca cu putin miez de rosii, se sareaza si se pipereaza, apoi se leaga cu... »


  • Rosii umplute cu orez la cuptor - Culinar.ro


    Se alege orezul, se spala si se pune la fiert in zeama de carne. Cand a fiert, se scurge, se lasa sa se raceasca putin, apoi se amesteca cu galbenusul crud, o lingurita de unt si trei linguri de... »


  • Soufle de branza - Culinar.ro


    Cascavalul ras, branza dietetica, galbenusurile, sarea si piperul se amesteca foarte bine. Albusurile se bat bine si se incorporeaza in compozitia de mai sus. Se pune compozitia in forma si se baga... »


  • Budinca de spanac cu carne si parmezan - Culinar.ro


    Spalam spanacul frunza cu frunza sub jet de apa. il pui la fiert cu apa si, dupa ce e fiert, il scurgi foarte bine. il toci si il amesteci cu sos alb facut din faina si lapte. Amestecam apoi cu 1... »


  • Aperitiv cu ridichi - Culinar.ro


    Se fierbe oua in apa cu sare pana devine tare, dupa ce s-a fiert se scufunda in apa rece pentru 30 de secunde si se curata de coaja. Se ia galbenusul fiert tare si se paseaza. Cascavalul se trece... »


  • Ciuperci umplute cu orez - Culinar.ro


    Ciupercile le curatam, si luam coditele, apoi le spalam in mai multe ape reci si se lasa pe o farfurie sa se scurga. Coditele se spala si se toaca marunt, se pun intr-o farfurie adinca si se... »


  • Rosii umplute cu svaiter - Culinar.ro


    Spalam rosiile, se golesc de miez si se lasa sa se scurga citeva minute. Dam svaiterul pe razatoare, il amestecam cu putin miez de rosii, se sareaza si se pipereaza, apoi se leaga cu un galbenus.... »


  • Rosii umplute cu ciuperci - Culinar.ro


    Spalam rosiile si se golesc de miez. Se lasa sa se scurga, timp in care se pregateste umplutura. Spalam ciupercile in mai multe ape, se taie felii subtiri si se pun sa scada pe foc mic, cu o... »


  • Rosii umplute cu orez - Culinar.ro


    Alegem orezul, se spala si se pune la fiert in zeama de carne. Cand a fiert, se scurge, se lasa sa se raceasca putin, apoi se amesteca cu galbenusul crud, o lingurita de unt si trei linguri de... »


  • Budinca de creier - Culinar.ro


    Pregatesti asa: Se pune in apa rece creierul de porc sau de vita, il cureti bine de sange, apoi il oparesti in apa clocotita. Cureti pielita si creierul si le dai prin sita. Freci intr-un bol... »


  • Bastonase de parmezan - Culinar.ro


    Punem intr-un vas faina, piperul, boiaua si untul la temperatura camerei si amestecati. Adaugam branza si mustarul si continuam cu amestecatul. Adaugam galbenusurile si amestecam pana la... »


  • Chec de spanac - Culinar.ro


    Spanacul il puneti la fiert, apoi il stracurati bine, il faceti piure apoi cu mixerul. Untul il topiti pe foc, adaugati apoi faina si piureul de spanac. Amestecati bine. Adaugati smantana si... »


  • Tarta impletita - Culinar.ro


    Se topeste untul pe bain-marie si se amesteca cu sarea si zaharul. Se incorporeaza treptat faina cernuta, framantandu-se pana obtinem un aluat potrivit de tare pe care il lasam la rece 30 minute.... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda