Retete

  • Rulada Veselie in culori - Culinar.ro


    1.Spanacul decongelat si scurs bine se amesteca cu ceapa si verdeata tocate marunt,cu cele 4 galbenusuri,cu condimentele si se amesteca bine, pana se omogenizeaza perfect,apoi icorporam albusul... »


  • Aperitiv cu bacon si cascaval - Culinar.ro


    Se amesteca intai ingredientele solide si apoi lichidele iar la urma am pus drojdia pentru ca fiind instant nu trebuie sa dospeasca inainte de a pune la copt. Se unge o forma de chec cu ulei si se... »


  • Crochete cu branza feta - Culinar.ro


    Se coc cartofii. Se scot, se lasa sa se raceasca putin, apoi se decojesc si se paseaza intr-un bol. Se adauga ceapa verde, feta, galbenusul de ou, mararul, un varf de sare si piper dupa gust. Se... »


  • Chec apeririv ieftin - Culinar.ro


    Se taie cubulete mici parizerul Se separa galbenusurile de albusuri. se bat spuma albusurile. Se pune peste galbenusuri apa se amasteca si se toarna incet peste albusuri. Se pun cele 2 plicuri... »


  • Quiche cu spanac - Culinar.ro


    Se framanta un aluat din toate ingredientele. Se formeaza o bila care se lasa la rece pentru 30 de minute. Se spala spanacul se opareste, se scurge de apa si se taie marunt. Se condimenteaza cu... »


  • Chec cu ciuperci - Culinar.ro


    Se calesc in ulei ceapa si ciupercile. Se pun condimentele, verdeata. Se lasa sa se raceasca, apoi se incorporeaza galbenusurile, faina si albusurile batute spuma. Se coace in tavi de cozonac... »


  • Bebelusi in paturica - Culinar.ro


    Taiem cu rola zimtzata aluatul in dreptunghiuri. Asezam cirnaciorul pe o jumatate de aluat, iar cu cealalta parte invelim bebe. Infasam bebelusul in paturica de foietaj asa ca in imagine. Asezam... »


  • Vol-au-vent cu pui si sos parmezan - Culinar.ro


    Cu o forma metalica de briosa decupam rondele de aluat. Jumatate din acestea le decupam pe mijloc, folosind o forma cu un diametru mai mic. Peste fiecare rondea intreaga punem inelul de aluat, se... »


  • Tarta de ou si parmezan - Culinar.ro


    Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma tare. Amestecam parmezanul cu pesmetul, sarea si piperul(sare foarte putina sau chiar deloc, pentru ca parmezanul e destul de sarat).... »


  • Muffins cu turban - Culinar.ro


    Spanacul poate fi inlocuit cu urzici sau alta planta care va place. Drojdia se lichefiaza cu zaharul, apoi se adauga laptele/apa/supa calduta si se lasa cateva minute sa se activeze drojdia. Se... »


  • Drob (de pui) - Culinar.ro


    Am taiat marunt carnea, apoi am dat prin razatoare 3 morcovi si-un pastarnac (mai maricel) 6 cepe le-am taiat marunt si le-am calit in ulei de masline: Am tocat cateva fire de verdeata (doar marar... »


  • Rulada din piept de pui cu omleta, cabanos si muraturi - Culinar.ro


    Pieptul de pui se dezoseaza cu grija si se bate cu ciocanul de snitele, doar pe o parte, cea interioara. Partea exterioara nu se bate, caci pielea trebuie sa fie intreaga pentru a inveli rulada.... »


  • Coroana de branzeturi in foietaj - Culinar.ro


    Am luat un aluat foetaj (deja intins). Am mixat ceapa verde, patrunjel si marar, impreuna cu urda, branza de burduf si telemea. Am facut o incizie dubla (de 2 ori X )in centrul aluatului, am asezat... »


  • Icre negre in jumatati de oua - Culinar.ro


    Ouale se fierb se decojesc si se pun in frigider cateva ore. Se scot si scobesc de galbenus care se amesteca cu piper pisat, mustar, maioneza, zeama de lamaie. Se face un cornet si orneaza ouale.... »


  • Rulada cu cascaval, pate si muraturi - Culinar.ro


    1. Cascavalul (eu am folosit brinza Gouda), dat pe razatoarea mica, se amesteca cu jumatate de pachet de unt (moale), pina devine o pasta omogena. Se aseaza aceasta pasta pe un celofan uns cu ulei... »


  • Tarta cu dovlecel si telemea - Culinar.ro


    Se framanta ingredientele pentru aluat, se formeaza o bila si se baga pentru 30 min la frigider. Dovlecelul se curata si se taie bastonase, o ceapa mai mare se caleste in putin ulei de masline, se... »


  • Aperitiv cu pui, delicios si usor de facut - Culinar.ro


    Se fierbe pieptul de pui in apa cu sare, 20 min, impreuna cu un morcov. Se lasa la racit si se trece prin masina de tocat carne de 2 ori. Gogosarul, morcovul, sunca si cascavalul se taie... »


  • Rulada aperitiv Aurica - Culinar.ro


    Laptele si fainase se fierb pina se ingroase. Dupa racire se amesteca cu 5 galbenuse si albusele batute spuma. Se pune intr-o tava si se coace la foc potrivit. Se scoate si se pune pe un servetel... »


  • Crochete cu pui si porumb - Culinar.ro


    Punem la fiert cartofii in apa cu sare Dupa ce au fiert, ii strecuram si facem piure, punem galbenusurile, pieptul de pui, porumbul, smantana, patrunjel, cubul de supa, sare, piper. Amestecam... »


  • Surpriza cu mozzarella - Culinar.ro


    Am taiat discuri o foaie de aluat foietage. Am pus pe fiecare cate o mozzarella. Am inchis pachetelul ,folosind putin galbenus. Am decorat cu stelute taiate din accelasi aluat. Le-am pus la cuptor... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda