Retete

  • SARATELE SUPER-GUSTOASE - Culinar.ro


    Din toate ingredientele de mai sus se framanta un aluat care se pune la rece pentru 4o minute. Se imparte aluatul, se intinde cu sucitorul in foi de jumatate de centimetru. Se ung cu galbenus si... »


  • Aperitiv curcubeu - Culinar.ro


    Se pregateste cuptorul la 120 de grade celsius sau la foc potrivit (pentru cuptor obisnuit) Untul se freaca cu Delikatul. Se separa ouale. Albusurile se bat spuma. Peste unt se adauga galbenusurile... »


  • Cosulete cu cascaval - Culinar.ro


    Drojdia se dizolva in laptele caldut, se adauga untul topit (abia caldut si el, nu fierbinte!) si zaharul. Se pune faina si sarea in masina de paine, se toarna amestecul lichid si se pune la... »


  • Torta Pasqualina,Tarta festiva cu spanac - Culinar.ro


    Se amesteca untul moale cu sarea, iaurtul, galbenusul si oul intreg. Se adauga faina, praful de copt si se framanta usor, pana la obtinerea unui aluat omogen. Se pune aluatul obtinut in folie de... »


  • Tarte cu legume si susan - Culinar.ro


    Se caleste ceapa si prazul in uleiul de masline, se adauga zucchinele, morcovul si cartofii (fierti 5 minute de cand incepe fierberea, in apa sarata). Se lasa 10 minute pe foc mediu, apoi se da... »


  • Salata de cartofi cu ceapa verde - Culinar.ro


    Toate ingredientele se toaca marunt si se amesteca cu maioneza facuta in casa dintr-un galbenus de ou fiert, 1 galbenus crud, 100 ml ulei, o lingura mustar, sare, piper. »


  • Empanadas - Culinar.ro


    Se amesteca faina, oualele, putina apa, putin ulei de masline, un pic de sare si se framanta pana se obtine un aluat omogensi elastic. Se acopera cu o folie de plastic si se lasa sa se odihneasca 1... »


  • Oua umplute cu ton - Culinar.ro


    Se fierb ouale tari (7 minute) si se decojesc. 5 dintre oua se taie in jumatati pe lungime si se scot galbenusurile. La celelalte doua li se taie un capacel si se scoate galbenusul. Se amesteca... »


  • Oua cu branza topita la microunde - Culinar.ro


    Se pune oul intr-o cescuta de cafea sau bol de sticla (rezistent la microunde),se unge cu unt. Se aseaza branza topita, oul (albus+galbenus), putin unt si condimente. Cescuta se pune la microunde... »


  • Placinte de varza acra cu sos sos de smintina si ceapa - Culinar.ro


    Se spala cartofii, se curata de coaja, se dau pe razatoarea mare si se storc. Se toaca marunt varza acra. Se amesteca varza cu cartofii, oul, galbenusurile de ou si faina. Se condimenteaza cu sare,... »


  • Oua umplute delicioase - Culinar.ro


    Se fierb ouale tari (10 min), dupa care se dau printr-un jet de apa rece, se decojesc si se taie in jumatati cat se poate de atent. Din 3 galbenusuri se face maioneza. Restul de galbenusuri se... »


  • Foetaj picant - Culinar.ro


    Foetajul se taie patrate mai mari. Se pun pe diagonala bucatile de sunca peste se pun cubulete de rosii apoi se condimenteaza cu sare si piper. Se presara cascavalul si ceva verdeata (patrunjel).... »


  • Pasta de conopida - Culinar.ro


    Conopida se toaca marunt dupa ce a fost fiarta. Ceapa se pune la calit in ulei pentru cateva minute la foc mic.Trebuie sa se moaie putin. Se face o maioneza clasica din galbenusul crud,cel fiert... »


  • Tarta cu brocoli - Culinar.ro


    Se amesteca ingredientele pentru aluat si se lasa la frigider 30 de minute ca sa se intareasca grasimea si sa se poata lucra. Apoi se intinde o foaie rotunda mai mare decit forma de tarta. Se... »


  • Oua umplute cu sardele de Lissa - Culinar.ro


    Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua in latime. Se taie foarte putin din capetele rotunde, astfel ca jumatatile de oua sa poata sta in picioare ca niste paharele. Se trec galbenusurile... »


  • Calcan gratinat - Culinar.ro


    Se fierb scoicile timp de 7-8 minute, amestecand continuu. Se scot din cochilii dupa ce se racesc. Se pune intr-o tava calcanul, se presara cu sare si piper, foi de dafin si vin alb. Se introduce... »


  • Ton cu maioneza - Culinar.ro


    Se face o maioneza mai consistenta de aceea se adauga cartoful fiert. Se poate pune la inceput un galbenus, cartoful fiert si zdrobit bine, sare, mustar si se amesteca cu mixerul adaugand cate... »


  • Oua "Ratusca" - Culinar.ro


    Se fierb ouale. Se decojesc. Se taie pe vertical si se scoate galbenusul. Intr-un castronel se amesteca galbenusul dat prin sita, cu uleiul, mustarul, sunca taiata foarte marunt si sare dupa gust.... »


  • Omleta - Culinar.ro


    Se bat ouale, se pune laptele sau o linguta de smantana si sare. Ouale se bat in ultimul moment si atat numai cat sa se amestece bine galbenusul cu albusul. Se pune tigaia cu o lingura de unt la... »


  • Aperitiv Ligia - Culinar.ro


    Se bat tare albusurile ssi se amesteca cu galbenusurile frecate anticipat, apoi se adauga cascaval ras marunt (circa 50 grame, un pic de sare), se pune toata in tava (de prajitura), la copt .Dupa... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda