DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Placinta cu branza si cacao - Culinar.ro


    Separa albusurile de galbenusuri. Freaca spuma margarina si zaharul. Adauga treptat galbenusurile, laptele, praful de copt, stins cu zeama de lamaie, albusurile batute spuma, cacaua si faina.... »


  • Trigoane cu nuci - Culinar.ro


    Se amesteca nuca, zaharul pudra si laptele. Se framanta un aluat frantuzesc, se intinde o foaie de 5 mm grosime si se taie cu cutitul fierbinte in patrate. Se ung cu albus marginile patratelor, se... »


  • Placinta Scufita Rosie - Culinar.ro


    Se incepe prepararea acetui fel de mancare cu umplutura. Se taie ceapa si ardeii si se pun intr-o tigaie incinsa cu putin ulei. Cand ceapa sticleste si ardeiul se scofalceste, adaugam rosiile... »


  • Cuib de viespi - Culinar.ro


    Faina se asaza pe o planseta impreuna cu patru linguri de zahar. Drojdia se amesteca cu zaharul vanilat si se desface in putin lapte. Se adauga galbenusurile peste faina si peste drojdie. Se toarna... »


  • Cuib de viespi - Culinar.ro


    Dam faina prin sita direct intr-un castron. Adaugam galbenusurile de ou, sarea, drojdia si laptele si framantam foarte bine pana ajunge la consistenta unui aluat de strudel. Presaram faina, il... »


  • Placinte cu cartofi - Culinar.ro


    Cartofii curatati se dau prin razatoare. Se pune intr-un vas si se toarna apa rece. Sa lasa sa stea in apa 15 minute, dupa care se scurge apa. Se adauga faina si ceapa, se amesteca bine, dupa care... »


  • Coronita cu migdale si seminte de susan - Culinar.ro


    Amestecam laptele cu drojdia si putin zahar, presaram putina faina, o acoperim si lasam sa dospeasca aprox. 15 minute. Amestecam uleiul, sare, coaja de lamaie, zaharul, ouale si anasonul. Adaugam... »


  • Blat de tort - Culinar.ro


    Intr-un castron mare, batem spuma galbenusurile de ou, zaharul si zaharul vanilat. Faina o cernem prin sita si o amestecam bine cu praful de copt. Batem apuma albusurile de ou cu sarea. Turnam... »


  • Mouffin cu cascaval - Culinar.ro


    Foitajul se decongeleaza, se intinde si se decupeaza forme rotunde potrivite fundului formei de copt pentru mouffin. Celelalte ingrediente se amesteca si cu compozitia obtinuta se umplu formele de... »


  • Paste la cuptor - Culinar.ro


    Sfarama branza, adauga faina, oua, sare si framanta totul. Pune la fiert apa cu sare. Intinde branza framantata si taie taietei de grosimea unui deget si de 3-4 cm lungime. Fierbe taieteii in apa.... »


  • Pasca traditionala cu ciocolata - Culinar.ro


    Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se freaca intr-un castron impreuna cu zaharul tos, apoi se adauga, pe rand, zaharul vanilat, cacaua, dizolvata in prealabil in doua linguri de apa... »


  • Pasca moldoveneasca - Culinar.ro


    Intr-un castron adanc, se toarna o cana si jumatate de faina, facandu-se cu mana o groapa la mijloc. Drojdia se dizolva in putin lapte cald, apoi se framanta cu faina ramasa si cu o lingura de... »


  • Saratele fragede - Culinar.ro


    Drojdia se amesteca cu laptele caldut si zaharul. Faina se amesteca bine cu untura si margarina, pana se obtine un aluat sfarimicios. Se adauga galbenusurile frecate cu sare, drojdia inmuiata in... »


  • Melci cu cacao - Culinar.ro


    Dizolva drojdia in lapte cu zahar, amesteca cu faina, ou, sare si lapte caldut, incat sa obtii un aluat nu foarte ferm. Framanta si la sfarsit adauga ulei. Lasa-l la dospit, dupa care intinde-l de... »


  • Taietei stiriani - Culinar.ro


    Sfarama branza, adauga faina, oua, sare si framanta totul. Fierbe apa cu sare. Intinde branza framantata taietei de grosimea unui deget si de 3-4 cm lungime. Fierbe taieteii in apa. Freaca spuma... »


  • Coronite cu ciocolata - Culinar.ro


    Se freaca galbenusurile cu zahar, iar albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se inglobeaza in spuma de albusuri si se adauga untul frecat spuma. Faina se toarna treptat,... »


  • Pogacele cu telemea - Culinar.ro


    Cartoful se curata si se fierbe in apa putin sarata, apoi se zdrobeste cu zdrobitorul de cartofi. Branza de oaie se amesteca bine cu sare, 50 g de unt, 1 galbenus de ou, si cu cartoful fiert,... »


  • Strudel cu rubarba si sos de cocos - Culinar.ro


    Se intinde pe masa si se presara cu faina o fata de masa mai mare. Se intind foietajele si se presara cu alune. Se curata rubarba daca este necesar, se taie cubulete si se amesteca bine cu lamaia... »


  • Cornulete cu mac - Culinar.ro


    Sfaramam untura cu putina sare si faina, apoi adaugam galbenusurile si paharul de smantana. Intindem aluatul si taiem forme rotunde. Batem spuma albusurile cu 30 dkg zahar si 25 dkg nuca sau mac,... »


  • Strudel Pintyoke - Culinar.ro


    Framantam faina, sarea, zaharul, otetul, galbenusul cu laptele sau apa pana obtinem un aluat moale. Amestecam bine untura cu o lingura de faina. Impartim aluatul in 6 parti, le intindem cu untura,... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda