Retete

  • Tort cu migdale si ciocolata


    Se rumenesc migdalele intr-o tigaie fara grasime si se pun deoparte sa se raceasca. Ciocolata se rupe bucatele, se pune intr-o craticioara si se lasa sa se topeasca pe baie de apa. Apoi se lasa si... »


  • Pizza pollo


    Se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu un praf de sare si se adauga peste albusuri. In continuare se adauga iaurtul, uleiul,praful de copt stins cu un pic de otet si faina(cernuta in... »


  • Salata de vinete cu maioneza


    Se coc vinetele pe o tava, se curata si se piseaza cu furculita apoi se pun intr-un bol. Se fierbe un ou dupa care galbenusul oului fiert si al celui crud se amesteca cu o lingurita de mustar pt a... »


  • Inghetata de cacao


    Oprim o cana de lapte iar restul il punem la fiert cu jumatate din cantitatea de zahar. Galbenusurile se freaca spuma cu restul de zahar , adaugam faina, cacao si cana de lapte oprit. Dam vasul... »


  • Cuib de viespi


    Se framanta un aluat cu toate ingrdeientele (daca e prea moale mai adaugati un pumn de faina) si lasati la dospit. Dupa ce a crescut il impartiti in 4 parti si din fiecare parte faceti o foaie... »


  • Prajitura cu visine


    Albusurile se bat spuma. Se adauga zaharul si se freaca pana se topeste. Apoi,se pun, pe rand, galbenusurile, laptele si uleiul. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga la sfarsit.... »


  • Turta dulce


    Se bat cu telul zaharul cu mierea, smintina, untura, galbenusurile, bicarbonatul stins in putin otet si aromele. Se adauga faina atit cit sa se obtina o compozitie ca pentru chec. Se incorporeaza... »


  • Inghetata de vanilie


    Se fierbe laptele cu vanilia. Galbenusurile se bat cu 100 g zahar si se adauga peste laptele aflat pe foc. Se fierbe la foc mic pana ce compozitia va avea consistenta smantanii. Se lasa la racit,... »


  • Tort de inghetata


    Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile unul cate unul si esenta de vanilie. Se incorporeaza frisca si compozitia se separa in trei; o parte se amesteca cu cacao, o parte cu... »


  • Chec cu rahat


    Se ung doua forme cu margarina solida si se tapeteaza cu faina.Faina se pune pe o foaie de nailon si rahatul se taie direct in faina (in bucati mici, cit bobul de porumb), ca bucatile sa nu se... »


  • Placinta cu mere


    Intr-un castron se freaca untul moale cu zaharul se adauga ouale si galbenusul, smintina, coaja rasa de lamiie si la urma faina amestecata cu praful de copt. Nu se framinta, se amesteca pina se... »


  • Poale-n brau


    Drojdia se dizolva in laptele incalzit,se adauga cateva linguri de faina si se lasa la crescut.Doua galbenusuri se freaca spuma cu zaharul si sarea.Maiaua(drojdia si laptele)se amesteca cu coaja de... »


  • Ciorba de miel


    Pentru o ciorbă de 3-4 l, este suficient capul, dacă acesta este întreg, cu puţin gît şi capetele osoase ale pulpelor, sau circa 1/2 kg altă carne cu mai mult os (piept). Capul... »


  • Budinca de orez cu mere


    Orezul fiert se amesteca cu galbenusul, albusul batut spuma si coaja de lamiie. Se aseaza in vasul uns cu unt, alternind feliile de mar, curatat de coaja si simburi. Se coace la foc mijlociu, cca... »


  • Ciocolata cu lapte


    Galbenusul se freaca cu cacao cernuta sau ciocolata rasa, cu zaharul vanilat si zaharul tos, turnind cate putin lapte clocotit si batind mereu cu furculita. Se pune in cescute de cafea turceasca si... »


  • Sarlota de capsuni


    Se bat spuma galbenusele, ouale intregi, zaharul si putina sare. Se adauga faina si praful de copt. Se unge o tava patrata cu ulei, se pune compozitia si se coace 20 min. Se scoate apoi pe un... »


  • Prajitura glazurata


    Blatul:se bat albusurile spuma,se adauga nuca,faina si praful de copt.Dupa ce se coace blatul torni peste el 200g ciocolata alba topita cu 5 linguri ulei si se da la racit. Crema:Caramelizezi 5... »


  • Saratele crocante


    Se framanta toate impreuna se pune la rece 1 ora Se intinde se unge cu ou se presara cascava, chimen sau susan. Se taie se pune in tava unsa se coace 20 minute. »


  • tort iona


    topiti ciocolata,frecati untul cu100g zahar apoi uniti galbenusurile.adaugati incetisor ciocolata,faina si albusurile batute cu restul de zahar. se pune intro tava unsa cu unt la 170grade... »


  • Tort de ciocolata cu etaj


    Un blat: se separa 6 oua, se bat albusurile spuma bine, se adauga treptat galbenusurile, se bate, apoi se adauga treptat zaharul si se bate bine pana cand se topeste zaharul. Apoi adaugam praf de... »


    Tort de ciocolata cu etaj
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda