Retete

  • Felie cu nuci prajite


    Pentru aluat maruntim nuca si o prajim. Amestecam bine galbenusurile, 4 linguri de apa si zaharul. Batem spuma albusurile, adaugam bicarbonatul de amoniu, praful de cacao si faina, adaugam nuca si... »


  • Baston cu branza


    Amestecam ingredientele pentru aluat si tapetam o forma cu modele astfel incat sa ramana aluat si pentru acoperit. Pentru crema amestecam bine ingredientele. Batem spuma 5 albusuri si adaugam incet... »


  • Prajitura cu foi


    Aluat: batem spuma albusurile cu zaharul, adagam nuca, faina, pesmetul si praful de copt. Turnam amestecul intr-o tava captusita cu hartie de copt si coacem in cuptorul pre-incalzit. Crema: pana ce... »


  • Prajitura cu piscoturi si glazura de ciocolata


    Framantam faina, untura si margarina UNIREA adaugam zaharul pudra, galbenusurile, praful de cacao, bicarbonatul de amoniu si atat lapte cat sa obtinem un aluat consistent de intins. Coacem 2 foi.... »


  • Prajitura deosebita


    Batem spuma galbenusurile cu zaharul, incorporam incet faina si amestecam. Batem spuma albusurile si le adaugam cu miscari lente la amestecul obtinut anterior. Ungem tava si cu o lingurita facem... »


  • Prajitura cu budinca si piscot


    Amestecam ingredientele pentru piscot si il coacem 30 de minute. Fierbem in lapte galbenusurile, zaharul, budincile si intaritorul. Dupa racire adaugam margarina UNIREA Impartim crema in doua si... »


  • Prajiura cu foi Etelca


    Framantam un aluat moale si il intindem. Amestecam bine grasimea si otetul si o ungem pe aluat si il indoim. Din jumatate in jumatate de ora repetam intinsul si indoitul, punem la rece aluatul... »


  • Himalaia


    Batem spuma albusurile si adaugam zaharul pudra si cocosul. Amestecam galbenusurile, zaharul pudra, margarina UNIREA gemul de caise, praful de cacao si zaharul vanilat, apoi adaugam stafidele... »


  • Spuma cu branza


    Amestecam zaharul cu galbenusurile, laptele si uleiul. Batem spuma faina, bicarbonatul de amoniu si albusurile, icorporam branza si coacem aluatul intr-o tava unsa si presarata cu faina. »


  • Cornulete


    Framantam faina, galbenusurile si atat lapte cat sa obtinem un aluat moale. Il impartim in 2 parti si le intindem. Le ungem cu untura topita si presaram cu faina, le rulam. Punem la rece 1-2 ore.... »


  • Cremes Jugo


    Aluat: framantam untul, faina, galbenusurile, apa rece si sarea, lasam la rece 3 ore. Coacem o foaie. Cealalta foaie o punem in tava impreuna cu umplutura si le coacem impreuna. Umplutura:... »


  • Stelute Patricia


    Sfaramam untul in faina. Adaugam zaharul praf si cele 2 oua. Presaram faina pe suprafata de intins, intindem aluatul si taiem bucatele in forma de stelute. O jumatate de steluta o ungem cu galbenus... »


  • Prajitura cu mac


    Aluat. Amestecam ingredientele pentru aluat si coacem o prajitura tip piscot. Crema. Amestecam untul, zaharul, pesmetul, romul, nuca macinata si cacao. Fierbem laptele cu grisul si asteptam sa se... »


  • Semiluna cu branza feta


    Amestecam faina cu praful de copt, adaugam ouale batute, sarea, mararul maruntit, uleiul, iaurtul, smantana si le framantam bine. Adaugam maslinele stoarse si maruntite si sfaramam deasupra branza... »


  • Prajitura cu nuca de cocos si sirop


    Se mixează untul până se albeşte. Se adaugă zahărul şi se amestecă în continuare, după care se adaugă gălbenuşurile celor 5 ouă. Se adaugă apoi laptele, ouzo, vanilia şi nuca de... »


    Prajitura cu nuca de cocos si sirop
  • Cremes American


    Amestecam galbenusurile, zaharul, faina, praful de copt si apa, coacem pentru 25-30 de minute. Fierbem budinca si o adaugam cat e calda la albusurile batute spuma si la zaharul pudra. O turnam pe... »


  • Prajitura Ferdinand


    Inmuiem drojdia in jumate de dl de lapte si putin zahar. Preparam aluatul din galbenusuri, zahar, sare, lapte, stafide, margarina UNIREA amestecul de drojdie si faina cat cuprinde (cca. 1 kg),... »


  • Felie cu crema ce cafea


    Fierbem 4 portii de cafea tare. O racim. Frecam margarina UNIREA cu zaharul pudra, coaja de lamaie, zaharul vanilat si galbenusul, apoi adaugam foarte incet cafeaua si amestecam continuu.Punem... »


  • Prajitura cu gem


    Preparam aluatul din faina, margarina UNIREA galbenusuri, sare, drojdie, lapte si sare si il dospim in 4 parti. Intindem aluatul, il ungem cu gem, si il rasucim din doua parti spre mijloc.... »


  • Prajitura cu nuca si oua


    Amestecam bine galbenusul cu zaharul si apa, adaugam nuca macinata, faina amestecata cu praful de copt si albusul batut spuma. Coacem la foc mediu intr-o tava unsa si presarata cu faina. Crema:... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda