DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Prajitura cu napolitana si glazura de cacao


    Framantam ingredientele pentru aluat, formam rulouri de lungimea foilor de napolitana si le coacem. Fierbem laptele, faina si galbenusurile. Ungem o foaie de napolitana cu crema, pozitionam rulouri... »


  • Prajitura Domino


    Amestecam ingredientele si le turnam intr-o tava unsa cu unt, nivelam la un deget grosime. Punem la cuptor la foc mare, dupa catvea minute scadem focul si uscam prajitura 20 de minute. Dupa ce... »


  • Prajitura cu miere


    Framantam o bucata de untura sau margarina UNIREA cu o cana de lapte amestecata cu 2 dkg de bicarbonat de amoniu, 4 galbenusuri si 30 dkg miere topita si lasam sa se odihneasca 1-2 ore, apoi... »


  • Prajitura frantuzeasca cu mac


    Foaia cu mac: amestecam ingredientele si le coacem la foc mediu la 180 de grade C la inceput, apoi la 150 de grade C. Foi: framantam ingredientele si preparam 2 foi. Crema: amestecam zaharul... »


  • Prajitura cu nuci


    Se amesteca galbenusurile de ou, mierea, praful de sare si untul. Se adauga faina si se framanta pana se obtine un aluat omogen, iar apoi se intinde foarte subtire. Se intinde bine intr-o tava... »


  • Prajitura cu piscot


    Intai preparam piscotul. Batem spuma galbenusurile cu zaharul pudra, untul si praful de cacao, adaugam praful de copt, faina si albusurile batute spuma si coacem aluatul obtinut. Apoi preparam... »


  • Prajitura Royal


    Batem spuma jumatate din cantitatea de unt impreuna cu 14 dkg de zahar si un plic de zahar vanilat. Adaugam 14 dkg de nuca, tot atata faina, un pachet de praf de copt si albusurile batute spuma de... »


  • Prajitura Pozsony


    Pentru décor: zahar pudra, pentru fiecare bucata ¼ compot de caise si 2-3 boabe de struguri albi Fierbem pastele in apa sarata, le strecuram, le clatim cu apa rece si le lasam sa se raceasca.... »


  • Melci cu cacao


    Inmuiem drojdia in laptele cu zahar, adaugam faina, galbenusurile, sarea si atat lapte caldut cat sa obtinem un aluat aproape tare. Apoi framantam uleiul in aluat. Lasam la dospit intr-un vas... »


  • Turta dulce cu ovaz


    Batem spuma galbenusurile si incorporam uleiul si mierea amestecand continuu. Adaugam ovazul, fulgii de cocos si semintele de susan. Rupem bucatele din aluatul obtinut cu mana uda pe care le... »


  • Prajitura cu crema cu budinca de vanilie


    Fierbem galbenusurile cu zaharul, pachetele de budinca si laptele pana obtinem o crema groasa. Adaugam la amestecul racit margarina UNIREA batuta spuma. Impartim crema in doua parti. Intindem o... »


  • Prajitura Matilda


    Prajim zaharul, il diluam cu lapte si il lasam la racit. Batem spuma galbenusurile cu 5 dkg de unt, 5 dkg de zahar pudra, la care adaugam cele 2 cani de faina, praful de copt si scortisoara si... »


  • Prajitura cu fructe


    Fierbem fideaua in apa cu sare, o strecuram si o clatim in apa rece. Amestecam galbenusurile cu 4 linguri de zahar si cu zaharul vanilat. Adaugam la amestecul obtinut smantana, branza, stafidele... »


  • Prajitura cu spuma si punch


    Sfaramam untul pentru aluat in faina amestecata cu praful de copt, apoi adaugam zaharul, galbenusurile si 1,5 dl de lapte si framantam. Punem la frigider 30 de minute. Intindem pe o suprafata 3 foi... »


  • Prajitura drumetilor


    Framanta bine ingredientele, pune aluatul in tava, unge-l bine cu gem de piersici si presara-l bine cu bucatele de nuci mai mari. Coace prajitura in cuptorul bine incins. »


  • Cremes


    Alautul se intinde subtire cat grosimea unei lame de cutit, se taie in doua si se coace. Preaparam crema amestecand oul cu galbenusurile de ou, cu zaharul, zaharul vanilat si faina, o diluam cu... »


  • Prajitura razuita cu cacao


    Faina, margarina UNIREA 150 g zaharul pudra, zaharul vanilat, pudra de cacao, un galbenus si praful de copt se amesteca, se framanta si aluatul obtinut se imparte in doua. Se pune la frigider si... »


  • Kanuga


    Asezam pe foc un vas in care am pus: untul, zaharul, cacaua, cafeaua si nessul. Lasam sa dea cateva clocote. Crema obtinuta o dam la rece. Separam ouale. Batem galbenusurile cu un praf de sare si... »


    Kanuga
  • Prajitura Mignon cu ciocolata


    Se cantaresc ingredientele, se unge si se tapeteaza cu faina o tava emailata de marime mai mare. Din 450 g ciocolata menaj, 80 g + 80 g unt taiat felii se pun intr-un vas la topit, dupa... »


  • Prajitura cu nuca


    Freaca spuma galbenusurile cu margarina UNIREA si cu zaharul pudra. Adauga zeama si coaja rasa de lamaie, iar apoi faina amestecata cu praful de copt, eventual poti adauga si putina smantana.... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda