DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Tarta de visine


    Visinile, curatate de simburi, se presara cu zahar si se tin o ora la rece. Untul se freaca cu zaharul si sarea pina devine o crema spumoasa. Se adauga apoi galbenusurile, unul cite unul,... »


  • Parfait de ciocolata


    Razuim ciocolata si batem o spuma din 4 dl lapte. Preparam o crema, deasupra aburului fierbinte, din 2 dl frisca, 3 galbenusuri de ou, ciocolata razuita, vanilie si zahar. Crema racita se amesteca... »


  • Prajitura cu nuca de cocos rasa


    Faina se freaca cu margarina UNIREA se adauga zaharul, galbenusurile de oua si bicarbonatul de sodiu. Se framanta bine. Aluatul se pune in tava, se unge cu marmelada. Albusurile se bat spuma cu... »


  • Prajitura cu piure de castane


    Galbenusurile se bat spuma cu 6 linguri de zahar, se adauga uleiul, apa si praful de copt amestecat cu faina. Se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor. margarina UNIREA se... »


  • Prajitura gustoasa cu nuca


    Se bate o spuma din 4 galbenusuri de ou, cu 1 ulcica de zahar tos si cu 125 g margarina UNIREA apoi adaugam faina, nuca macinata si cea taiata, laptele, coaja rasa de lamaie, praful de copt, apoi... »


  • Clatite umplute


    Prepara aluatul pentru clatite din galbenusuri, lapte si faina. Aseaza clatitele pregatite pe o farfurie mare din jena, unge-le una cate una cu gemurile, cacao si crema de branza. Cand se termina... »


  • Prajitura cu visine


    Se dizolva drojdia in lapte, iar apoi se amesteca cu faina, galbenusurile de ou, margarina UNIREA si se lucreaza bine pana se obtine o masa omogena. Aluatul intins in tava unsa se lasa la dospit... »


  • Prajitura cu branza si spuma


    Se amesteca faina, margarina UNIREA galbenusurile de ou, zaharul, praful de sare si smantana pana se obtine o masa omogena. Aluatul bine lucrat se pune intr-o folie si se lasa la frigider timp de... »


  • Beigli cu nuca si mac


    Se amesteca drojdia, cu laptele cald si zaharul. Se zdrobeste margarina UNIREA se adauga faina, ouale batute, drojdia, zaharul vanilat, sarea, laptele. Se framanta rapid aluatul si se lasa la... »


  • Fojetaj cu crema de vanilie


    Se intinde aluatul de grosimea varfului de cutit si se pun la copt cele 2 foietaje obtinute. Pentru creme se amesteca oul, galbenusurile, zaharul, zaharul vanilat si faina, se pune laptele si la... »


  • Prajitura cu branza si ciocolata


    Se zdrobeste branza de vaci, se adauga untul, faina si galbenusurile de oua. Pentru aroma se adauga zaharul vanilat si coaja de lamaie. Se bate o spuma tare din albusuri si zahar, si se adauga... »


  • Prajitura razuita cu cacao


    Ingredientele pentru aluat se pun intr-un castron si se framanta. Aluatul se imparte in doua, se pune la frigider sa se intareasca. Pana se raceste aluatul, se prelucreaza branza amestecand-o cu... »


  • Prajitura cu gem


    Ingredientele se amesteca cu atata smantana ca sa se obtina un aluat de densitate mijlocie, se framanta. Se intind trei foi care se ung pe rand cu marmelada de fructe rosii. Se prepara glazura si... »


  • Minitarte cu cirese


    Spalam ciresele ,le rupem coditele si le scoatem samburii. Din o cana cu zahar si o cana cu apa fierbem un sirop gros in care punem ciresele. Lasam sa dea in doua trei clocote apoi oprim focul.... »


    Minitarte cu cirese
  • Prajitura cu nuci si budinca


    Se bat albusurile de oua cu 200 gr zahar pudra. Se amesteca cu nucile macinate si faina si se pun la copt. Intre timp se amesteca galbenusurile cu 200 gr zahar pudra si se pregateste budinca de... »


  • Prajitura cu nuci si rom


    Pentru blat, se freaca spuma 6 galbenusuri cu zahar, albusurile se bat spuma.Se adauga faina amestecata cu pudra de cacao si cu praful de copt. Compozitia se aseaza intr-o tava (35 x 25) tapetata... »


  • Prajitura cu branza ceha


    Prelucram foarte bine ingredientele, aluatul il punem intr-o tava mijlocie si il coacem aprox. 5-10 minute, in cuptor preincalzit. Pregatim si umplutura, o amestecam bine si o intindem uniform... »


  • Placinta cu visine


    Untul se freaca cu 100 gr. zahar, se adauga galbenusurile, faina amestecata cu praful de copt si la urma, amestecand usor, de jos in sus, albusurile batute spuma tare cu 150 gr. zahar. Compozitia... »


  • Prajitura cu capsuni si menta


    Cernem faina si cacao impreuna intr-un bol. Apoi ne apucam de oua Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare cu cele 8 linguri de apa si 12 de zahar. Galbensurile se amesteca cu... »


     Prajitura cu capsuni si menta
  • Galuste cu ciocolata


    Laptele se pune la fiert cu untul, cand clocoteste se pune repede faina. Se raceste, apoi se adauga zaharul, un praf de sare, se pun treptat, cate unul, 2 oua intregi, 2 galbenusuri, iar la urma... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda