Retete

  • Prajitura cu mere si visine


    Cozonacii se taie si se lasa o zi sa se usuce. Ouale se separa. Galbenusurile se amesteca impreuna cu zaharul si cu aroma. Laptele se incalzeste putin si se toarna peste oua. Cozonacii se inmoaie... »


  • Tarta cu visine si bezea


    Batem bine untul cu zaharul si galbenusurile. Adaugam esenta, coaja de lamaie, macul, praful de copt stins in zeama de lamaie si faina. Framantam bine sa ne iasa un aluat mai moale, nu foarte... »


    Tarta cu visine si bezea
  • Tarta cu cirese


    Batem bine untul cu zaharul, apoi adaugam ouale,esenta, coaja de lamaie, apa si praful de copt amestecat cu faina. Framantam bine. Aluatul obtinut il punem in folie alimentara si il tinem la... »


    Tarta cu cirese
  • Prajitura cu branza si cacao


    Amestecam ingredientele pentru prajitura si jumatate din coca o razuim cu razatoarea de mere pe fundul unei tavi, apoi punem umplutura de branza peste ea iar deasupra razuim restul de coca. Punem... »


  • Prajitura cu budinca de vanilie


    Amesteca 400 g de faina, 250 g de zahar pudra, 250 g de margarina UNIREA 1 praf de copt, 4 galbenusuri si putin lapte. Aseaza jumatate din aluat intr-o tava, iar in cealalta jumatate adauga 2... »


  • Pandispan cu branza si capsuni


    Pentru aluat amesteca galbenusurile cu praful de budinca si cu jumatatea cantitatii de zahar, bate spuma tare albusurile, in timp ce adaugi treptat si restul de zahar. Sfarama branza, pune-o in... »


  • Prajiturele de bere


    Se amesteca margarina UNIREA cu faina, se adauga galbenusurile, coniacul, smantana, sarea si laptele, si se framanta un aluat moale. Se intinde la o grosime de un deget si se taie bucati cu... »


  • Claie falsa


    Taiem colacii si ii lasam sa se usuce timp de o zi. Amestecam galbenusurile cu zahar si aroma. Incalzim laptele si il turnam peste oua. Patrundem colacii cu acesta compozitie, apoi ii punem pe... »


  • Prajitura cu visine


    Se dizolva drojdia in lapte, iar apoi se amesteca cu faina, galbenusurile de ou, margarina UNIREA si se lucreaza bine pana se obtine o masa omogena. Aluatul intins in tava unsa se lasa la dospit... »


  • Prajitura cu branza si spuma


    Se amesteca faina, margarina UNIREA galbenusurile de ou, zaharul, praful de sare si smantana pana se obtine o masa omogena. Aluatul bine lucrat se pune intr-o folie si se lasa la frigider timp de... »


  • Beigli


    Incalzeste smantana, adauga oul, amesteca, dupa care adauga drojdia sfaramata. Sfarama 250 g de unt sau margarina UNIREA in 500 g de faina, presara cu 50 g de zahar pudra si putin sare, dupa care... »


  • Turta dulce


    Cuisoarele se zdrobesc si impreuna cu restul ingrendientelor se framanta un aluat. Se lasa la odihnit 2 ore. Se intinde aluatul la o grosime de 1 cm si il decupam in diferite forme. Acestea se... »


  • Domino


    Se cerne faina intr-un vas, se adauga zaharul si zaharul vanilat si se amesteca. Se face o adancitura la mijloc si se pun cele doua galbenusuri. Se amesteca la inceput cu o furculita, apoi se... »


  • Papanasi cu crema de cacao si nuci


    Branza de vaci se amesteca bine cu ouale, sarea, grisul si coaja de lamaie. Se adauga apoi zaharul si se amesteca pana cand compozitia devine omogena si zaharul se topeste.Se asaza pe foc o cratita... »


  • Prajitura cu gris


    Adauga jumatate de cantitate de zahar in lapte caldut, presara putin sare, dupa care inmoaie stafidele si grisul. Amesteca galbenusurile cu zaharul ramas si bate spuma tare albusurile. Cand s-a... »


  • Prajitura nuci in vin


    Se amesteca faina cu margarina UNIREA galbenusurile, zaharul (dupa gust), se framanta un aluat ce se intinde usor. Se imparte in 5 parti pentru 5 foi, din care una mai mare. Se intinde cu... »


  • Galuste delicioase


    Drojdia se pune la fermentat. Se amesteca cu faina, galbenusul de ou, un praf de sare si atata lapte cat sa se obtina un aluat relativ moale. Aluatul se framanta cu 50 g margarina UNIREA si se... »


  • Prajitura cu caise


    Galbenusurile se freaca spuma cu o treime din zahar si cu zahar vanilat. Albusurile se bat spuma tare cu restul de zahar, se adauga galbenusurile, se cerne faina si se amesteca bine pentru a obtine... »


  • Rulade din branza


    Se framanta ingredientele blatului si se imparte in doua parti, apoi se intind doua foi subtiri, apoi se captuseste o tavita astfel incat sa se poata acoperi umplutura cu aceeasi foaie. Se... »


  • Prajitura cu ciocolata


    Desparte galbenusurile de albusuri. Bate spuma tare albusurile si pune spuma la frigider. Amesteca bine galbenusurile cu zahar, iar apoi cu margarina UNIREA Adauga migdale macinate, pesmet... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda