Retete

  • Prajitura cu caise


    Fructele se spala, se desfac in jumatati si se scot samburii. Se taie apoi in sferturi si se stropesc cu lichiorul de migdale, lasandu-se la frigider pentru o jumatate de ora. Intre timp,... »


  • Prajitura cu cinci fructe


    Se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar si se omogenizeaza cu albusurile batute spuma cu zaharul ramas. Se adauga un pliculet de zahar... »


  • Prajitura cu crema de cafea


    Se freaca untul cu zaharul, se incorporeaza pe rand galbenusurile si apoi faina. Se framanta aluatul si se imparte in trei parti egale. Se intind trei foi si se coc pe rand pe dosul unei tavi.... »


  • Prajitura cu nuci si frisca


    Se freaca galbenusurile cu cinci linguri de zahar. Se adauga untul inmuiat si faina in ploaie, amestecand mereu, astfel incat sa nu se formeze cocoloase. Se adauga coca obtinuta si se framama... »


  • Prajitura Julia


    Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. iar galbenusurile se freaca separat cu zaharul. Se inglobeaza galbenusurile in spuma de albusuri si se adauga... »


  • Prajitura cu crema de visine


    Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca energic cu o jumatate de cana de zahar si se inglobeaza in spuma de albusuri. Se adauga... »


  • Prajitura Piramida


    Se amesteca galbenusurile cu zaharul si zaharul pudra. Se adauga cacaua, laptele si se pune sa fiarba intr-un vas in baie de aburi. Se amesteca in continuu pana cand se ingroasa. Se lasa la racit... »


  • Prajitura zi si noapte


    Se bate albusul spuma impreuna cu zaharul. Se adauga pe rand galbenusurile si se incorporeaza faina si praful de copt. Se toarna o jumatate de compozitie intr-un alt vas si se adauga patru linguri... »


  • Profiterol cu ciocolata


    Se pregateste aluatul la fel ca pentru reteta precedenta. Se pune o cana de apa la fiert cu untul si un praf de sare, adaugand si doua linguri de zahar. Cand incepe sa clocoteasca, se adauga faina... »


  • Prajitura Roma


    Se freaca untul spuma cu zaharul si se adauga unul cate unul galbenusurile, se dizolva doua lingurite de nes in doua-trei linguri de apa calda, crema de unt, impreuna cu trei linguri de cafea... »


  • Prajitura "Roua florilor"


    Se separa albusurile de galbenusuri si bate albusul spuma cu zaharul. Se adauga pe rand galbenusurile si faina, omogenizand compozitia. Se stinge praful de copt cu o lingurita de otet si se adauga... »


  • Tarta de piersici


    Se prepara o coca frageda din untul frecat cu zahar, amestecat cu galbenus si faina. Se coace, se lasa sa se raceasca putin, se unge cu marmelada de caise, se aseaza deasupra jumatatile de... »


  • Prajitura cu nuca


    Framantam ingredientele pentru aluat, ca sa obtinem un aluat mai tare, dar inca framantabil. Intindem o foaie de forma dreptunghiulara, de grosimea degetului mic pe masa presarata cu faina.... »


  • Prajitura cu frisca


    Se prepara un blat din 6 albusuri bine batute cu 6 linguri de zahar; se adauga galbenusurile si faina; se unge tava aragazului cu unt, se tapeteaza cu faina si se pune blatul la copt timp de 20 de... »


  • Foietaj cu mere


    Intinde foietajul si taie 8 patrate de 10 x 10 cm. Decojeste merele, taie-le in doua, indeparteaza miezul si taie-le cubulete. Taie cubulete si pasta de martipan. Imparte egal bucatile de mere si... »


  • Foietaj cu mere


    Intinde foietajul si taie 8 patrate de 10 x 10 cm. Decojeste merele, taie-le in doua, indeparteaza miezul si taie-le cubulete. Taie cubulete si pasta de martipan. Imparte egal bucatile de mere si... »


  • Prajitura cu miere si branza


    Pentru a obtine aluatul amesteca zahar pudra, bicarbonat de sodiu, margarina UNIREA faina si smantana. Cand e gata framantata compozitia, intinde foaia. Unge cu margarina UNIREA o tava si aseaza... »


  • Prajitura Raffaello


    Prima data prepara aluatul alb. Pentru asta bate albusurile spuma si cand e apropoape gata adauga zaharul. Amesteca nuca de cocos rasa cu faina si praf de copt, adauga apoi cu grija in spuma si... »


  • Prajitura cu miere


    Amestecam ingredientele intr-un castron, cu exceptia laptelui, bicarbonatului de amoniu si de sodiu. Din faina se utilizeaza 800 g. Laptele se incalzeste si se imparte in doua recipiente. Intr-una... »


  • Placinta simpla cu branza


    Se amesteca ingredientele pentru aluat in vederea obtinerii unui aluat tare. Se tine cca 10minute. Se ia o tava de cel putin 2-2,5 cm inaltime si se tapeteaza cu unsoare. Se intinde aluatul de... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda