DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Tarta cu crema


    Se face un aluat din ingredientele indicate, se intinde o foaie de 5 mm, se pune in forma de tarta si se inteapa aluatul. Se face crema, frecand zaharul cu ouale si cu galbenusurile, care se... »


  • Tarta cu piersici


    Se framanta aluatul si se lasa sa se odihneasca 1 ora. Se intinde foaia, se pune in forma unsa cu unt si se coace la foc potrivit, timp de 45 de minute. Dupa ce s-a copt, se lasa sa se raceasca si... »


  • Tarta cu zahar


    Se face intr-un vas o ciulama din smantana, unt si ou. Se tine pe foc pana se topeste untul, amestecand mereu. Rece, se amesteca cu faina. Se face din ingredientele indicate, un aluat care se... »


  • Tarta cu migdale


    Se framanta aluatul din ingredientele indicate si se lasa sa se odihneasca. Se intinde o foaie de 5 mm, se taie rondele si se imbraca formele unse cu unt. Se freaca 5 galbenusuri cu zaharul si se... »


  • Tarta cu alune si ciocolata


    Se bate zaharul pudra cu untul, pana devine spuma. Se adauga 2 galbenusuri si se bat bine cu mixerul, apoi crema obtinuta se pune rece in frigider. Pentru glazura, se rade tableta de ciocolata cu... »


  • Tarta cu branza de vaci


    Se scurge bine branza, ca sa nu ramana zer in ea. Se bat galbenusurile, apoi albusurile care se amesteca cu galbenusurile, se adauga branza, sarea, untul topit, zaharul si smantana. Intre timp, se... »


  • Tarta cu prune


    Se face un aluat sfaramicios, se lasa sa se odihneasca 1 ora si se intinde o foaie groasa de 5 mm care se pune apoi in tava unsa cu unt. Se inteapa cu furculita din loc in loc. Se spala prunele, se... »


  • Tarta cu prune si bezea


    Pentru aluat se freaca untul cu zaharul, se adauga galbenusurile, coaja si zeama de lamaie, esenta si faina amestecata cu praful de copt. Se framanta bine, sa iasa un aluat mai moale, care se pune... »


    Tarta cu prune si bezea
  • Africana


    Intr-un ibric pus pe foc mic se topeste ciocolata in jumatate de pahar de apa. Se freaca untul intr-un castron, se adauga zaharul si se amesteca. Se incorporeaza in acest amestec ciocolata topita.... »


  • Bomba cu ciocolata


    Se bat albusurile spuma intr-un vas. Se adauga zaharul si romul. Se pun pe rand galbenusurile si untul topit, rece, se amesteca prin rasturnare cu telul si se inglobeaza faina amestecata cu cacao... »


  • Cartofi de ciocolata


    Se freaca, intr-un vas, galbenusurile fierte cu galbenusul crud si zaharul pudra. Se amesteca ouale cu ciocolata rasa, rom, cacao si migdale. Se ia din compozitie cu lingura si se fac in palma, cu... »


  • Marchiza cu ciocolata


    Se topeste ciocolata intr-un ibric cu o treime pahar de apa, pe foc mic. Dupa ce s-a topit ciocolata se ia ibricul de pe foc. Se freaca intr-un vas untul spuma. Se sparg ouale, se pun albusurile... »


  • Negresa


    Se pune la fiert margarina UNIREA impreuna cu zaharul, laptele si cacaua. Dupa ce au dat cateva clocote, se iau din aceasta compozitie 10 linguri in care se adauga ciocolata rasa, romul si nucile... »


  • Prajitura cu ciocolata


    Se sfarama ciocolata, se adauga untul si se fierbe in bain-marie, la foc mic, pana cand ciocolata este complet topita. Apoi se ia vasul de pe foc, pastrandu-se la cald. Separat, se bat... »


  • Prajitura de ciocolata cu migdale si coniac


    Se rupe ciocolata bucatele si se pune intr-un vas impreuna cu cafeaua solubila si apa. Se pune vasul pe foc si se amesteca pana se topeste ciocolata. Se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca... »


  • Prajitura de ciocolata cu nuci


    lntr-o craticioara pusa in bain-marie se topesc 100 gr ciocolata rupta in bucati. Se sparg ouale si se separa albusurile de galbenusuri in doua vase. Se adauga 100 gr zahar peste galbenusuri si se... »


  • Prajitura de Craciun cu ciocolata


    Intr-un ibric, pus in bain-marie, se topesc ciocolata si untul. Se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca galbenusurile cu zaharul. Cand amestecul s-a albit, se adauga ciocolata si untul... »


  • Prajitura marmorata


    Se pune untul intr-un castron si se freaca cu lingura de lemn pana devine cremos. Se adauga, putin cate putin, zaharul pudra, apoi, pe rand, galbenusurile, amestecand dupa fiecare. Se subtiaza... »


  • Trufe


    Se amesteca intr-un vas zaharul cu 75 gr cacao si 75 gr intr-un castron se freaca untul si se pune in el cate putin din galbenus amestecand continuu. Se freaca amestecul pana se obtine o pasta... »


  • Trufe


    Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se fac crema. Se incorporeaza in crema nucile si ciocolata rasa. Cu mana uda, se ia din compozitie si se fac bile cat nuca, egale ca dimensiune, care se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda