DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Prajitura cu mere


    Galbenusurile se fraca cu un pahar de zahar, se adauga apoi untul si se freaca din nou, dupa care se adauga si faina. Se unge o tava cu unt si se toarna compozitia, iar apoi se introduce in... »


  • Prajitura cu mere si albus


    Se amesteca faina cu untul, un galbenus, zaharul, vinul, smantana si sare. Se framanta aluatul bine si se intind apoi doua foi, care se pun la copt in cuptor. Separat se rad merele si se pun intre... »


  • Prajitura cu ciocolata glasata


    Se bat cu lingura 3 galbenusuri, zaharul, migdalele curatate si un ou intreg. Se adauga ciocolata moale, faina si malaiul, 80 gr unt frecat spuma, iar la urma se amesteca si albusurile batute... »


  • Prajitura cu cacao


    Se pun la topit margarina UNIREA laptele, zaharul si cacaua si se amesteca bine intr-un vas pe foc mic. Cand amestecul este omogen, se scot opt linguri din compozitie si se pun deoparte. Se adauga... »


  • Prajituri uscate


    Untul se freaca spuma, se adauga zaharul, galbenusurile, sare, faina si se framanta bine aluatul format. Se pune apoi la frigider pentru cateva ore. Se formeaza din aluat gogosele de marimea... »


  • Prajitura din gris cu zahar ars


    Grisul se fierbe cu zahar vanilat si lapte. Se bat ouale si galbenusul cu zaharul, pana se dizolva totul bine, apoi se amesteca cu grisul fiert si racit. Se ard intr-un vas 60-70 gr zahar si se... »


  • Prajitura cu marmelada si glazura


    margarina UNIREA se freaca cu 100 gr zahar, cu zaharul vanilat si se adauga coaja rasa de lamaie, galbenusurile, 1 jumatate lingurita amoniac alimentar si faina. Se framanta bine si se intinde o... »


  • "Cartofi" de ciocolata


    Se amesteca zaharul pudra cu nuca macinata si ciocolata rasa. Se adauga apoi 3 linguri de rom si 10 galbenusuri fierte tari si date prin sita. Se framanta bine aluatul format si se modeleaza cu... »


  • Negresa


    Laptele impreuna cu cacaua si cu zaharul se pun pe foc si se lasa la fiert. Se amesteca bine pana ce se subtiaza crema, apoi se lasa la racit. Separat se freaca untul bine, apoi se amesteca cu trei... »


  • Savarina cu pesmet


    Galbenusurile se freaca cu zaharul si cu zaharul vanilat pana ce compozitia se albeste. Separat se bat si albusurile si se amesteca in galbenusuri. Se pune apoi pesmetul si se unge forma de... »


  • Savarina cu migdale


    Untul se freaca bine cu zaharul, se adauga apoi galbenusurile pe rand, faina si drojdia dizolvata in lapte cald. Se presara un praf de sare, coaja de lamaie si se framanta bine cu degetele. Se pune... »


  • Pandispan


    Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, apoi pe rand galbenusurile, zaharul vanilat si faina. Se unge apoi o forma de tort cu unt, se toarna compozitia in ea si se introduce in cuptor, la... »


  • Prajitura moldoveneasca


    Se ard intr-un vas 100 gr de zahar. Cand incepe sa fiarba se adauga miezul de nuca si se amesteca bine, dupa care se rastoarna si se lasa la racit. Se piseaza apoi si se pun la ars din nou 100 gr... »


  • Tarta cu fructe


    Untul se fraca cu 120 gr zahar. Se adauga apoi zaharul vanilat, galbenusurile, faina si la final zeama de lamaie. Se framanta bine iar coca formata se tine la rece aproximativ o ora. Se intinde in... »


  • Rulada cu alune si nuci


    Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Se adauga faina si albusurile spuma. Se unge cu unt o forma dreptunghiulara cu marginile joase unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace la foc... »


  • Placinta cu dovleac


    Amestecati faina cu untul taiat cubulete. Adaugati galbenusurile, zaharul si aromele. Framantati pana devine un aluat elastic si neted. Eu am facut aluatul la robot si mi-a luat doar cateva minute.... »


    Placinta cu dovleac
  • Prajitura cu branza


    Se pregateste aluatul astfel: se amesteca faina cu margarina UNIREA se adauga galbenusurile, smantana, praful de copt stins cu putina lamaie, un praf de sare. Se obtine un aluat mai moale, se... »


    Prajitura cu branza
  • Prajitura Tosca


    Albusurile trebuie sa fie la temperatura camerei, de asemenea si restul ingredientelor, pentru o reusita a blatului. Batem albusurile spuma cu un praf de sare si zaharul. Adaugam nuca de cocos si... »


    Prajitura Tosca
  • Branzoici


    Faina se amesteca impreuna cu drojdia dizolvata in putin lapte, o lingura de zahar si se pune la dospit aluatul. Dupa dospire se adauga galbenusurile frecate cu zahar, untul topit, restul de lapte,... »


  • Prajitura zeilor


    Se face un blat normal de pandispan din 6 oua, faina si zahar, se coace la foc mic si cind este gata se raceste si se taie cubulete. Separat se amesteca 4 galbenusuri cu 4 linguri de lapte si cu... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda