Retete

  • Prajitura marmorata cu fructe


    Se spala fructele si se taie bucati potrivite-prunele mari in 4 buc, piersicile in 24 buc-sa iasa patratoase, nu felii subtiri Se freaca untul cu 100 gr zahar farin,se adauga un galbenus,zahar... »


  • Prajitura cu mere si glazura de brinza


    Se cerne faina si amidonul intr-un castron. Se adauga oul,zaharul si margarina UNIREA si se amesteca toate cu mixerul,la prima trepta de viteza. Se lasa aluatul la rece pentru 30 min. Merele se... »


  • Prajitura cu piersici si frisca


    Mai intai se spala bine piersicile bine si se desfac in doua. Se incalzeste cuptorul. Intr-o tava mica de aragaz se intinde bine margarina UNIREA pe toata suprafata tavii cat si pe pereti. Se... »


  • Prajitura cu nuca si crema de vanilie


    Blat:se bate albusul spuma ,se adauga zaharul ,se bate in continuare, apoi se adauga galbenusurile,faina,esenta si nuca.se unge tava cu margarina UNIREA si se tapeteaza cu faina,se da la... »


  • Prajitura cu nuca-semilune


    Se bat cele trei galbenusuri impreuna cu 250 gr.zahar pe marginea aragazului,pina ce s-a topit zaharul. Dupa care se ia cratita la o parte si se adauga treptat faina,se bate in continuare cu... »


  • Prajitura de vanilie rapida si buna


    Se amesteca cele 4 galbenusuri cu zaharul, untul si zaharul vanilat pana se omogenizeaza (2-3 min.). Se adauga laptele rece si apoi treptat faina (faina se amesteca cu telul, ca sa nu se faca... »


  • Prajitura FANTEZIE


    FOI: Faina si margarina UNIREA se freaca. Se adauga zaharul, praful de copt, galbenusurile si se framanta cu lapte sau smantana apoi se imparte in 2. O foaie se intinde in tava peste care se pune... »


  • Chec cu nuca si rahat


    Intr-un castron se mixeaza galbenusurile cu 300g zahar, aromele si 8 linguri apa rece, pana se face ca o crema si creste in volum. Intr-un alt castron se mixeaza albusurile spuma cu 200g zahar, 8... »


  • Analele istoriei (Prajitura cu nuca)


    140g margarina UNIREA se freaca cu 180g zahar farin. Se adauga 140g nuca macinata si 4 albusuri batute spuma. Se coace intr-o tava unsa si tapetata la 175C (foc mediu) si se incearca cu... »


    Analele istoriei (Prajitura cu nuca)
  • Prajitura la rece


    Se amesteca ingredientele pentru aluat, daca trebuie ca, compozitia sa fie mai moale, se adauga cateva linguri de lapte. Din aluat se intinde o foaie pe care se aseaza crema. Crema se face din... »


  • Prajitura cu spuma


    Blat: Se spumeaza untul cu zaharul. Se adauga galbensurile si celelalte ingrediente si se omogenizeaza. Apoi se pune faina pana ce aluatul capata consistenta. Se intinde intr-o tava si se da la... »


  • Prajitura cu mere


    Se curata merele si se rad pe razatoarea cu gauri mari; se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga merele rase si nestoarse, scortisoara, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si se lasa acest... »


  • Prajitura simpla cu capsuni


    Se freaca untul, zaharul si galbenusurile spuma tare apoi se incorporeaza albusurile spuma tare si la final faina + praful de copt. Aluatul se pune in tava (28x28cm)tapetata cu hartie de copt,... »


  • Tiramisu


    Se amesteca intr-o salatiera galbenusul mascarpone zaharul in alta salatiera se amesteca albusurile pana se face spuma se amesteca amandoua creme si se freaca incet sa nu se taie. Se pun... »


  • Prajitura Regina Maria


    Blat: margarina UNIREA se topeste, apoi se lasa sa se racoreasca in vas. Se pune apoi sarea, zaharul, coaja de lamiie si se amesteca foarte bine pina se topeste zaharul, apoi se pune nuca si faina... »


  • Rulada rapida cruda


    Se amesteca nuca, zaharul, cacao, esenta si cele 4 oua. Se intind pe o folie de celofan exact ca si o foaie de prajitura. Crema: galbenusurile se freaca spuma cu zaharul si esenta, separat se... »


  • Prajitura Linzer


    Se amesteca zaharul cu faina, migdalele macinate, cacaoa, praful de scortisoara, zaharul vanilat si cuisoarele macinate. Se adauga ouale si lichiorul, apoi untul taiat bucatele. Se framanta... »


  • Tunel de castane


    Pentru blat, se amesteca cu mixerul galbenusurile de ou cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Albusurile se bat si ele cu putina sare, ca sa se bata mai bine, se incorporeaza in compozitia de... »


  • Domino


    Ingredientele pentru foi se framanta si se intind 4 foi care se coc pe fundul tavii. Intre foile coapte se pun 3 feluri diferite de gem. Prajitura se asambleaza in tava pe fundul careia s-au copt... »


  • Prajitura cu iaurt


    Se amesteca iaurtul cu zaharul si galbenusele, se adauga stafidele si albusele batute spuma. Foile de placinta se impart in doua si se pun una cate una in tava unsa cu unt. La jumatatea foilor se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda