Retete

  • Prajitura cu nuca si foi de napolitane


    BLAT: 1. Bateti albusurile spuma. 2. Cand acestea se tin pe tel, adaugati, pe rand, cate 1 lingura de zahar, batand dupa fiecare, pentru omogenizare. 3. In spuma adaugati, treptat, zaharul... »


  • Tarta cu limete


    Pentru blat se amesteca bine 200 gr. unt se pune la topit, 3 masuri firimituri de prajituri cu ciocolata (multa ciocolata) sau de pricomigdale, amaretto, fursecuri cu graham si 1 masura nuca de... »


  • Milch Schnitte


    Foile: se bat galbenusurile cu zaharul, se adauga faina cernuta impreuna cu cacaoa si putin din albusul spumat cu un praf de sare. Apoi se incorporeaza si restul de albus. Se coace in tava tapetata... »


    Milch Schnitte
  • Prajitura trenulet


    Albusul se bate spuma cu zaharul.Se adauga treptat galbenusurile, uleiul, apa si praful de copt.Se toarna faina in ploaie. Compozitia se imparte in doua. Intro tava unsa cu margarina UNIREA si... »


    Prajitura trenulet
  • Tarta fina cu branza, mac si acoperis de bezea


    ALUATUL: Se framanta un aluat din toate ingredientele, eu am pus margarina UNIREA care e mai moale si atunci am mai intrecut faina, sa zic inca vreo 100 de grame. Aluatul se da la frigider pentru... »


    Tarta fina cu branza, mac si acoperis de bezea
  • Prajitura Floare de Colt


    BLATUL: Se separa ouale. Galbenusele se freaca spuma cu zaharul. Faina se cerne, se amesteca cu cacaua si praful de copt. Albusurile se bat spuma tare. Faina, cacaua si praful de copt se pun in... »


    Prajitura Floare de Colt
  • Soare arzator, prajitura pentru cafea


    2 linguri faina se oparesc cu jumatate din cantitatea de lapte fierbinte, apoi dupa ce s-a racit usor se amesteca cu drojdia lichefiata cu 2 lingurite de zahar. Maiaua astfel obtinuta se lasa la... »


    Soare arzator, prajitura pentru cafea
  • Prajitura Barbara,cu rubarba si bezea


    3 oua se „divorteaza“ in galbenus si albus. Untul se mixeaza spumos,cremos cu zaharul. Se adauga treptat cele 2 oua intregi ramase, 3 galbenusuri si se amesteca bine. Incalzim cuptorul la 180... »


    Prajitura Barbara,cu rubarba si bezea
  • Prajitura MIMOZA


    FOILE: se framanta ingredientele ptr foi, dupa care aluatul rezultat se imparte in 4 parti egale. se intinde fiecare parte cu sucitorul la dimensiunea dorita si foaia se coace pe dosul tavii,pe... »


    Prajitura MIMOZA
  • Chec cu nuca si cacao


    Se bat albusurile spuma cu un praf de sare dupa care se adauga zaharul treptat si zaharul vanilat,se bat pana se topeste zaharul. Separat se amesteca galbenusurile cu praful de copt, uleiul si apa... »


    Chec cu nuca si cacao
  • Bavareza cu capsuni


    Se freaca galbenusurile cu zaharul pana isi dubleaza volumul, se adauga laptele si se fierbe pe baie de aburi pana se ingroasa putin. Separat se dizolva gelatina in apa rece si apoi se adauga in... »


    Bavareza cu capsuni
  • Rulada mea cu capsuni ..sau cu zmeura, mure, afine


    BLATUL: Totul incepe cu un piure de capsuni (sau alte fructe de padure). La 100 gr. de fructe puneti o lingura de zahar, bagati blenderul in fuctiune si pasati pana aveti o pasta fina, pe care... »


    Rulada mea cu capsuni ..sau cu zmeura, mure, afine
  • Prajitura Monica cu foi de napolitana, cocos, mac


    Blatul: se bat bine albusurile spuma, se adauga zaharul si apa, si se bate in continuare sa se incorporeze. Se adauga cocosul, faina si macul si se amesteca prin rasturnare, de jos in sus. Nu se... »


    Prajitura Monica cu foi de napolitana, cocos, mac
  • Prajitura cu afine


    Se bat bine cu telul 4 albusuri cu 2 pliculete de zahar vanilat Se amesteca albusurile cu branza. Se scoate aluatul din frigider. Se intinde in tava unsa cu putin unt/ulei, astfel incat sa se... »


    Prajitura cu afine
  • Prajitura cu caise


    Se freaca galbenusele cu zaharul si coaja rasa de lamaie. Se adauga untul si zeama de lamaie. Se adauga faina si apoi albusele, se amesteca delicat, se toarna in tava, se aseaza caisele. »


    Prajitura cu caise
  • Prajitura cu caise


    1) Zaharul se freaca cu margarina UNIREA , se adauga galbenusurile, vanilia, smantana , faina amestecata cu praful de copt. 2)Albusurile batute spuma se incorporeaza usor. Tava unsa si... »


    Prajitura cu caise
  • Prajitura cu fructe (caise, visine, zmeura, fragute)


    Zaharul si faina eu le-am masurat cu paharul gradat si mi-a fost mai la indemana sa le masor asa. Am separat albusurile de galbenusuri si le-am pus in castroane separate. Am pus mixerul la treaba... »


  • Prajitura cu caise (sau alte fructe)


    BLATUL: Se separa albusurile de galbenusuri.Se bat albusurile cu un praf de sare si zahar. Se bat separat galbenusurile (se pot bate cu o parte din zahar). Se amesteca usor cu o ligura de lemn de... »


  • Prajitura cu fructe


    Cutorul se incinge la 180. Albusurile se bat spuma tare , se adauga zaharul, se bate in continuare bine, se adauga galbenusurile pe rand, uleiul , faina si la final praful de copt stins cu otet... »


  • Placinta cu visine


    Intr-un castron cerneti faina si zaharul pudra, puneti deasupra untul si cu varful degetelor incepeti sa framantati usor pana obtineti consistenta pesmetului. Puneti coaja de lamaie (sau alta... »


    Placinta cu visine
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda