Retete

  • Trandafiri pe zapada


    Blatul: se freaca untul cu zaharul tos si zaharul vanilinat. Se inglobeaza ouale pe rand, la intervale de doua minute. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si cu praful de budinca,... »


    Trandafiri pe zapada
  • Tosca, prajitura delicioasa cu mac


    Blatul se face din 8 albusuri batute spuma in care se adauga treptat 200g de zahar. Apoi se pun si 50g nuca de cocos+ 100g mac si la sfarsit 4 linguri cu faina + un praf de copt stins in zeama de... »


    Tosca, prajitura delicioasa cu mac
  • Placinta cu visine


    PENTRU FOI: se bate oul cu zaharul se toarna peste faina, se pune si smantana si praful de copt si se formeaza un aluat mai degraba fraged care se tine frigider pana se ruleaza. PENTRU UMPLUTURA:... »


  • Prajitura televizor


    Mod preparare blat alb: Ouale se separa, iar albusurile se bat spuma cu zaharul si apa, iar mai departe se adauga treptat galbenusurile si faina amestecata cu praful de copt. Totul se toarna intr-o... »


  • Prajitura cu cirese sau visine


    Se bat albusurile spuma tare, apoi se adauga pe rand cele 10 linguri de zahar ( ca si pentru bezea) si zaharul vanilat. Apoi se adauga galbenusurile pe rand, faina amestecata cu praful de copt si... »


    Prajitura cu cirese sau visine
  • Prajitura cu ness


    Se bat albusurile spuma cu cele 200 g zahar pudra. La final se adauga nuca taiata, faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca (de preferinta prin rasturnare) si se da la cuptor, la temperatura... »


  • Amandine


    Blat: Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu zaharul. Intr-un castronel se freaca galbenusurile cu uleiul si se adauga la albusul batut spuma. Se adauga esenta de vanilie... »


    Amandine
  • Pandispan cu cirese


    Inainte sa va apucati de facut pandispanul, modelati niste drugi din rahat (dupa ce l-ati lasat la caldura sa se inmoaie putin)- ca pe plastilina: Cind veti pune acesti drugi in pandispan, nu... »


    Pandispan cu cirese
  • Prajitura cu nuca de cocos


    Se framinta aluatul si se fac 2 foi. Prima foaie se pune in tava si peste ea se pune crema facuta din 6 albusuri batute spuma cu 1 lingura apa, peste care se adauga 150 gr zahar, apoi 200gr nuca de... »


  • Prajitura brath


    Blatul: se bat galbenusurile cu zaharul pana cand cresc si se albesc. Se adauga albusurile batute spuma si nucile macinate+faina in care s-a pus praful de copt. Se coace in tava unsa si tapetata cu... »


  • Prajitura Fanta


    Blatul: se separa albusurile de galbenusuri si se bate cu mixerul. Dupa ce ati batut bine se pun 6 linguri de zahar si mai bateti pina se intaresc albusurile. Cu o lingura de lemn amestecati... »


  • Negresa cu banane


    Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se freaca cu zaharul apoi se pune uleiul treptat. Se formeaza o maioneza "dulce". Apoi se adauga apa, iar compozitia va deveni destul de... »


    Negresa cu banane
  • Margheritine


    Din faina, amidon, zahar, 3 galbenusuri, praful de sare, coaja de lamaie si untul moale am facut un aluat pe care l-am lasat 30 minute la frigider. Intre timp am pregatit umplutura: Am topit un pic... »


    Margheritine
  • Chocolate chunk cookies


    Faina am amestecat-o cu sarea si praful de copt. Untul l-am frecat spuma cu zaharul rasnit, am adaugat ouale apoi amestecul de faina cate putin pana l-am incorporat bine si la sfarsit ciocolata... »


    Chocolate chunk cookies
  • Rulada de nuci


    Se amesteca toate si se framinta foarte bine. Se presara pe masa zahar(pudra)si se intinde coca de 1/2 cm sau 1 cm grosime. Se poate umple cu crema. Crema:250 gr zahar sau mai putin daca vi se... »


  • Tarta cu branza dulce si visine


    Intr-un castron punem faina amestecata cu praful de copt si amidonul, oul , zaharul si margarina UNIREA topita. Incepem sa le amestecam cu lingura de lemn si dupa ce amestecati cu lingura,... »


    Tarta cu branza dulce si visine
  • Passion cake


    Amestecati faina, cu budinca, cacao si praful de copt. Adaugati ouale si zaharul si mixati, adaugati untul, apoi laptele. Compozitia obtinuta o puneti in tava dinainte pregatita si puneti la cuptor... »


    Passion cake
  • Prajitura de rabarbura


    Prima data se incinge cuptorul la 180 de grade, urmand sa se tapeteze tava. Peste rabarbura spalata, curatata si taiata se adauga 2 linguri de zahar. 1. Se incepe prepaparea blatului. Se separa... »


    Prajitura de rabarbura
  • Rulada trenulet de lamaie


    Blat: Incalziti cuptorul la 200 grade. Bateti albusurile spuma cu sare. Frecati galbenusurile cu zahar si 4 linguri de apa fierbinte, pana veti obtine o crema. Incorporati putin cate putin faina si... »


    Rulada trenulet de lamaie
  • Tarta cu caise si bezea


    Preincalzim cuptorul la 190 grade C. Caisele le oparim putin , le desfacem in doua si le decojim. Ouale se mixeaza cu zaharul pana obtinem o crema . Adaugam uleiul in fir subtire ca si la maioneza... »


    Tarta cu caise si bezea
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda