Retete

  • Tiramisu


    Se freaca galbenusurile cu zaharul intr-un vas rezistent la foc, de-abia dupa ce ati amestecat galbenusurile cu zaharul, puteti pune si vasul respectiv, pe foc la bain marie, adaugand laptele, si... »


    Tiramisu
  • Prajitura cu fructe de padure si bezea


    Ouale se separa, iar galbenusurile se bat spuma cu jumatate din cantitatea de zahar, 6 linguri. Se adauga apoi untul la temperatura camerei ( eu l-am pus bucatoaie, nu l-am mai maruntit). Se... »


    Prajitura cu fructe de padure si bezea
  • Prajitura cu Prune


    1. Se pune drojdia la dospit cu putin lapte caldut, zahar si se lasa cateva minute. 2. Laptele ramas se incalzeste impreuna cu margarina UNIREA se amesteca cu drojdia dospita, faina , galbenusul... »


    Prajitura cu Prune
  • Zuppette


    Pandispanul: Batem ouale intregi cu zaharul cam 20 de minute(mixer sau robot)pana ce isi tripleaza volumul. Cernem faina si o adaugam treptat peste crema de oua amestecand mereu de sus in jos (mare... »


    Zuppette
  • Prajitura cu fructe (prune)


    Tava mare de la aragaz se unge cu ambalajul de la unt/ margarina UNIREA si se tapeteaza cu faina. Ingredientele pregatite: prunele taiate si nuca prajita (eu am pus mai multa si bine-am facut). Se... »


    Prajitura cu fructe (prune)
  • Mini amandine


    1. Blatul Intr-un castron puneti albusurile de la cele 6 oua si le mixati bine pana "se -ntepenesc" in castron. Dupa care adaugati zaharul, apa si galbenusurile frecate cu uleiul, incepeti sa... »


    Mini amandine
  • Tarta cu pere


    1. Se amesteca faina si sarea. 2. Separat se freaca untul cu zaharul pana cand se obtine o compozitie cremoasa. 3. Se adauga galbenusul si sucul de lamaie. 4. In aceste amestec se adauga faina. 5.... »


  • Semitarta cu prune


    Prunele le-am taiat pe jumatate apoi inca odata pe jumatate, le-am scos sumburii si le-am presarat cu zahar si scortisoara. Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul, apoi adaugam galbenusurile.... »


    Semitarta cu prune
  • Prajitura cu mere si biscuiti


    1. Prajitura se face in tava mare de aragaz. Se pun 50 gr. unt/ margarina UNIREA la topit, apoi se adauga merele si zaharul (mie la 1,5 kg mere rase mi-a ajuns 5 lg de zahar, dar asta depinde de... »


    Prajitura cu mere si biscuiti
  • Prajitura suedeza


    Se porneste cuptorul. 1. Aluatul : se ia o tava dreptunghiulara si se tapeteaza cu hartie de copt (pergament). Am batut albusurile spuma tare, apoi am adaugat cate putin din zaharul amestecat cu... »


    Prajitura suedeza
  • Rulada cu dulceata


    1. Albusurile de la cele 4 oua le punem separat intr-un castron, iar galbenusurile le punem impreuna cu zaharul. 2. Prima data frecam galbenusurile cu zaharul in castronul lor, le lasam asa, cat... »


    Rulada cu dulceata
  • Prajitura Krem a la krem


    Blat: Se separa albusurile de galbenusuri. Primele se bat spuma cu zaharul, ca la bezea. Apoi se adauga cite un galbenus si se bate un pic dupa fiecare. La sfirsit se adauga praful Creme Ole de... »


    Prajitura Krem a la krem
  • Tarta cu mere si crema de vanilie


    Cerneti faina, faceti o gaura in mijloc si adaugati o priza de sare, zaharul, zaharul vanilat, untul rece (taiat bucatele mici) si galbenusurile. Lucrati ingredientele cu virful degetelor,... »


    Tarta cu mere si crema de vanilie
  • Tort/prajitura cu prune si scortisoara


    Am taiat prunele in patru, am presarat peste ele scortisoara si putin zahar pudra, le-am lasat deoparte si m-am apucat de aluat. Se amesteca zaharul + zaharul vanilat + zaharul cu portocala + cele... »


    Tort/prajitura cu prune si scortisoara
  • Tarta cu lamaie


    Biscuitii se sfarama si se amesteca cu untul topit. Se imbraca bine o forma (sa nu poata curge crema, care este destul de subtire). Se aseaza amestecul de biscuiti pe fundul formei, se niveleaza si... »


    Tarta cu lamaie
  • Amandine cu crema de ciocolata


    Cand te hataresti sa faci amandine mai intai te apuci de facut crema deoarece necesita timp de racire la frigider 2 ore. Intr-o craticioara se pune ciocolata rupta bucatele (eu am folosit ciocolata... »


  • Prajitura OPERA, migdale, cioco, cafea


    1. Am facut un merengue din albusuri si 1/2 din cantitatea de zahar; ouale intregi le-am batut cu restul de zahar pana au devenit o crema deschisa la culoare si si-au dublat volumul. Peste ele am... »


    Prajitura OPERA, migdale, cioco, cafea
  • Prajitura cu mere, rapida si pufoasa


    Am uns tava cu margarina UNIREA (cam 100 g), apoi am ras mere, direct in tava, asa, cu coaja cu tot, pana a ajuns la jumatatea inaltimii tavii. Deasupra am pus cam 100 g zahar (dupa cat de dulce... »


     Prajitura cu mere, rapida si pufoasa
  • Rulada in culori


    Blatul: Se bat albusurile cu jumatate din zahar. Separat se bat galbenusurile cu zaharul ramas si se dauga pe rand uleiul, faina amestecata cu praf de copt, apoi se incorporeaza albusul amestecand... »


    Rulada in culori
  • Mini tarte cu budinca si fructe


    Aluatul: Toate se amesteca la gramada,si formati o bila,dupa care o introduceti la rece pentru circa 3 ore. Se ia bucatele mici de aluat(circa o lingura pentru o tarta),se pune la mijlocul tavitei... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda