DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Prajitura cu mac


    1. Untul se topeste atita cit sa fie caldut. In laptele caldut se pune o lingurita de zahar si se dizolva drojdia. Intrun castron se pune faina in mijloc se pune zaharul, oul, untul topit, un pic... »


    Prajitura cu mac
  • Prajitura mea cu mere si bezea


    1. Se spala si se curata cca 2 kg de mere, de preferinta soiul Ionatan. Se rad pe razatoarea mare.si se calesc impreuna cu zahar, dupa gust, pana scade apa din ele.Cand sunt gata, se adauga... »


    Prajitura mea cu mere si bezea
  • Prajitura Maya cu mere si crema de brinza


    Pandispanul Galbenusurile si zaharul se freaca pe baie de aburi, pina se ingroase. Se adauga vanilia si se ia crema de pe foc. In ea se incorporeaza faina si apoi si albusurile batute spuma tare,... »


  • Prajitura cu branza si vanilie


    ALUATUL 1. Amestecati intr-un castron de marime potrivita, faina cu praful de copt, cacao, zaharul tos si cel vanilinat. Facem o adancitura, adaugam oul si untul taiat cubulete. Framantati rapid... »


    Prajitura cu branza si vanilie
  • Prajitura cu pere


    1. Am pus toate ingredientele pentru aluat in vasul de la robot si l-am lasat sa-si faca treaba(robotul). Aluatul a iesit foarte fin si usor de lucrat. 2. Budinca se prepara cu zeama din compot in... »


    Prajitura cu pere
  • Rulada cu gem


    Galbenusurile se bat cu zahar, pana se fac o crema alba, se arunca faina, sare, arome. Albusurile se bat spuma si se amesteca cu galbenusurile, se toarna in tava si se baga aproximativ 10 minute la... »


    Rulada cu gem
  • Prajitura cu ananas,aluat pufos


    1, Intr-un castron batem albusurile spuma, apoi adaugam galbenusurile, zaharul, untul topit. 2. Le amestecam un pic, apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt si obtinem un aluat mai dens pe... »


    Prajitura cu ananas,aluat pufos
  • Tarta cu branza


    Albusurile se bat spuma, iar galbenusurile se freaca cu zaharul, se adauga branza si se amesteca bine. Dupa ce s-a omogenizat bine, ATENTIE sa nu aiba cocoloase, se adauga albusurile si mai apoi si... »


    Tarta cu branza
  • Fantezie cu dovleac


    1. Daţi prin răzătoare o bucată de dovleac, astfel încât să aveţi cam patru linguri pline cu pulpă de dovleac rasă. Mărunţiţi nuca cu blenderul sau daţi-o prin maşina de tocat. 2.... »


    Fantezie cu dovleac
  • Amandina


    Pentru BLAT: 1. Separam galbenusurile de albusuri, batem albusurile spuma cu zaharul(ori cu telul, ori cu mixerul).Eu am mai pus inca 2 albusuri, le aveam prin frigider si am zis sa iasa blatul mai... »


    Amandina
  • Prajiturele in zapada


    Se incalzeste laptele astfel incat sa fie calduţ. in acest timp se adauga făina, ouăle, cacaoa, zahărul vanilat, praful de copt iar apoi laptele. Se framanta pana cand nu se mai lipeşte de... »


    Prajiturele in zapada
  • Cremsnit


    In mixer se pun albusurile, se bat cu zaharul pana se obtine o spuma tare si lucioasa, se adauga pe rand galbenusurile si apoi amidonul. Laptele se pune la fiert cu vanilie si cand fierbe se adauga... »


    Cremsnit
  • Prajitura cu pere, super aromata


    1. Aluatul Se pune faina, impreuna cu untul, zaharul, oul, priza de sare si coaja de lamaie. Se framanta cu mana, pana se desprinde aluatul de pe peretele vasului. Se formeaza o bila,si se da la... »


    Prajitura cu pere, super aromata
  • Prajitura Victoria, cu nuca


    Blatul 1: -batem albusurile de la cele 8 oua, apoi adaugam zaharul, galbenusurile,nuca macinata, cocosul,faina. -punem ompozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt -bagam compozitia la copt... »


    Prajitura Victoria, cu nuca
  • Prajitura Cehoslovaca


    Blat: 5 galbenusuri se freaca cu zaharul pana se albeste, apoi se adauga treptat laptele, se adauga nuca si faina amestecata cu praful de copt. Se coace cam 20 de min la foc potrivit. Crema: Se... »


  • Prajitura cu mere si cacao


    4 galbenusuri se freaca cu 150 gr unt, 150 gr zahar, 6 linguri lapte, 150 gr. Faina+praf copt ca sa iasa un aluat mai moale care se intinde in tava unsa si tapetata cu faina. Merele se calesc cu... »


    Prajitura cu mere si cacao
  • Prajiturica frageda cu mere si nuci


    Lingura cu faina am umplut-o nici rasa, nici cu varf. Intr-un castron se pun albusurile impreuna cu zaharul si zaharul vanilat. Mixam bine pana rezulta o spuma tare. Apoi se adauga smantana si... »


    Prajiturica frageda cu mere si nuci
  • Cremes frantuzesc


    Se amesteca toate ingredietele si din aluatul rezultat se coc 3 foi pe dosul tavii. CREMA: Se amesteca foarte bine 300 gr lapte cu 5 lg faina pana cand dispar cocoloasele. Se adauga 3 galbenusuri... »


  • Prajitura Bolero


    Blatul: Albusurile se bat spuma, se adauga treptat zaharul, apoi nuca de cocos si faina si se amesteca. Se imparte compozitia in doua si se coc doua foi in tava tapetata cu hartie de copt (aprox 25... »


    Prajitura Bolero
  • Prăjitură cu nucă


    Amestecaţi cu mixerul uleiul şi zahărul. Adăugaţi gălbenuşurile, coniacul şi continuaţi să amestecaţi pt încă 5 minute. Într-un alt bol amestecaţi pesmetul, miezul de nucă, o... »


    Prăjitură cu nucă
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda