Retete

  • Tiramisu cu zmeura


    Mixati zmeura cu zaharul cu ajutorul unui robot. Puneti amestecul la frigider. Separati ouale si bateti albusurile spuma. Bateti galbenusurile cu mascarpone si cu restul de zahar. Adaugati usor... »


    Tiramisu cu zmeura
  • Tarta cu struguri


    Se bat albusurile cu zaharul vanilat. Galbenusurile se freaca cu 5 linguri de zahar,coaja de lamaie si extarctul de vanilie, si se adauga la albusurile batute spuma,se amesteca. Faina se amesteca... »


    Tarta cu struguri
  • Prajitura insiropata cu mere


    Albusurile se bat spuma cu praful de sare si zaharul, apoi se icorporeaza galbenusurile zdrobite, esenta si pesmetul amestecat cu praful de copt si la sfarsit se adauga unul din mere curatat de... »


    Prajitura insiropata cu mere
  • Prajitura cu banane si glazura de ciocolata


    1. Albusurile se separa de galbenus si se bat bine, bine. Se adauga apoi treptat zaharul. Tot pe rand se adauga apoi galbenusurile. Apoi cu o lingura de lemn se amesteca foarte usor faina de jos in... »


    Prajitura cu banane si glazura de ciocolata
  • Dinte de negustor


    1. Galbenusurile se separa de albusuri si se spumeaza cu zaharul praf. Eu am pus zahar tos din uitat de cumparat zahar praf, nu am avut probleme pentru ca am completat pe rand cu lapte si a avut in... »


    Dinte de negustor
  • Rulada Ochi de elefant


    Albusurile se bat spuma, li se adauga 2 linguri de zahar si se mai bat putin. Galbenusurile se freaca bine cu 3 linguri de zahar apoi se adauga peste albusuri, iar la final se pune amestecul de... »


    Rulada Ochi de elefant
  • Tartă de cacao umplută cu urdă


    Am amestecat făina cu zahărul praf şi cu cacao. Apoi am tăiat untul cubuleţe şi le-am desprins cu degetele unul cate unul lăsandu-le să cadă in amestecul cu făina, cand suprafaţa era... »


    Tartă de cacao umplută cu urdă
  • Prajitura negresa


    Se pune zaharul, cacao, apa intr-o cratita la foc mic. Se amesteca pana se dizolva zaharul, se adauga nessul (daca doriti). Stingem focul de sub cratita si adaugam margarina UNIREA taiata bucatele... »


    Prajitura negresa
  • Negresa cu marmelada


    Intr-un castron, se freaca untul moale cu zaharul, se adauga pe rind, galbenusurile, amestecind dupa fiecare, apoi romul, si la urma,faina, impreuna cu nuca macinata si cacaua neparat cernuta prin... »


  • Prajitura Rudy


    Toate ingredientele pentru aluat: faina, margarina UNIREA (topita), zaharul, galbenusul, praful de copt, cacaoa, se pun intr-un castron claie peste gramada si se incepe operatiunea de framantare (... »


    Prajitura Rudy
  • Prajitura Dalmatian


    Blat: 8 albusuri se bat spuma cu 12 linguri de zahar, se adauga 100 g mac, 100g nuca de cocos si 4 linguri de faina. e coace in tava tapetata cu hartie de copt pana la proba scobitorii. Se lasa sa... »


    Prajitura Dalmatian
  • Rulada cu crema de ciocolata


    Se bat albusurile de ou cu un praf de sare si cu cele 5 linguri de zahar pudra vanilat, pana se obtine o bezea, in care incorporam galbenusurile zdrobite si amestecate cu uleiul. Se incorporeaza si... »


    Rulada cu crema de ciocolata
  • Prajitura Cocosa


    Blat: Se separa albusurile de galbenusuri, acestea din urma amestecandu-se, pe rand si treptat, cu zaharul si apoi cu uleiul. Se adauga albusurile batute spuma si se amesteca, dupa care se adauga... »


  • Prajitura Figaro


    Se freaca margarina UNIREA (la temperatura camerei) cu zaharul pana se face spuma. Cele 2 linguri de cacao se amesteca cu crema rezultata din margarina UNIREA si zahar, dupa aceea se adauga... »


    Prajitura Figaro
  • Prajitura cu mere si crema de vanilie


    Cca. 1,5 kg de mere se curata de coaja, se taie felii si se pun intr-o tava unsa cu unt. Peste mere se mai pun cam 100 gr. unt taiat bucatele si se toarna zahar dupa gust. Se baga la cuptor la foc... »


  • Prajitura cu ciocolata si cirese confiate


    Turnam 360 ml apa fierbinte peste malai, amestecam bine, acoperim si lasam 30 minute. Intr-un bol frecam galbenusurile cu zaharul pana capata o consistenta cremoasa si se deschid la culoare.... »


    Prajitura cu ciocolata si cirese confiate
  • Tarta cu nuca de cocos


    1. Oul intreg se bate putin cu zaharul, se adauga margarina UNIREA topita si racita, nuca de cocos si faina amestecata cu amidonul si praful de copt. Se framanta aluatul si se da la rece 20-30... »


    Tarta cu nuca de cocos
  • Rulada cu frisca si gem de caise


    Va recomandam o rulada usoara, foarte light care va multumi pe deplin papilele gustative ale persoanelor noastre dragi. Se procedeaza astfel: Am batut albusurile spuma si am adaugat apoi... »


    Rulada cu frisca si gem de caise
  • Rulada cu banane


    BLAT Se freaca galbenusele cu praful de copt. Separat se bat albusele cu zaharul pana s-au intarit si nu mai "picura " de pe paletele de la mixer. Se amesteca prima compozitie cu cea de-a doua si... »


    Rulada cu banane
  • Prajitura patru anotimpuri


    Se bat bine albusurile cu un praf de sare, se adauga zaharul, galbenusurile zdrobite, lingurile de ulei, esenta de vanilie si faina amestecata cu praful de copt. Se tapeteaza o forma cu hartie, se... »


    Prajitura patru anotimpuri
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda