Retete

  • Chanteclair


    BLAT: Se bat albusurile spuma cu sarea si zaharul adaugat treptat. Se adauga apoi galbenusurile pe rand amestecand usor. Apoi faina, incorporata tot usor. Compozitia astfel formata se pune in tava... »


    Chanteclair
  • Placinta fina cu mere


    Aluatul se lucreaza in castron. Untul se freaca spuma. Zaharul se freaca cu galbenusurile si albusul apoi se amesteca cu untul i faina. Eu am folosit zahar pudra. Dupa ce am amestecat toate... »


    Placinta fina cu mere
  • Ecler


    ALUAT Se pune uleiul, apa si sarea la fiert, cind da in clocot(nu inainte si nici sa fiarba mult ca iar nu-i bine) se pune faina toata odata se amesteca pina se incorporeaza bine si se continua... »


    Ecler
  • Prajitura cu branza


    Spalam lamaia cu apa fierbinte, o stergem si radem coaja apoi stoarcem sucul. Se incinge cuptorul la 220 grade. Topim ciocolata pe bain-marie si separam ouale. Frecam pana ajunge ca o pasta untul... »


  • Patratele insiropate


    Separam galbenusurile. albusurile se bat spuma, adaugam 2/3 cana zahar, se amesteca bine, galbenusurile. Cu o spatula/lingura de lemn incorporam amidonul, faina si 2 linguri de cacao. Turnam in... »


    Patratele insiropate
  • Plăcintă cu brânză de vaci


    Amesteci toate ingredientele pentru aluat si cand obtii compozitia pui aluatul în tava unsă cu unt şi tapetată cu făină. Deasupra pui umplutura. Dai la cuptor şi coci pe jumătate. Scoţi... »


  • Prăjitură cu nucă si ciocolată


    Prepari asa: Se freaca untul cu zahărul. Apoi adaugi nuca, făina, cacaua şi albuşurile bătute spumă. Torni compoziţia într-o tavă unsă şi tapetată cu făină. Când este aproape gata,... »


  • Prajitura cu ananas


    Am batus 2 albusuri spuma. Am frecat galbenusurile , zaharul cu un strop de esenta de vanilie, apoi am turnat cana de lapte + ulei. Am adaugat si faina. Apoi am amestecat incet si albusurile. Am... »


    Prajitura cu ananas
  • Tarte cu ciocolata si nuci Macadamia


    Incalzim cuptorul la 170°C. Intindem aluatul pentru prajituri pana ajunge de grosimea unei monede si se decupeaza 4 forme de tarta (aprox. 10x3 cm). Se inlatura excesul de aluat cu ajutorul unui... »


  • Regina Primaverii


    1.Se bat albusurile de ou cu un praf de sare apoi se adauga zaharul turnat ploaie,galbenusurile zdrobite si amestecate cu uleiul,esenta si faina , amestecand usor pana la incorporarea tuturor... »


    Regina Primaverii
  • Felii de Paste


    Framantati ingredientele pentru prima foaie si intindeti aluatul in tava unsa si tapetata. Se coace foaia la foc potrivit. Pentru foaia a ll-a: Se bat albusurile cu zaharul pana se intaresc si se... »


  • Prajitura necoapta


    Se freaca spuma 150 g zahar cu margarina UNIREA Se adauga pe rand galbenusurile, biscuitii macinati, nucile taiate in bucatele. intindeti compozitia pe foaia de napolitane. Bateti la bain -... »


  • Prajitura Musuroi


    Piscotul: se freaca galbenusurile cu zaharul pina devine spuma, se adauga lamiia, praful de copt si faina, dupa aceea albusurile batute spuma. Se coace in tava tapetata cu unt si faina, la foc... »


  • Tort de portocale si frisca


    Se taie marunt migdalele. Se prepara un sirop din zeama portocalelor cu zaharul pana se leaga bine si se ingroasa. Siropul rece se adauga peste migdale. Se mai amesteca cu galbenusurile pe rand si... »


  • Tort de portocale si migdale, cu marmelada de coacaze


    Se freaca de coaja de portocala bucatile de zahar si se taie marunt. Migdalele tocate se amesteca cu zeama de portocale a carei coaja s-a folosit. Peste migdale se adauga siropul preparat din zahar... »


  • Tort de portocale "Capsa"


    Blatul Zaharul cu ouale se bat cu telul pe foc slab sau in bain marie. Dupa ce s-a batut bine compozitia si s-a racit se adauga putina coaja rasa de portocala si putina culoare rosie alimentara.... »


  • Tort cu mandarine


    Se bat albusurile spuma,galbenusurile se freaca cu zaharul+zaharul vanilat. Galbenusurile frecate,se aduga la spuma de ou,se amesteca usor. Se adauga faina,amestecata cu praful copt si coaja... »


    Tort cu mandarine
  • Tort cu mere din aluat de Linz cu glazura


    Pentru blat Se freacă bine zahărul pisat fin cu vanilia, untul, ouăle întregi şi gălbenuşurile răscoapte. Se adaugă apoi migdalele curăţate şi pisate fin. La sfârşit se adaugă... »


  • Tort Flavia


    Se pun nucile, zaharul, cacaoa si apa intr-un vas de cca 2 kg. si se amesteca pe foc mic pina cind compozitia "pufneste" de 3-4 ori (trebuie sa arate ca o smintina groasa). Se raceste. Se amesteca... »


  • Tort tiramisu


    Va recomandam un tort apetisant cu piscoturi si cafea. Arata foarte bine si in plus savoarea cafelei ii va da un gust deosebit. Se procedeaza astfel: Se bat galbenusurile cu zaharul spuma, se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda