Retete

  • Tort cu ciocolata


    Pentru piscot batem spuma galbenusurile cu 1/3 din zahar, adaugam faina si incorporam incet zaharul amestecat cu albusurile batute spuma. Impartim masa obtinuta in doua parti, intr-o jumatate... »


  • Tort cu branza pentru ziua mamei


    Pentru ruloul de piscot batem spuma albusurile. Amestecam galbenusurile cu zaharul si adugam spuma de albusuri, faina amestecata cu praful de copt si praful de cacao. Turnam amestecul intr-o tava... »


  • Tort de portocale Pansy


    Va recomandam un delicios tort cu portocale. Este atat de "light" incat sigur te va ispiti sa il incerci. Se procedeaza astfel: Cele 6 abusuri se bat spuma,apoi se adauga zaharul praf... »


    Tort de portocale Pansy
  • Tort picior de gasca


    Batem spuma untul, cacao si ouale si adaugam zaharul pudra, laptele, faina si praful de copt. Ungem cu unt o forma rotunda de tort si o presaram cu faina. Turnam aluatul in forma de tort si il... »


  • Tort de branza si ciocolata


    BLATUL Galbenusurile se freaca spuma cu zaharul pana se albesc si-si maresc volumul. Albusurile se bat spuma tare cu zaharul si otetul. 1/4 din aceasta spuma se adauga la galbenusuri si se amesteca... »


    Tort de branza si ciocolata
  • Tort de branza si miere


    Tortul de branza si miere este desertul ideal pentru copii. Pentru pragatirea lui incepem prin a da drumul cuptorului sa se incalzeasca la foc mic-potrivit (160°C). Se separa albusurile de... »


    Tort de branza si miere
  • Tort de nuci


    Ouale se separa, iar galbenusurile se freaca bine-bine cu zaharul, pana se albesc. Dupa ce s-au albit ouale, am adaugat cacao, nuci si esenta de rom, apoi am amestecat. Separat, am pus intr-o... »


    Tort de nuci
  • Tort de mere


    Fierbe merele intr-un sirop din lamaie si zahar, lasam sa se raceasca, batem spuma untul cu zaharul, adaugam galbenusurile, coaja rasa de lamaie si faina amestecata cu praf de copt. Intindem... »


  • Tort cu portocale


    Batem spuma un ou intreg si 7 galbenusuri, adaugam pesmetul, migdalele, faina, coaja rasa de la portocala, zeama si albusurile batute spuma. Coacem intr-o forma unsa si presarata cu faina, o... »


  • Tort Tiramisu


    Preparam piscotul in mod obisnuit si il injumatatim. Dupa racire asezam pe o foaie piscoturile inmuiate in romul amestecat cu cafea. Fierbem galbenusurile cu faina, zaharul vanilat si laptele, dupa... »


  • Tort secuiesc


    Sfaramam 10 dkg de untura in 22 dkg de faina, adaugam 10 dkg zahar pudra, putina sampanie, putin otet, 2 galbenusuri si putina smantana, astfel incat sa obtinem un aluat usor de intins. Framantam... »


  • Tort diabetic cu visine


    Batem spuma galbenusurile cu fructoza, continutul batonului de vanilie si 4 lingui de apa calduta, batem spuma albusurile. Amestecam faina cu praful de copt, intaritorul alimentar, praful de cacao... »


  • Tort picior de gasca


    Batem spuma albusurile a 2 oua si adaugam cate unul galbenusurile, 10 dkg de zahar, 7 dkg faina si 5 dkg de margarina UNIREA topita si racita. Turnam aluatul intr-o forma de tort unsa , il coacem... »


  • Tort suedez cu migdale


    Oparim migdalele si le curatam de coaja, le uscam intr-o tava captusita cu un servet de hartie. Pentru aluat, batem spuma albusurile, intre timp adaugam zaharul si migdalele macinate. Turnam... »


  • Tort cu ciocolata si castane


    Coacem un piscot din 10 oua. Batem spuma 10 oua cu 10 linguri de zahar. Amestecam 9 linguri de faina cu 1 lingura de praf de cacao si 1 pachet de praf de copt. Batem spuma 25 dkg de margarina... »


  • Tort cu branza si rubarba


    Framantam un aluat crocant din faina, margarina UNIREA zahar si galbenus, il intindem intr-o forma de tort de 26 de cm in diametru si il coacem 20 de minute, il taiem in doua foi. Pozitionam... »


  • Tort de capsuni


    Se bat ouale cu zahar si zahar vanilat, se adauga uleiul, laptele caldut si se omogenizeaza. Se adauga faina, lingura cu lingura si bicarbonatul. Se pune in forma tapetata cu hartie pergament... »


    Tort de capsuni
  • Tort de cacao


    Se bat albusurile de la 5 oua spuma, se adauga 100g zahar si se bat in continuare pana se obtine o spuma tare. Se pun galbenusurile treptat, 50g unt iar la sfarsit 75g de faina. Se amesteca bine... »


    Tort de cacao
  • Tort de lamaie


    1. Se bat ouale cu zahar si zahar vanilat. Se adauga laptele, uleiul, zeama de lamaie, coaja de lamaie si se amesteca. Se adauga faina si praful de copt. Se da la cuptor(forma 20 cm). 2. Se bate... »


    Tort de lamaie
  • Tort de ciocolata cu frisca


    Galbenusurile se freaca bine cu cate o lingura de zahar, dupa care se adauga ciocolata inmuiata la cald. Se adauga apoi migdalele bine pisate si amestecate. Albusurile se bat spuma si se adauga la... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda