Retete

  • Tort cu crema de ciocolata


    Pentru blat, se freaca timp de 30 minute galbenusurile cu 2 oua intregi si zaharul pudra. Cand compozitia a crescut se adauga faina si albusurile spuma. Se coace compozitia in forma tapetata. Dupa... »


  • Tort de ciocolata insiropat


    Prima data batem albusurile spuma, si adaugam amestecand, zaharul, vanilia, galbenusurile, faina si ciocolata rasa. Compozitia se coace in forma de tort mare, unsa si tapetata. Rece, blatul se... »


  • Tort de ciocolata cu fondant de ciocolata


    Pentru blat, se freaca untul spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile pe rand, ciocolata topita, vanilia, coaja rasa de la o lamaie, zeama de lamaie, faina si pesmetul, migdalele oparite sau... »


  • Tort de ciocolata fin, insiropat


    Pentru blat, se freaca bine galbenusurile cu zaharul, se include ciocolata rasa, scortisoara fin macinata, coaja rasa si putina zeama de lamaie, pesmetul, migdalele sau nucile oparite si macinate... »


  • Tort de ciocolata


    Pentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat. Se amesteca cu untul, frecand continuu si cu ciocolata rasa. Se adauga albusurile spuma, pesmetul, zeama si coaja de lamaie rasa,... »


  • Tort Ciocolatina


    Blatul se preparar astfel: Amestecam galbenusurile cu zaharul pudra 6-7 min cu lingura de lemn. Se include batonul de vanilie despicat in doua si fin maruntit. Se adauga faina cernuta intercalata... »


  • Tort de ciocolata cu frisca


    Pentru blat, se freaca untul cu zaharul, se adauga ciocolata incalzita in cuptor si se freaca jumatate de ora. Se adauga galbenusurile si albusurile spuma si faina. Se toarna compozitia in forma... »


  • Tort cu glazura de ciocolata


    Pentru foile de blat, se amesteca galbenusurile cu zaharul, se adauga ciocolata rasa, faina si albusurile spuma. Se coc 6 foi care se umplu cu crema de nuci si se acopera cu glazura. Pentru crema,... »


  • Tort caramel de ciocolata


    Pentru blat, se topesc untul, zaharul si ciocolata pe foc in bain marie. Dupa ce s-au topit, se amesteca pana ce compozitia se raceste. Se adauga galbenusurile pe rand, faina si la urma albusurile... »


  • Tort din foi de Karlsbad cu crema de ciocolata


    Pentru foile de Karlsbad, se bat bine laptele cu galbenusurile si faina. Se obtine o coca din care se fac 5 foi care se coc pe dosul unei tavi unse. Partea rumena a fiecarei foi se unge cu unt... »


  • Tort de ciocolata cu glazura de vanilie


    Pentru blat, se amesteca galbenusurile cu zaharul 30 de minute. Se adauga albusurile spuma, pesmetul si ciocolata. Se coace in forma de tort 45 de minute. Pentru glazura, se fierbe zaharul cu apa... »


  • Tort de ciocolata si migdale ornat cu frisca


    Pentru blat, se amesteca continuu galbenusurile cu zaharul timp de 1 ora. Se adauga migdalele si ciocolata rasa, amestecand bine, apoi albusurile spuma si pesmetul. La temperatura mica, se coace... »


  • Tort de ciocolata si nuci, cu crema de ciocolata si frisca


    Pentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga ciocolata inmuiata la cald, nucile si albusurile batute spuma. Se coace blatul si se taie in doua. Se pot coace si doua foi separat. Se... »


  • Tort de ciocolata cu crema si glazura de ciocolata sau frisca


    Pentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat, untul si ciocolata rasa. Se includ apoi coaja si zeama de lamaie, pesmetul, romul si albusurile spuma. Compozitia se coace in forma... »


  • Tort de ciocolata cu glazura de ciocolata


    Pentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia fin maruntita pana ce se obtine o compozitie ca o crema. Se amesteca cu untul spuma. Se adauga ciocolata topita cu apa la foc mic, faina... »


  • Tort de ciocolata cu crema de ciocolata


    Pentru blat, galbenusurile se freaca cu zaharul. Untul spuma se amesteca cu galbenusurile si cu ciocolata topita in lapte, faina adaugata in ploaie si albusurile spuma. Se coace in forma bine unsa.... »


  • Tort de migdale si ciocolata


    Pentru blat, se oparesc migdalele si se curata de coaja. Se trec prin masina de nuci si se amesteca cu zaharul pisat. Se topeste pe foc mic ciocolata cu putina apa. Se adauga, amestecand mereu,... »


  • Tort de ciocolata si migdale cu crema de alune si glazura de ciocolata


    Pentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia pana devin ca o crema. Se adauga ciocolata rasa, migdalele macinate, pesmetul si la urma albusurile spuma. Se coace cam o ora, la cuptor,... »


  • Tort din foi de ciocolata si frisca


    Pentru foile de blat, untul frecat spuma se amesteca cu galbenusurile frecate cu zaharul, ciocolata inmuiata sau cacaua cernuta. Se adauga usor albusurile batute spuma si pesmetul lin (cernut).... »


  • Tort de ciocolata cu alune, migdale sau nuci


    Pentru blat, galbenusurile se freaca cu untul si cu zaharul pana ce compozitia creste. Se adauga ciocolata rasa, faina si albusurile spuma. Se coace in forma unsa. Racit, blatul se taie orizontal... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda