Retete

  • Tort de ciocolata cu nuci prajite si frisca


    Zaharul pudra se inmoaie pe foc mic cu apa, adaugandu-se apoi nucile prajite si pisate mare si ciocolata topita in cuptor. Se amesteca mereu cu bagare de seama ca sa nu se prinda, pana se ingroasa... »


  • Tort de ciocolata cu fructe zaharisite


    Pentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul pudra lA ora. Se adauga cacaoa, coaja rasa si zeama de lamaie, albusurile spuma, faina si vanilia. Se coace in forma de tort 45 de minute. Rece se... »


  • Tort de ciocolata si migdale


    Pentru blat, galbenusurile se amesteca bine cu zaharul pisat si vanilia, neintrerupt, 30 de minute, apoi se adauga migdalele necuratate sau nucile macinate si ciocolata. Se includ apoi albusurile... »


  • Tort de ciocolata fin


    Pentru blat, untul se freaca spuma cu galbenusurile, ciocolata rasa, albusurile spuma si faina. Compozitia se coace, dupa care blatul racit se taie orizontal in 2-3 felii care se umplu cu crema de... »


  • Tort de ciocolata si migdale si glazura alba


    Pentru blat, se freaca la un loc ciocolata, migdalele pisate, zaharul si galbenusul, dupa care se ung foile cumparate din comert si se coc incet. Aceste foi dedublate cu blatul preparat se umplu... »


  • Tort de ciocolata cu frisca


    Se freaca untul spuma, se adauga zaharul si galbenusurile pe rand. Ciocolata de menaj se topeste in cuptor cu putina apa si se freaca pana ce se racoreste, apoi se amesteca cu restul compozitiei.... »


  • Tort de ciocolata si migdale aromat


    Se freaca bine untul, se amesteca cu zaharul, galbenusurile si se freaca din nou. Se adauga migdalele, zeama de lamaie si scortisoara. Apoi se amesteca bine albusurile spuma si ciocolata frecata.... »


  • Tort din foi Karlsbad cu crema de ciocolata


    Pentru foile de Karlsbad, se bate bine laptele cu galbenusurile si faina. Se face o coca din care se coc 5 foi pe dosul unei tavi unse. Dupa coacere, pe partea rumena se ung cu unt cald si se... »


  • Tort din foi de nuci sau alune


    Pentru foile de blat, albusurile se bat bine pana devine spuma tare. Se adauga zaharul pudra cu vanilia, nucile macinate si faina. Se coc separat 3 foi si se umplu cu crema. Pentru crema,... »


  • Tort de ciocolata cu nuci


    Untul se freaca bine cu zaharul pudra peste care se adauga pe rand galbenusurile si ciocolata inmuiata in lapte, amestecand bine. Se desparte compozitia. Se retine 1/3 pentru crema. Cu restul... »


  • Tort de ciocolata si cacao, glasat cu ciocolata


    Pentru blat, se bat bine albusurile, se adauga zaharul si se bate ca de bezele. Se includ galbenusurile, faina amestecata cu cacaoa, apoi ciocolata pasta. Compozitia se coace la foc potrivit.... »


  • Tort dobos cu glazura de ciocolata


    Pentru foile de blat, se amesteca galbenusurile cu zaharul, coaja rasa de lamaie si zeama, pana se obtine o crema spumoasa. Se adauga usor albusurile spuma si faina cernuta proaspat si presarata... »


  • Tort dobos frantuzesc


    Pentru foile de blat, se freaca galbenusurile cu zaharul pisat pana ce compozitia se albeste, se adauga vanilia, faina si albusurile spuma. Se amesteca usor. Se unge dosul formei de tort cu unt si... »


  • Tort dobos cu glazura


    Pentru foile de blat, se freaca bine galbenusurile cu zaharul amestecat cu coaja rasa de lamaie, apoi cu albusurile spuma si faina. Din aceasta compozitie se coc rumen deschis, pe o tava unsa cu... »


  • Tort dobos cu crema de ciocolata


    Pentru foile de tort, galbenusurile se freaca cu zaharul tos, apoi se amesteca cu albusurile spuma si cu faina. Din aceasta compozitie se coc pe rand sase foi, intr-o forma unsa cu unt si presarata... »


  • Tort dobos cu crema de vanilie


    Pentru foile de blat, galbenusurile se freaca cu zaharul si treptat se adauga albusurile spuma si faina. Pe forma unsa si presarata cu faina se coace un blat. Se coc pe rand atatea foi de blat... »


  • Tort dobos cu zahar ars


    Pentru foile de blat, se bat albusurile spuma si galbenusurile cu zaharul si vanilia. Se amesteca intre ele si se adauga incet faina. Se coc 10-12 foi. Pentru crema, ouale se bat cu zaharul si... »


  • Tort dobos cu crema de vanilie


    Pentru foile de blat, se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce compozitia devine cremoasa. Se adauga faina si albusurile spuma. Se unge forma de tort cu unt si se presara cu faina. Se toarna din... »


  • Tort dobos cu oua si glazura


    Pentru foile de blat, se freaca galbenusurile circa 30 de minute cu ul vanilat. Se amesteca bine cu faina. Se adauga albusurile batute spuma. Pe fundul unei forme tapetate se coc 7-9 foi. Se pune... »


  • Tort dobos


    Pentru foile de blat, se freaca galbenusurile 1/2 ora cu ul vanilat. Se amesteca bine cu faina. Se adauga albusurile batute spuma. Pe fundul unei forme tapetate se coc 7-9 foi. Se pune cate un... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda