Retete

  • Tort dobos XII


    Pentru foile de blat, galbenusurile se freaca cu ul apoi se amesteca cu albusurile si faina. Se coc pe fundul unei cratite mai multe foi subtiri. Pentru crema, se bat ouale intregi cu ul in bain... »


  • Tort dobos cu doua creme


    Pentru foile de blat, galbenusurile se freaca cu ul vanilat, dupa care se amesteca cu albusurile si faina. Din compozitia preparata se coc 6 foi, pe fundul unei forme mici de tort unsa cu unt,... »


  • Tort dobos


    Pentru foile de blat, se freaca bine galbenusurile cu ul amestecat cu coaja rasa de lamaie, apoi cu albusurile spuma si faina. Din aceasta compozitie se coc, pe fundul unei tavi unse cu unt, 5-6... »


  • Tort dobos


    Pentru foile de blat, se freaca galbenusurile cu zaharul, dupa care se adauga albusurile spuma, faina, vanilia si bicarbonatul. Rezulta un aluat moale din care se coc 8-9 foi. Acestea se umplu cu... »


  • Tort dobos


    Pentru foile de blat, se freaca galbenusurile cu ul, dupa care se adauga albusurile spuma, faina, vanilia si bicarbonatul. Rezulta un aluat moale din care se coc 8-9 foi. Acestea se umplu cu crema... »


  • Tort de ananas glasat


    Se bat pe foc slab sau in bain marie ouale cu galbenusurile, ul si vanilia. Dupa ce compozitia s-a racit se adauga untul spuma si faina. Se coace. Blatul rece se taie si se umple cu marmelada de... »


  • Tort de agrise cu nuci


    Blatul: Agrisele se pun intr-un vas cu apa cat sa le acopere si se lasa sa dea in clocot. Se scurg si se fierb moi cu zaharul, vinul si coaja de lamaie. Se scurg din nou prin sita. Untul se freaca... »


  • Tort de banane


    Foile de blat: Din componentele de blat se face un aluat, din care se intind foi subtiri cu sucitorul si se coc la cuptor. Umplutura: Bananele se taie in bucatele rotunde si subtiri, se includ in... »


  • Tort cu crema de caise italienesc


    Blatul: Se freaca untura spuma, se adauga galbenusurile, zaharul, faina si albusurile spuma. Compozitia se coace in doua forme de tort sau pe rand, incet, pana se rumeneste. Se umplu blaturile cu... »


  • Tort de coacaze


    Se face un aluat dintr-un galbenus, unt, faina si zahar pudra. Separat se bat albusurile cu zaharul si se amesteca apoi cu coacazele. Se adauga migdalele curatate si taiate bucatele. Se amesteca... »


  • Tort de coacaze si migdale


    Se face un aluat dintr-un galbenus, unt, faina si zahar pudra. Separat se bat albusurile spuma cu zaharul si apoi se amesteca cu coacazele. Se adauga migdalele curatate si taiate bucatele.... »


  • Tort de curmale si ciocolata


    Blatul: Albusurile batute spuma se amesteca cu zaharul pudra, cu migdalele curatate si macinate (inclusiv cele amare), vanilia, ciocolata rasa si curmalele taiate foarte subtire. Din aceasta... »


  • Tort de curmale englezesc


    Blatul: Se bat albusurile spuma cu cateva picaturi suc de lamaie, care ajuta la intarire. Se amesteca cu zahar pudra cam 10-15 min. Se adauga curmalele taiate bucatele mici si amestecate cu nuci... »


  • Tort de curmale si smochine


    Foile de blat: Se curata migdalele si se macina. Se taie marunt ca fideaua curmalele si smochinele. Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se bate in continuare. Se adauga apoi migdalele... »


  • Tort de curmale cu crema de ciocolata


    Blatul: Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul, alunele, migdalele si curmalele taiate in lung. Compozitia se coace intr-o tava bine unsa si presarata cu faina. Blatul racit se taie orizontal... »


  • Tort Hennessy


    Se incepe cu prepararea blatului. Pentru asta incepi sa separi albusurile de galbenusuri. Bati albusurile spuma tare- eu adaug cativa stropi de otet, adaugi zaharul si continui sa bati pana cand... »


    Tort Hennessy
  • Blat de tort mai dietetic


    Intr-un vas mai mare se pun ingredientele uscate(faina,cacao,zahar,praful de copt si bicarbonatul) si se amesteca bine pana se omogenizeaza,in alt vas se pun ingredientele... »


  • Tort de morcovi


    Curatam morcovii, ii spalam si ii razuim. Spalam lamaia, ii razuim coaja si o stoarcem. Separam ouale. Batem spuma albusurile cu 2 linguri de zeama de lamaie. Adaugam zaharul si coaja de lamaie.... »


  • Tort de castane cu ciocolata


    cacaoIntai se scoate untul de la frigider, castanele se zdrobesc cu furculita si se amesteca cu romul de cofetarie. Ouale, mierea si sarea se bat spuma, se adauga laptele fiert. Crema cu lapte se... »


  • Tort din fructe


    Facem un blat din 4 oua, il punem inapoi in tava de tort, apoi punem fructe Fierbem o crema din 2,5 dl lapte, 2 galbenusuri de ou, 5 linguri de zahar si 20 g zahar vanilat si il lasam sa se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda