Retete

  • Tort de castane


    Se freaca galbenusurile cu zahar pana albesc, se amesteca alternativ cu albusurile batute spuma tare si faina. Compozitia se netezeste intr-o tava dreptunghiulara de marima mai mica,tapetata cu... »


  • Tort Dobos


    Freaca spuma galbenusurile cu zahar pudra, adauga cate o lingura de faina si spuma de albusuri, dupa care adauga untul topit, dar racit. Intinde putin aluat pe spatele unei tavi rotunde unsa cu unt... »


  • Tort cu cafea neagra si visine


    Se bat albusurile spuma si se introduc unul cate unul galbenusurile, 100 gr de zahar, faina si margarina UNIREA topita, dar nu fierbinte. Se pun intr-o forma de tort unsa si se pun la copt. Se... »


  • Tort de coacaze


    Se amesteca bine margarina UNIREA mierea, zaharul cristal si galbenusurile. Se adauga praful de cacao, faina, praful de copt, nucile macinate si apoi spuma din albusuri. Se coace in tava tapetata... »


  • Tort de clatite


    Pregatim intai umplutura pentru clatite. Taiem marunt fructele uscate, le punem intr-o cratita impreuna cu scortisoara, rom, zeama de lamaie, turnam apa, apoi fierbem , la foc mic, pana apa se... »


  • Tort cu grilaj din nuca


    Prepararea grilajului: Zaharul se topeste intr-un vas uscat, amestecand continuu, apoi adaugam nuca. Acest amestec fluid dens il turnam peste o placa de gatit unsa. Din materialul inca maleabil,... »


  • Tort de castane cu frisca


    Blatul. Se unge forma de tort. Castanele cu coaja se pun in apa clocotita sa fiarba o ora din clipa cand apa a dat in clocot. Se cojesc de ambele coji (exterioara si interioara) si se dau prin... »


  • Tort de castane cu cafea


    Blatul. Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga castanele fierte, curatate si date prin masina si albusurile spuma. Se coace compozitia in forma unsa. Cand este rece se taie un capac subtire... »


  • Tort de castane cu zahar ars


    Blatul. Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga castanele fierte, curatate si date prin masina, faina si albusurile spuma. Se coace compozitia in forma unsa. Crema. Castanele fierte curatate... »


  • Tort de castane aromat


    Se freaca bine zaharul cu galbenusurile. Se amesteca usor cu pesmetul, scortisoara, castanele fierte bine, curatate si taiate fin. Se adauga spuma tare a albusurilor. Compozitia se coace incet, in... »


  • Tort de castane


    Blatul. Se cresteaza coaja castanelor, dupa care se fierb o ora, apoi se curata de coaja si se pun intr-o cratita cu apa cat sa le cuprinda si se lasa sa fiarba pana se inmoaie complet. Dupa ce au... »


  • Tort cu crema de castane


    Blatul. Se fierb castanele, se curata si se dau prin masina. Se iau din cantitate 6 linguri si se pun intr-o farfurie pentru a fi folosite apoi la prepararea cremei. Se freaca galbenusurile cu... »


  • Tort de nuci si cacao


    Blatul. Se bat albusurile cu zaharul sl cacaua pana se intaresc. Se adauga pesmetul, apoi nucile. Se amesteca compozitia usor si se toarna intr-o tava unsa, dreptunghiulara. Se coace la foc slab.... »


  • Tort de castane cu glazura de ciocolata


    Galbenusurile se freaca cu zaharul pana ce compozitia devine o alifie. Se adauga castanele curatate fierte si date prin masina, pesmetul si albusurile batute. Compozitia se coace in forma unsa si... »


  • Tort de castane insiropat


    Se dau castanele curatate si fierte prin sita ca sa se obtina cantitatea necesara de piure. Se amesteca cu faina. Se freaca galbenusurile cu zaharul, dupa care se adauga piureul de castane si... »


  • Tort de castane si migdale


    Se fierb castanele pana se pot curati. Apoi se rad pe razatoare cat sunt calde. Se freaca untul spuma. In unt se adauga zaharul cu vanilia si cate un galbenus, dupa fiecare frecand bine. Dupa aceea... »


  • Tort de castane cu glazura de lamaie


    Blatul. Se amesteca jumatate de ora galbenusurile cu zaharul, coaja si zeama de la o lamaie pana se face totul spuma. Se adauga castanele fierte si taiate marunt si se amesteca din nou bine. Apoi... »


  • Tort cu castane si fructe


    Blatul. Se bat galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Se adauga jumatate din albusurile nebatute care au ca scop sa tina blatul proaspat. Se bat restul albusurilor spuma tare. Se amesteca cu... »


  • Tort de castane polonez


    Blatul. Se freaca bine untul, se amesteca cu galbenusurile, cafeaua pudra, zaharul pudra, castanele si albusurile batute. Se pune compozitia in forma si se coace. Rece se taie se umple cu crema.... »


  • Tort de castane glasat cu ciocolata


    Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga ciocolata rasa, castanele fierte curatate si trecute prin sita, albusurile spuma si faina. Se coace in forma de tort. Cand s-a racit se taie, se umple... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda