DB Error... MDB2 Error: constraint violation
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Tort de Craciun cu glazura de cafea


    Zaharul pudra se freaca cu galbenusurile pana la albirea compozitiei. Se adauga migdalele curatate, uscate si macinate, vanilia, albusurile spuma, faina si untul topit. Se toarna compozitia intr-o... »


  • Tort festiv din migdale


    Blatul. Se curata migdalele si se piseaza impreuna cu zaharul pudra adaugat cate putin. Se trece compozitia prin sita ca sa se obtina o pudra fina de migdale. Mai usor se poate obtine pudra dand... »


  • Tort de fragi


    Se freaca bine untul, galbenusurile si zaharul. Se adauga fajna cat cuprinde. Se intinde compozitia cu vergeaua de mai multe ori, apoi se intinde o foaie cat tava. Se face o margine de jur... »


  • Tort cu crema de fragi


    Blatul. Se bat galbenusurile cu zaharul. Se adauga migdalele macinate, apa, albusurile spuma si faina. Se coace in forma de tort. Se taie in doua. Crema. Se fierb toate componentele cremei la un... »


  • Tort de migdale cu crema de fructe


    Blatul. Se freaca zaharul pudra cu 3 galbenusuri. Se bat bine 5 min, se adauga migdale pisate si galbenusul urmator pentru ca migdalele usuca aluatul. Se inglobeaza faina si albusurile batute... »


  • Tort de fistic


    Blatul. Ouale se freaca cu zaharul pudra si faina sau se bat galbenusurile cu zaharul si apoi se adauga faina si albusurile spuma. Se coc trei blaturi, care se insiropeaza cu sirop preparat din... »


  • Tort de lamaie


    Se amesteca 30 de minute galbenusurile cu zaharul. Se adauga migdalele curatate si taiate marunt, coja rasa si zeama de lamaie, lisa taiata marunt, subtire, albusurile spuma si pesmetul. Se coace... »


  • Tort de lamaie si frisca


    Blatul. Galbenusurile si zaharul se freaca bine. Se adauga coaja si zeama unei lamai, faina si albusurile spuma. Se pune compozitia la copt intr-o forma unsa cu unt si presarata cu zahar. Se umple... »


  • Tort cu glazura de lamaie


    Blatul. Se freaca bine galbenusurile cu zaharul si zeama de lamaie, dupa care se amesteca cu spuma tare de albusuri si cu faina. Se coace compozitia incet 3/4 ora, pe un fund de tort uns cu unt.... »


  • Tort cu lamaie


    Blatul. Amoniacul se dizolva in laptele caldut. Se framanta din toate componentele un aluat din care se coc pe rand trei foi pe dosul unei tavi unse, la foc iute, numai pana ce incep sa dea in... »


  • Tortul de migdale si lamaie


    Blatul. Se freaca zaharul bucati, pe rand, de coaja de lamaie si se piseaza sau se rade coaja de lamaie peste zaharul tos si se piseaza. Se macina migdalele si se inmoaie cu zeama unei jumatati de... »


  • Tort de lamaie ornat cu migdale


    Blatul. Galbenusurile se freaca bine spuma cu zaharul, coaja rasa si zeama de lamaie, faina si albusurile spuma. Compozitia se coace in tava unsa. Crema. Laptele se pune pe foc cu zaharul, vanilia... »


  • Tort cu crema si glazura de lamaie


    Blatul. Galbenusurile si zaharul se freca bine. Se adauga coaja si zeama de lamaie, faina si albusurile spuma. Compozitia se coace intr-o forma unsa cu unt si presarata cu faina. Se taie blatul... »


  • Tort cu mere Linz


    Blatul. Se freaca bine zaharul pisat fin cu vanilia, untul, ouale intregi si galbenusurile rascoapte. Se adauga apoi migdalele curatate si pisate fin. La sfarsit se adauga faina si se mai amesteca... »


  • Tort cu mere si dulceata


    Blatul. Se feaca bine zaharul pisat fin cu vanilia si untul si apoi cu ouale intregi si galbenusurile rascoapte. Se adauga apoi migdalele curatate si pisate fin. Dupa ce s-au frecat bine toate, se... »


  • Tort de mere cu crema de frisca


    Pentru blat se amesteca faina cu untul, zaharul, vanilia si ouale. Se face un aluat care se intinde in tava. Grosimea acestuia trebuie sa aiba aproximativ 1 cm. Se coace la foc potrivit. La... »


  • Tort de mere glasat


    Untul se freaca spuma cu zaharul, praful de scortisoara si coaja rasa de lamaie. Se includ pe rand galbenusurile si faina. Din acest aluat se coc 2-3 blaturi. Se ung intre ele cu marmelada... »


  • Tort de mere cu glazura de rom


    Se unge forma cu unt si se presara cu faina. Se freaca galbenusurile timp de 1/2 ora cu zaharul pana se fac mici basici. Se adauga nucile macinate, merele acrisoare curatate si date pe razatoare,... »


  • Tort de portocale simplu


    Se rade coaja de portocala peste zahar, dupa care se freaca galbenusurile 30 min cu zaharul. Pesmetul fin cernut se inmoaie cu zeama de la o portocala si se adauga la compozitie. Albusurile bine... »


  • Tort de pandispan cu crema de portocale


    Blatul. Se bat ouale intregi cu zaharul pana se face o crema, iar volumul compozitiei a crescut de 2-3 ori. Se adauga faina si se mai amesteca putin, dupa care compozitia se toarna in forma de... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda