Retete

  • Tort de portocale delicios


    Blatul. Se feaca pe rand bucatile de zahar pe coaja de portocala (pana incepe sa se zareasca partea alba a portocalei, care nu trebuie frecata deoarece este amara) si se piseaza. Se feaca untul... »


  • Tort de portocale


    Blatul. Se feaca galbenusurile cu zaharul, apoi se adauga, alternand, albusurile spuma cu faina. Se coace compozitia si blatul racit se taie orizontal in trei. Crema. Se amesteca si se fierb... »


  • Tort de portocale cu glazura de citrice


    Blatul. Se fierbe zaharul cu apa calda si zeama de la o portocala de marime mijlocie, pana se leaga ca un serbet. Se toarna compozitia intr-un castron si cand este caldicica, se freaca pana isi... »


  • Tort de portocale si migdale


    Blatul. Se amesteca galbenusurile cu zaharul, se adauga migdalele, albusurile batute spuma, zeama si coaja rasa de la o portocala. Se unge forma de tort, se pune compozitia si se coace la cuptor o... »


  • Tort cu crema de portocale


    Blatul. Se prepara amestecand bine galbenusurile cu zaharul, faina cernuta si albusurile spuma. Compozitia se coace in forma de tort. Blatul rece se taie, se umple si se acopera cu una din cele... »


  • Tort insiropat cu crema de portocale


    Blatul. Se amesteca un ou cu apa rece, zaharul pudra si zaharul vanilat. Se adauga faina, praful de copt, restul de oua batute bine singure ca sa creasca si untul. Blatul se coace 30-40 min. Rece... »


  • Tort de portocale si nuci


    Blatul. Se freaca zaharul ca sa se ingalbeneasca, se usuca putin deasupra cuptorului, dupa care se piseaza si se cerne. Se freaca apoi cu galbenusurile, nucile sau migdalele macinate, pesmetul de... »


  • Tort cu crema bavareza de portocale


    Blatul. Se freaca untul spuma. Se adauga ouale intregi, galbenusurile, dupa fiecare galbenus adaugand cate o lingurita de zahar pisat cu vanilie, cate o lingurija de alune macinate si romul. Totul... »


  • Tort de migdale si portocale


    Se amesteca zaharul, zeama portocalelor, galbenusurile, coaja rasa de portocale, migdalele curatate si macinate, albusurile spuma. Se toarna compozitia intr-o forma de tort tapetata si se coace la... »


  • Tort cu migdale si crema bavareza de portocale


    Blatul. Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia la foc mic pana la spumare. Se ia apoi la o parte si se bate pana se raceste, apoi se adauga coaja rasa si zeama de portocale, migdalele... »


  • Tort de migdale cu portocale si frisca


    Blatul. Se freaca galbenusurile cu zaharul pana devine spuma, se adauga migdalele curatate, macinate si uscate la cuptor, faina, romul si albusurile spuma. Se coace in forma bine unsa cu unt si... »


  • Tort de portocale, migdale si frisca


    Blatul. Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga coaja rasa si zeama de portocale si se amesteca bine pana se ingroasa. Se adauga migdalele curatate si pisate fin sau macinate, albusurile... »


  • Tort de morcovi


    Morcovii se curata de coaja, se spala si se dau pe razatoare. Lamaia se spala, coaja se da pe razatoare, zeama se stoarce. Ouale se separa, albusurile se bat spuma tare cu 2 linguri de zeama de... »


  • Tort de branza cu rubarba


    Faina se amesteca bine cu margarina UNIREA zaharul se freaca cu galbenusurile şi se framanta un aluat fraged. Acesta se intinde pe o forma de tort cu diametrul de 26 cm şi se coace in cuptor 20... »


  • Tort rusesc cu crema


    aie marunt coaja de portocala si lamaie cu zahar si stropeste-le cu rom, impreuna cu stafidele. Inmoaie-le timp de 1 ora. Fierbe laptele cu vanilia crestata, lasa-l sa se raceasca si stacoara-l.... »


  • Tort de nuca


    1.Din hartia de copt se taie un cerc cu diametrul de 26cm cu care se tapeteaza fundul formei de tort. Cuptorul se incalzeste la 200°C (3 la aragaz) 2.Se separa albusurile de galbenusuri.... »


  • Tort Dobos


    1.Pentru blat, ouale se separa, untul se topeste si se lasa la racit. Se taie 6 cercuri cu diametrul de 26 cm din hartia de copt pentru fundul detasabil ale formei de tort. Cuptorul se incalzeste... »


  • Tort cu musli


    Amestecul de musli se lasa la inmuiat in apa rece timp de 1 ora. Apoi se adaugă gălbenuşurile de ou şi zeama de lamaie. Albusurile de ou si zaharul se bat intr-o spuma consistenta. Spuma se... »


  • Tort de portocale cu ciocolata


    Topim untul, apoi il tragem de pe foc si adaugam bucati de ciocolata. Amestecam pana obtinem o crema mata. Batem o spuma din galbenusuri de ou cu zahar, apoi incorporam crema de ciocolata, faina,... »


  • Tort delicios


    Batem galbenusurile de ou in mijlocul fainii, apoi preparam un aluat tare adaugand margarina UNIREA praf de copt, zahar, smantana, dupa care il impartim in doua parti egale. Prima jumatate o... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda