DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Deliciu cu ciocolata, vin si pere


    Pentru blat se bat bine albusurile cu putina sare apoi cu zahar. Se adauga galbenusurile zdrobite cu telul si la urma faina cernuta amestecata cu praful de copt si amidonul de porumb. Se unge o... »


    Deliciu cu ciocolata, vin si pere
  • Tort Elegance


    Blatul Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu 6 lg de zahar iar galbenusurile cu restul. Se amesteca lejer albusurile cu galbenusurile. Se cerne faina impreuna cu cacao si... »


    Tort Elegance
  • Tort cu crema de ciocolata


    Se spala ouale si se separa galbenusurile care se freaca spuma cu zaharul. Peste crema se pune pesmetul, in ploaie, se omogenizeaza si se lasa deoparte. Se bat albusurile spuma tare si se pun peste... »


  • Tort cu blat de nescafe


    Se separa galbenusurile si se bat spuma cu opt linguri de apa rece. Apa face aluatul mai pufos si-l ajuta sa creascq la copt. Se adauga zaharul, se continua operatia si se adauga faina, in ploaie... »


  • Tort "Maria"


    Se separa albusurile si se bat spuma cu 200 gr zahar pana cand nu se mai simt cristalele de zahar in compozitie. Peste albusuri se pune faina (doua linguri) in ploaie, se amesteca in continuare... »


  • Tort


    Se freaca galbenusurile cu 6 linguri zahar, pana isi dubleaza volumul. Se adauga 1 lingura de faina si nucile. albusurile se bat spuma tare, se incorporeaza in compozitia de galbenusuri si se... »


  • Tort cu alune


    Se bat albusurile spuma tare, cu jumatate din cantitatea de zahar, apoi se adauga alunele si restul de zahar si se mai bate pana se intareste spuma. Se imparte compozitia in doua si se coc pe... »


  • Tort cu blat de bezea


    Se face compozitia pentru blatul de bezea si se coc pe rand 3 foi, care se lasa la racit. Se face crema. Se freaca spuma, untul taiat bucatele cu zaharul. Se pun pe rand cele 6 galbenusuri,... »


  • Tort cu branza de vaci


    Se separa galbenusurile, se bat albusurile spuma impreuna cu jumatate din cantitatea de zahar si se adauga uleiul ca la maioneza. Peste galbenusuri se adauga albusurile cu praful de copt, aromele,... »


  • Tort cu crema de ciocolata


    Se separa galbenusurile de albusuri. Se freaca bine galbenusurile cu ouale intregi si zaharul. Se incorporeaza faina. Se bat spuma tare albusurile si se inglobeaza in crema de galbenusuri. Se... »


  • Tort cu crema si blat de ciocolata


    Se freaca galbenusurile cu zaharul, pana isi dubleaza volumul. Se pune faina, cate putin si se amesteca apoi cu pudra de cacao. Albusurile se bat spuma tare si se inglobeaza usor in crema de... »


  • Tort cu crema de fructe


    Se freaca zaharul cu galbenusurile, se adauga migdalele si se freaca untul, se amesteca cu vanilia si se inglobeaza in crema. Se bat albusurile spuma tare si se amesteca usor in compozitie. Se pune... »


  • Tort cu fructe


    Se curata capsunile si se taie feliute. Se taie cubulete piersicile, se scot sambueii de la cirese si visine si se amesteca toate fructele. Se separa albusurile de galbenusuri. intr-un vas se bat... »


  • Tort cu nuca de cocos


    Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga alunele, oul intreg, faina si untul topit, cate putin, amestecand dupa fiecare ingredient. Se amesteca totul bine si se toarna in forma de tort... »


  • Tort cu piscoturi


    Intr-un ibric se amesteca zaharul si pudra de cacao cu cateva lingurite de lapte. Cand se infierbanta amestecul, se pune ciocolata rupta in bucatele. Se amesteca si se da deoparte. Se freaca spuma... »


  • Tort de mere


    Se bat albusurile spuma tare. Se pune la fiert zaharul cu apa. Cand zaharul s-a topit, se toarna fierbinte, dar treptat, peste alubusurile spuma, batand in continuare. Urmeaza galbenusurile, unul... »


  • Tort de portocale


    Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul. Se adauga coaja de lamaie, faina cu pesmetul si la sfarsit albusurile spuma. Se imbraca o forma de tort cu hartie pergament, bine unsa cu margarina UNIREA... »


  • Tort de smochine


    Se tapeteaza cu unt si faina o forma pentru blat de tort. Smochinele se taie marunt si se amesteca cu nuca. Se taie foarte fin migdalele. Intr-un vas se bat albusurile foarte bine, se adauga... »


  • Tort de turta dulce


    Intr-un castron mare se freaca spuma galbenusurile, mierea si zaharul Se adauga apa calduta, coaja de lamaie, mirodeniile, romul, praful de copt si lamaia. Se amesteca. La sfarsit se pun albusurile... »


  • Tort dobos


    Se freaca galbenusurile cu zaharul, pana isi dubleaza volumul, si se adauga faina. Se bat albusurile spuma tare si se inglobeaza usor in crema de galbenusuri. Se tapeteaza tava de tort pe dos cu... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda