Retete

  • Tort indiana


    Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia pana devin crema. Se bat spuma tare albusurile si se amesteca cu galbenusurile. Se pune faina si se amesteca usor. Se pune compozitia la copt, in tava... »


  • Tort pufos cu nuci si portocale


    Se bat spuma galbenusurile cu 150 g zahar, cu vanilia, scortisoara, coaja rasa de portocala si sarea. Se incorporeaza treptat si albusurile batute separat spuma tare. Se amesteca usor, cu telul. La... »


  • Tort rapid cu cafea


    Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Se incorporeaza in galbenusuri untul, cate putin, si visinata. Se imparte crema in doua. Se topeste in cuptor ciocolata amaruie cu 2 linguri de... »


  • Tort cu alune si fructe


    Separi albusurile de galbenusuri si le bati tare. Adaugi zaharul si bati in continuare, pui galbenusurile unu cate unu, esenta de vanilie si nuca macinata. Pui faina cernuta si amesteci incet de... »


    Tort cu alune si fructe
  • Tort diplomat


    Pregatirea prajiturii incepe cu prepararea cremei. Pemtru asta trebuie sa facem urmatoarele: -punem laptele la fiert -galbenusurile le mixam impreuna cu zaharul pana devin cremoase si zaharul s-a... »


    Tort diplomat
  • Tort alb cu visine si ciocolata


    Este un tort acrisor, nu foarte dulce, pe gustul celor care prefera in mod special prajiturile cu fructe. Se amesteca gemul impreuna cu galbenusurile, stafidele hidratate in cognac, uleiul,... »


    Tort alb cu visine si ciocolata
  • Tort in doua culori


    Prepararea blatului 1: se freaca albusurile cu zaharul foarte bine, apoi se pun galbenusurile si pesmetul. Se unge o tava cu " margarina UNIREA de la Bunica", se pune compozitia si se da... »


  • Tort cu dulceata de caise


    Se topeste ciocolata in baie de aburi. Se separa galbenusurile de albusuri. Se pun intr-un vas cele 200 gr. margarina UNIREA se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat, pina devine o crema... »


  • Tort cu nuca si ciocolata


    Se macina nucile la masina de cafea sau se sfarama cu ciocanul. Am gasit cateva stafide prin camara si le-am pus la hidratat in rom si cognac. Se separa galbenusurile de albusuri. Untul se taie... »


    Tort cu nuca si ciocolata
  • Tort cu crema de ciocolata


    Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare, ca pentru bezea, apoi adaugam zaharul in ploaie si mixam in continuare. Punem praful de sare. Galbenusurile le amestecam cu... »


  • Tort cu fructe de padure


    Fructele se lasa la scurs in strecuratoare pana se dezgheata si se zdrobesc in blender impreuna cu zaharul. Separat se dizolva gelatina in putin suc de fructe iar apoi se adauga la restul de suc... »


    Tort cu fructe de padure
  • Tort de Paste


    Tortul de paste poate fi facut cu orice ocazie, chiar daca denumirea lui spune altfel. Este compus din doua tipuri de blat si doua tipuri de crema. Pentru blatul alb : Separam galbenusurile... »


    Tort de Paste
  • Tort choux a la creme


    Pentru blat se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga uleiul si albusurile batute spuma. La sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu cacaua si praful de copt.Compozitia se toarna intr-o... »


    Tort choux a la creme
  • Tort de ciocolata


    Blat: Se separa galbenusurile de albus; albusurile se bat spuma apoi se adauga cate un pic zahar. Galbenusurie sefreaca cu zaharul vanilat, apoi se incorporeaza cualbusurile. Cu o paleta de lemn se... »


    Tort de ciocolata
  • Tort caramel


    Se macina nucile la masina de cafea si se lasa cateva bucati mai mici. Se pun stafidele la hidratat in esenta de rom amestecata cu cognac.Se separa galbenusurile de albusuri. Untul se taie cubulete... »


    Tort caramel
  • Tort cu doua creme


    Se separa albusurile de galbenusuiri. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Se presara peste galbenusuri sare si putin zahar apoi se lasa cateva minute. Se cerne de doua ori faina cu praful... »


    Tort cu doua creme
  • Tort martisor


    Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Se adauga apoi zaharul si zaharul vanilat treptat si se mixeaza in continuare. Galbenusurile se mixeaza cu uleiul, un praf de sare si coaja de portocala.... »


    Tort martisor
  • Tort cu ciocolata si crema de portocale


    Pentru blat am folosit gem de gutui, zmeura si magiun de prune mai acrisor. Amestecam toate ingredientele cu telul (mai putin faina) dupa care o incorporam treptat si pe aceasta. Se bat albusurile... »


    Tort cu ciocolata si crema de portocale
  • Prajitura moale cu ciocolata


    Topim ciocolata cu untul si lasam sa se raceasca. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu putin zahar, sare si esente. Adaugam ciocolata topita la galbenusuri, faina... »


    Prajitura moale cu ciocolata
  • Tort cu fructe


    Se freaca galbenusurile cu zaharul, esentele si coaja de portocale si lamaie pana se dizolva cristalele complet. Separat se bate albusul spuma cu un praf de sare. Se adauga alternativ cate doua... »


    Tort cu fructe
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda