Retete

  • Tort Dobos


    Galbenusurile se mixeaza cu zaharul aproximativ 10 minute pana devine o compozitie cremoasa. Se adauga faina si se incorporeaza albusurile batute spuma cu un praf de sare. Compozitia rezultata se... »


    Tort Dobos
  • Tort de ciocolata cu fluturi albi


    Se amesteca untul la temperatura camerei cu zaharul si sarea. Se separa galbenusurile de albusuri. Se bate albusul rece spuma cu un praf de sare. Nucile date prin rasnita de cafea se amesteca cu... »


    Tort de ciocolata cu fluturi albi
  • Tort Elena


    Blatul : Frecam untul la temperatura camerei cu ½ din cantitatea de zahar si restul se bate spuma cu albusul si un praf de sare. Galbenusurile se freaca separat cu esentele si cognacul. Se adauga... »


    Tort Elena
  • Tort plin de ciocolata


    Pentru blat: Se macina nucile. Punem la inmuiat stafidele in coniac si rom pentru 15 minute. Separam galbenusurile de albusuri. Untul se taie cubulete si se lasa sa se incalzeasca la temperatura... »


    Tort plin de ciocolata
  • Minitort panza de paianjen


    Se freaca untul la temperatura camerei impreuna cu zaharul, se bat alusurile spuma cu un praf de sare si doua picaturi de otet. Se mixeaza putin galbenusurile cu esentele, coaja de portocale,... »


    Minitort panza de paianjen
  • Tort vis de vara


    Nucile se pun cateva minute la cuptor dupa care se macina. Untul tinut la temperatura camerei se mixeaza bine. Galbenusurile se freaca cu zaharul, coaja de portocale si un praf de sare. Albusurile... »


    Tort vis de vara
  • Tort tutti frutti


    Se prepara o compozitia de blat obisnuita (se freaca galbenusurile cu zahar si se bat albusurile spuma cu putina sare, lamaie si amdidon). Se adauga treptat faina si esentele. Se coace intr-o tava... »


    Tort tutti frutti
  • Tort cu ciocolata la maxim


    Nucile se pun pentru cateva minute la cuptor avand grija sa nu se arda iar apoi ½ din cantitate se macina marunt si cealalta se taie bucati mai mici. Stafidele se hidrateaza in cognac si rom.... »


    Tort cu ciocolata la maxim
  • Tort cappuccino


    Galbenusurile sa freaca cu zahar. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.Ciocolata se topeste cu untul si apoi o picuram calduta peste galbenusuri cate putin si amestecam bine. Adaugam faina... »


    Tort cappuccino
  • Coronita cu ciocolata


    Se macina nucile care au fost tinute putin la cuptor. Se hidrateaza stafidele in cognac si rom pentru 15 minute. Se separa galbenusurile de albusuri. Untul se taie cubulete si se lasa sa se... »


    Coronita cu ciocolata
  • Tort cu banane si frisca


    Separam galbenusurile de albusuri, batem albusurile si pe rand adaugam lingurile de zahar. Dupa ce s-au batut bine, bine, se adauga galbenusurile, se amesteca, se pune praful de copt dizolvat cu... »


  • Tort cu fructe si frisca


    Se separa galbenusurile de albusuri, galbenusurile se freaca bine cu 200 gr zahar, albusurile se bat spuma. Se toarna galbenusurile peste albusurile batute spuma si se incorporeaza faina mestecand... »


    Tort cu fructe si frisca
  • Tort de curmale


    Albusurile se bat spuma tare cu zaharul, pana cand compozitia creste si se intareste. Se pune apoi spuma la caldura, pe foc mic, se adauga zeama de lamaie si se bate in continuare. Se adauga apoi... »


  • Tort de portocale


    Albusurile se bat spuma tare cu zaharul tos pana ce spuma creste bine. Se adauga apoi galbenusurile, zeama de portocala si coaja rasa, faina si nuca macinata. Se omogenizeaza compozitia si se... »


  • Tort de nuca


    Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul, sarea si romul pana ce amestecul creste si se ingroasa. Se adauga apoi pesmetul, nuca, zaharul vanilat, praful de copt, coaja de lamaie, ciocolata si se... »


  • Tort de bezele


    Din cate trei albusuri si sase linguri zahar se fac cate trei foi. Albusurile se bat bine, se adauga coaja rasa si zeama de la o lamaie, zaharul vanilat si se bate compozitia in continuare. Se pune... »


  • Tort de alune


    Se prepara blatul. Se freaca galbenusurile cu zahar cateva zeci de minute, pana cand amestecul creste si se albeste. Se adauga apoi pesmetul muiat cu rom si alunele macinate iar la final albusurile... »


  • Tort cu crema de cafea si albus


    Albusurile se bat spuma tare cu zaharul, se adauga apoi nucile prajite, coaja de lamaie rasa si bicarbonatul. Se unge apoi o forma de tort cu unt, se toarna compozitia in ea si se pune la copt. Se... »


  • Tort Joffre


    Pentru crema se amesteca bine cacaua cu zaharul tos si cu apa si se pune pe foc mic sa se topeasca. Pana cand se raceste se freaca spuma untul cu zaharul pudra si se adauga pe rand sase... »


  • Tort Dobos


    Se freaca cu zaharul zece galbenusuri, se adauga coaja si zeama de la lamaie, apoi albusurile batute spuma tare si faina. Se fac 10 foi care se coc, pe rand, pe fundul formei de tort. Separat se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda