Retete

  • Tort cu frisca


    Untul se freaca bine, se adauga apoi galbenusurile unul cate unul si zaharul. Se amesteca bine si se adauga faina, sarea si coaja rasa de la o lamaie. Se fac 3 blaturi egale, care se coc pe rand.... »


  • Tort de ciocolata


    Untul se freaca bine cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile si se bate bine. Se pun in compozitie migdalele, ciocolata, romul, faina si albusurile batute spuma, zaharul vanilat si scortisoara. Se... »


  • Tort minunat


    Galbenusurile se freaca cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga apoi faina si albusurile batute spuma. Se unge o forma de tort cu unt si se toarna in ea compozitia, apoi se introduce in cuptor, la... »


  • Tort de migdale


    Galbenusurile se bat tare cu zaharul pana ce amestecul devine ca o spuma, se adauga migdalele, zeama si coaja de lamaie, faina si albusurile batute spuma. Se tapeteaza o forma de tort cu unt si... »


  • Tort din albus cu nuca sau alune


    Albusurile se bat spuma tare cu zaharul, pe foc mic. Se adauga apoi faina si nuca macinata. Compozitia se toarna intr-o forma tapetata si se pune la copt in cuptor, la foc mic. Se prepara crema din... »


  • Tort cu fructe


    Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul pana cand amestecul se albeste. Se adauga apoi fructele glasate, pesmetul si la final albusurile batute spuma. Se unge o forma cu unt, se toarna in ea... »


  • Tort cu crema de cacao


    Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul, apoi se adauga pe rand cate o lingura de apa si se amesteca mereu. Se adauga faina cu bicarbonatul, albusurile batute spuma si la final nuca. Se toarna... »


  • Tort cu crema de cacao


    Galbenusurile se freaca bine cu zaharul, se adauga apoi pesmetul, cacaua, nuca macinata si albusurile batute spuma tare. Se tapeteaza o forma de tort cu unt si se toarna compozitia in ea. Se coace... »


  • Tort cu nuca si mere


    Se amesteca galbenusurile rascoapte, rase prin razatoarea fina, impreuna cu galbenusurile crude si zaharina si untul frecat spuma. Se adauga nucile si se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt. Se... »


  • Tort de biscuiti


    Biscuitii se macina cu robotul de bucatarie, rahatul se taie bucatele si la fel si nuca se zdrobeste putin. Se amesteca toate ingredientele.Cu mana umeda se da forma unui tort.Se rade deasupra... »


  • Tort de mere


    Se curata merele si se scot cotoarele cu forma speciala. Eu am pus merele intregi,au fost mai micute,cine doreste poate taia merele pe jumatate. Se pun merele unul langa altul.Se pun cele 2 linguri... »


    Tort de mere
  • Mini-tort de ciocolata


    Drojdia se amesteca cu o lingura de zaharm putin lapte cald si 50 gr faina, dupa care se lasa la crescut. In 100 ml lapte se amesteca zaharul, vanilia si se lasa la racit. Se separa albusurile de... »


  • Tort cu visine


    Galbenusurile se separa de albusuri, se bate frisca lichida si se amesteca lichidul din compot impreuna cu lichiorul si 150 gr zahar. Se freaca bine galbenusurile cu putina sare si restul de zahar,... »


  • Tort de mere


    Se curata merele si se scot cotoarele cu forma speciala. Eu am pus merele intregi, au fost mai micute, cine doreste poate taia merele pe jumatate. Se pun merele unul langa altul. Se pun cele 2... »


    Tort de mere
  • Tort cu multa ciocolata


    Se bat albusurile cu zaharul. Se freaca galbenusurile cu un praf de sare si cu uleiul adaugat treptat ca la maioneza. Se mixeaza albusurile cu galbenusurile apoi cu faina amestecata cu praful de... »


    Tort cu multa ciocolata
  • Tort cu mere


    Merele se spala, se curata de coaja si se taie felii. Se pun intr-o tava si se presara peste ele zahar, scortisoara, cardamom. Deasupra se repartizeaza untul taiat in bucati mici. Se da tava la... »


    Tort cu mere
  • Tort de biscuiti cu cacao si cafea


    Se freaca galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar, se adauga cacao si esenta de cafea fierbinte. Se bat pe baia de apa sau la marginea masinii pina ce se ingroasa. Se da crema la rece. Se... »


  • Tort Diplomat rapid


    Se pune gelatina in jumatate din zeama compotului de ananas. Se bat albusurile cu mixerul cu un praf de sare. Se adauga zaharul treptat si la sfirsit galbenusurile. Cele doua compozitii se amesteca... »


  • Tort de mere coapte


    Se alege o cratita potrivita in diametru in care se pun 8 linguri de zahar si 8 linguri de ulei. Se pune cratita in cuptor si se lasa la foc mic, pana se caramelizeaza zaharul. Atentie, zaharul... »


  • Tort cu ciocolata


    Se amesteca 400 gr. zahar, cacao, apa si se fierb 10 min. Cind este rece se adauga galbenusurile. Din crema se iau 5 linguri si se amesteca cu 2 linguri zahar si 2 linguri faina si cu albusurile... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda