Retete

  • Tort de alune


    Se prajesc 300 gr. de alune intr-o tigaie, fara sa se inneagreasca, si se curata de coaja, frecandu-le in mana cat sunt calde. Se trec prin masina de macinat nuci. Se freaca intr-un castron 10... »


  • Tort cu kiwi


    Pe un platou se aseaza un strat de piscoturi care se ung cu gem. Branza se lasa sa se scurga, apoi se amesteca cu galbenusurile, zaharul pudra si coaja de lamaie rasa. Albusurile se bat spuma, se... »


  • Tort cu fructe rosii si firimituri


    Pentru blat se bat albusele spuma tare, se adauga apa si se continua sa se bata. Dupa aceea se adauga zaharul si dupa ce avem o spuma tare punem galbenusurile si la final faina amestecata cu... »


  • Tort de mere racoros


    Se curata merele de coaja si se scoate mijlocul lor. Golul ramas se poate umple cu stafide sau rahat. Se aseaza merele in cratita si peste ele se adauga apa, astfel incat sa le acopere si se adauga... »


  • Tort cu dovleac


    Se framanta aluatul fraged, se inveleste cu folie de plastic si se lasa sa se odihneasca o ora la frigider. Se intinde apoi - pe planseta infainata - in forma de disc (cu diametrul de 26 cm) si se... »


  • Tort de mere si frisca


    Va recomandam un tort de primavara care va incanta atat privirile cat si papilele gustative ale musafirilor dumneavoastra. Reteta tort cu capsuni Se curata merele (se opresc cca 4 mere... »


    Tort de mere si frisca
  • Tort de ciocolata


    1. Se separa ouale: galbenusurile se freaca cu 3/4 din cantitatea de zahar, pana se obtine o crema spumoasa, iar albusurile se bat spuma cu restul de zahar. Se amesteca usor cele 2 compozitii, se... »


  • Tort de ciocolata The Best


    Se bat bine albusurile cu 150g zahar, apoi se adauga 2 linguri de apa calduta si cand sunt spuma tare se adauga pe rand 4 galbenusuri (tot cu mixerul) si apoi zaharul vanilat. Faina, amidonul,... »


  • Tort "Buturuga"


    1.Se separa ouale. Se bat albusurile spuma si se adauga 1/2 din cantitatea de zahar, se freaca galbenusurile cu restul de zahar si 2 linguri de apa pana devin o crema spumoasa. Faina se amesteca... »


  • Tort savarina


    Se face un blat din 5 oua, 5 linguri zahar, 5 linguri pesmet astfel: 5 galbenusuri se mixeaza cu 5 linguri de zahar, pana se albesc si isi dubleaza volumul. Se adauga si cele 5 linguri de pesmet.... »


    Tort savarina
  • Tort de paine a la ticino


    Mod preparare: Etapa I: Se da laptele in fiert si se toarna peste paine. Se inmoaie stafidele in coniac. Ciocolata se rupe bucatele. Se da frisca in fiert si se topeste ciocolata in ea, amestecand... »


  • Tort cu mere si crema de zahar ars


    1. Se pun 7 linguri de zahar intr-o cratita, se caramelizeaza si se intinde pe pereti 2. merele se dau pe razatoarea mare, dar pt ca mi-am luat un soi de robot manual si am tinut mortis sa il... »


    Tort cu mere si crema de zahar ars
  • Tiramisu cu fructe de padure


    Va recomandam acest tiramisu la pahar, care cu siguranta va lasa o impresie foarte buna musafirilor dumneavoastra. Se procedeaza astfel: 6 albusuri se bat spuma cu 1/2 lingurita crema tartar,... »


  • Inima de ciocolata (Lava cake)


    Ciocolata se topeste cu untul la microunde pana devine o pasta. Se pun impreuna ouale, zaharul, zaharul vanilat si sarea, se bat la viteza mare, cu mixerul, mai mult de 5 min. Dupa ce amestecul s-a... »


    Inima de ciocolata (Lava cake)
  • Tort vitraliu


    1)Mousse de lamaie Se pune la fiert laptele. Intre timp, se amesteca amidonul cu zaharul si se adauga oul. Se mixeaza bine compozitia pana ce dispar toate cocoloasele de amidon. Apoi se toarna... »


    Tort vitraliu
  • Tort de ciocolata cu crema de capsuni


    Se bat albusurile cu un praf de sare. Se amesteca galbenusurile cu zaharul, untul topit si racorit si zaharul cu vanilie macinata pana devine un amestec omogen. Faina se amesteca cu praful de copt,... »


    Tort de ciocolata cu crema de capsuni
  • Tortul Sultanului


    1. Blatul: Se amesteca faina cu amidonul, cacaua, pulberea de migdale si zaharul (pentru blat am folosit zahar brun). Se adauga 2 oua si 7 galbenusuri si se amesteca bine cu mixerul. Se topeste... »


    Tortul Sultanului
  • Tarte cu fructe


    BLAT: Albusurile se bat cu vanilia, galbenusurile se freaca cu zaharul, se amesteca cu albusurile, se adauga faina si praful de copt, cate putin si se amesteca cu lingura (nu cu mixerul). Se pune... »


    Tarte cu fructe
  • Tort Foret noire (Tort Padurea Neagra)


    Blatul : Se bat bine galbenusurile cu zaharul, se incorporeaza faina, cacaoa si amidonul care au fost cernute impreuna. Se bat albusurile spuma si se adauga cu grija peste galbenusuri. In reteta... »


    Tort Foret noire (Tort Padurea Neagra)
  • Tort de ciocolată cu fructe


    Blat: 1/2 din albusuri se amesteca cu galbenusurile spumate, se adauga cacao, se amesteca, apoi restul de albusuri si se amesteca usor. Se coace la 180 C, 20-25 min. Dupa ce s-a racit se taie in... »


    Tort de ciocolată cu fructe
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda