DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Tarta cu cirese ( Tiramisu fals cu cirese)


    Se freacă bine gălbenuşurile cu zahărul după care se adaugă cele 2 cutii de mascarpone şi albuşurile bătute spumă. Se tapetează o tavă cu folie de aluminiu şi se aşează pişcoturile... »


    Tarta cu cirese ( Tiramisu fals cu cirese)
  • Truffle cake


    Foile: se incalzeste cuptorul la 190 grade (foc mediu). Se deseneaza pe hirtie de copt, cu ajutorul unei farfurii, 8 cercuri de 20 cm. Se bat albusurile spuma cu 50 g zahar. Galbenusurile se bat... »


    Truffle cake
  • Tort cu nuca


    se amesteca galbenusurile cu zaharul pudra si apa pana cand devine ca o maioneza mai subtire. Se adauga apoi faina, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si nuca macinata. Se bat apoi albusurile... »


    Tort cu nuca
  • Tort cu alune


    Se macina in robot 350 de grame de alune prajite cu 200 de grame de zahar. Intre timp se bat spuma cele 5 albusuri si se pun deoparte. Se bat apoi cele 5 galbenusuri cu putin zahar. Intre timp se... »


    Tort cu alune
  • Tort cu nuca si dulceata de cirese amare


    Tortul  cu nuca si dulceata de cirese amare este ideal pentru orice ocazie festiva. Se macina in robot 350 de grame de nuci cu 200 de grame de zahar. Intre timp se bat spuma cele 5 albusuri si... »


    Tort cu nuca si dulceata de cirese amare
  • Tortul meu


    Blatul: se separa albusurile de galbenusuri si se bat impreuna cu zaharul. Se adauga treptat galbenusurile. Se pune si faina si se amesteca bine pana s-a omogenizat toata compozitia. Pentru blat se... »


    Tortul meu
  • Tort diplomat in forma de inima


    Se taie felii blatul (facut in casa ca blat simplu sau cumparat) Se pune film transparent in tava in forma de inima si se aseaza un strat de felii de pandispan pe margini si pe fundul tavii. Se... »


    Tort diplomat in forma de inima
  • Tort de limette cu branza


    Se amesteca faina cu cacao. Se framanta cu untul, zaharul, ouale si sarea. Se infasoara in folie si se da 30 minute la frigider. Pe o planseta cu faina se intinde o foaie de aluatsi se asaza intro... »


    Tort de limette cu branza
  • Tort de ciocolata cu mousse de zmeura si ciocolata


    Se preincalzeste cuptorul la 190 grade C si se pregateste o tava de tort. Galbenusurile si apa calduta se mixeaza pana ce devin spumoase. Se adauga vanilia si zaharul si se mixeaza in continuare... »


    Tort de ciocolata cu mousse de zmeura si ciocolata
  • Tort de ciocolata cu iaurt si visine


    Blatul: se bat albusurile spuma. Se freaca galbenusurile cu zaharul, se amesteca cu albusurile, faina, amidonul, cacaoa. Se coace in forma cu inel detasabil pana cand scobitoarea iese curata. Se... »


    Tort de ciocolata cu iaurt si visine
  • Tort de ciocolata alba cu inima roz de zmeura


    Blatul: faina se amesteca cu praful de copt si se adauga la compozitie. Se mixeaza totul- afara de zmeura- la viteza cea mai mare a mixerului! Se toarna intr-o tava de tort de 26 cm tapetata cu... »


    Tort de ciocolata alba cu inima roz de zmeura
  • Tort de ciocolata Obsesia


    Ciocolata se topeste fara sa se infierbinte.IMPORTANT, altfel isi pierde gustul si aroma. Galbenusurile se freaca spuma cu 200 g zahar, pana cand s-au dizolvat toate cristalele. Se adauga si... »


    Tort de ciocolata Obsesia
  • Tort de capsuni cu mascarpone


    Aluat 1: toate ingredientele se framanta putin. Se face o bila si se pune la frigider 30 minute. Se intinde in tava prin presare cu mana. Se da la copt la 170-180 gradeC pana devine auriu-foarte... »


    Tort de capsuni cu mascarpone
  • Tort cu caise, zmeura si migdale


    Daquoise de migdale: Pudra de migdale se amesteca cu icing sugar. Albusele se bat spuma cu zaharul pudra, pana ce devin tepene si lucioase. Apoi peste ele se adauga mixul cu migdale, si se... »


     Tort cu caise, zmeura si migdale
  • Tort cu zmeura si crema cappucino


    Se face un blat obisnuit: se bat ouale cu zaharul, se adauga praful de copt, esenta si usor faina in ploaie. Se toarna compozitia intr-o tava rotunda cu fundul detasabil de 28 cm se pune hartie de... »


    Tort cu zmeura si crema cappucino
  • Tort cu zmeura si frisca si sampanie


    Blatul este clasic: galbenusurile se bat cu zaharul pana se deschid la culoare, se adauga vanilia, faina amestecata cu praful de copt si apoi albusurile batute spuma; se incorporeaza totul cu grija... »


    Tort cu zmeura si frisca si sampanie
  • Tort cu visine Padurea Neagra


    Prima data punem visinele intr-o strecuratoare pentru a indeparta excesul de umezeala. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si 6 linguri de apa pana ce se topeste zaharul. Albusurile se bat spuma,... »


    Tort cu visine Padurea Neagra
  • Tort cu truffle creme si mousse de cafea


    Se mixeaza albusurile spuma, apoi galbenusurile cu zaharul. In amestecul de galbenusuri se adauga laptele si vanilia si se mixeaza iar la viteza mica pana se fac bulbuci. Amestecul obtinut se... »


    Tort cu truffle creme si mousse de cafea
  • Tort de piersici


    Se freaca untul cu zaharul, zaharul vanilat si galbenusurile pana devin cremoase si zaharul nu se mai simte. Albusurile se bat bine cu un strop de sare si se aduga la galbenusuri amestecand usor.... »


    Tort de piersici
  • Tort cu fructe de padure


    Blatul: Se bat albusurile tare, apoi se adauga cate o lingura de zahar si se bat pana se topeste zaharul. Se adauga pe rand galbenusurile, se adauga faina cate o lingura si se amesteca ca sa iasa... »


    Tort cu fructe de padure
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda