Retete

  • Tort cu capsune


    Se face blat din 4 galbenusuri batute cu 4 linguri de zahar, 2 linguri de apa fierbinte, 4 linguri de faina. Separat de bat spuma 4 albusuri, se pune un praf de copt si se incorporeaza usor in... »


    Tort cu capsune
  • Tort cu alune si migdale


    Blat alcus: pudra de migdale se cerne impreuna cu zaharul pudra. Albusul se mixeaza cu zaharul si sucul de lamaie pana devine o spuma tare ca pt. bezele; se adauga migdalele si se amesteca usor. Se... »


    Tort cu alune si migdale
  • Tortul meu diplomat


    Se pun pe foc galbenusurile, zaharul si laptele. Se tine amestecul pana se ingroase putin, ca o ciulama, apoi se da la rece. Intre timp, se dizolva gelatina in apa calduta. Puteti pune oua intregi... »


    Tortul meu diplomat
  • Tort racoritor Diplomat


    Etapa I: Se face o crema, astfel: 4 galbenusuri+8 linguri de zahar+1 lingură faina+1 budinca vanilie se amesteca impreuna cu 600 ml lapte si se fierb amestecand continuu pana se ingroaşa. După... »


    Tort racoritor Diplomat
  • Tort de ciocolata cu iaurt si visine


    Se bat albusurile spuma. se freaca galbenusurile cu zaharul, se amesteca cu albusurile, faina, amidonul, cacaoa. Se coace in forma cu inel detasabil pana cand scobitoarea iese curata. Se taie rece... »


  • Tort de ciocolata Toamna


    Pentru blat se separa ouale, bateti cele 10 galbenusuri cu zaharul si cu zaharul vanilat cateva minute pe viteza cea mai mare pana amestecul e o crema densa. Adaugati faina, praful de copt, cacao... »


    Tort de ciocolata Toamna
  • Gateau Royale


    Blat: Biscuitilor si amaretti-lor se maruntesc pana devin pesmet. Migdalele le-am prajit putin in cuptor si se dau prin masina de rasnit cafea apoi le-am adaugat pesmetului de biscuiti si le-am... »


    Gateau Royale
  • Torta BIGNE


    BIGNÈ: Se pune sa fiaba intr-o cratita apa cu untul, sarea si zaharul. Cand apa cu untul incepe sa fiarba se trage cratita pe marginea masinii si se toarna faina toata o data (faina care in... »


    Torta  BIGNE
  • Inima de nougat


    Blatul: Am amestecat untul cu zaharul, esenta de portocala si sare. Am adaugat galbenusurile, am batut bezea albusurile si le-am adaugat amestecului anterior. Am amestecat faina cu drojdia uscata... »


    Inima de nougat
  • Tortul meu de ciocolata


    Am amestecat faina cu cacaoa si cu praful de copt. In Ken am batut bine albusurile cu zaharul. Am batut bine galbenusurile cu o lingura de zahar. Am amestecat incetisor cele 2 compozitii si am... »


    Tortul meu de ciocolata
  • Tort de ciocolata Dora


    Blatul: Am amestecat untul cu zaharul, esenta de portocala si sare. Am adaugat galbenusurile, am batut bezea albusurile si le-am adaugat amestecului anterior. Am amestecat faina cu drojdia uscata... »


    Tort de ciocolata Dora
  • Tort negresa cu banane


    Blat: Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se freaca cu zaharul apoi se pune uleiul treptat, se formeaza o maioneza "dulce". Apoi se adauga apa, iar compozitia va deveni destul de... »


    Tort negresa cu banane
  • Tort Silvia


    Blat: Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se freaca cu zaharul apoi se pune uleiul treptat, se formeaza o maioneza "dulce". Apoi se adauga apa, iar compozitia va deveni destul de... »


    Tort Silvia
  • Tort de trandafiri


    Pasta: Am pus in mixer faina, zaharul si untul taiat cubulete si am amestecat. Am pus oul. In lapte am dizolvat drojdia si am incorporat usor in amestec. Apoi am trecut compozitia pe masa de lucru... »


    Tort de trandafiri
  • Tort aniversar


    Prepararea blatului: Galbenusurile le-am separat de albusuri si-am adaugat zaharul. Untul l-am pus intr-o craticioara pe foc mic la topit. Am frecat galbenusurile cu zaharul si cu varful de sare,... »


    Tort aniversar
  • Tiramisu cu lamaie


    Blat-biscuit: Se mixeaza ouale cu zaharul. Se adauga coaja de lamaie, se adauga faina si amidonul. Se toarna compozitia intr-o tava imbracata cu hartie de copt si se pune la cuptor la 180°C pt... »


    Tiramisu cu lamaie
  • Tort majorat


    Blat I: Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se freaca cu zaharul apoi se pune uleiul treptat. Se formeaza o maioneza "dulce". Apoi se adauga apa, iar compozitia va deveni destul de... »


    Tort majorat
  • Tort AnnaMaria


    Blat tip castagnaccio: Galbenusurile le-am frecat cu zaharul. Am adaugat uleiul. Am topit untul si l-am amestecat cu laptele si l-am turnat in compozitie. Faina de castagne am cernut-o, am adaugat... »


    Tort AnnaMaria
  • Tort Rosalba


    Blat I: Faina am amestecat-o cu sarea si praful de copt. Untul l-am frecat spuma cu zaharul rasnit, am adaugat ouale apoi amestecul de faina cate putin pana l-am incorporat bine si la sfarsit... »


    Tort Rosalba
  • Tort Mars


    Blatul: 250 g de biscuiti cu cacao si smantana i-am faramitat bine si i-am amestecat cu 150g unt topit. Apoi am tapetat fundul si peretii unei forme imbracate in pelicula transparenta cu acest... »


    Tort Mars
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda