Retete

  • Tort Simona


    Blat: Am mixat untul cu zaharul. Am adaugat ouale, cate unul si am amestecat bine dupa fiecare. Am pus coaja de lamaie. Faina am amestecat-o cu praful de copt si cu varful de sare si-am adaugat... »


    Tort Simona
  • Tort rulada Dora


    Blat: Se mixeaza oul, cacao si zaharul pudra, se adauga nucile maruntite (eu le-am prajit un pic in cuptor) si romul. Rezulta o compozitie vascoasa Crema de ness: Galbenusurile se mixeaza cu... »


    Tort rulada Dora
  • Tort de cocos cu ciocolata


    • galbenusurile si zaharul se pun intr-un castron pe aburi si se amesteca pana se topeste zaharul (se ia de pe foc inainte sa ajunga la 85º) • se adauga ciocolata rupta in bucatele si se... »


    Tort de cocos cu ciocolata
  • Prajiturele cu Mozzarella


    Mozzarella se trece prin sita (nu foarte deasa) sau se mixeaza in blender. Se adauga smantana, apoi sarea, sucul de lamaie, galbenusurile, amestecand bine dupa fiecare. Faina se cerne impreuna cu... »


    Prajiturele cu Mozzarella
  • Tort cu zmeura si branza


    Batem albusurile spuma, galbenusurile le frecam cu zahar apoi adaugam faina si praful de copt si la urma amestecam cu albusurile. Am copt la 180°C circa 20 min. Pentru crema am amestecat branza de... »


    Tort cu zmeura si branza
  • Tort Mokka


    Untul trebuie sa fie foarte moale. Topim ciocolata si incalzim cuptorul la 180°C. Galbenusurile se amesteca spumos cu zaharul. Adaugam alunele macinate si ciocolata topita. Batem albusele spuma,... »


    Tort Mokka
  • Tort de ciocolata cu fulgi de zapada


    Blatul 1.Ciocolata se rupe bucatele, se amesteca cu apa fierbinte si se da la microunde 15 secunde, se mai amesteca un pic, alte 15 secunde, iar se amesteca pana se topeste ciocolata. 2. Untul se... »


    Tort de ciocolata cu fulgi de zapada
  • Tort Brinzica-capsuni


    1. Aluatul Am amestecat toate ingredientele pentru aluat. Aluatul este farimicios- recomand ca untul sa fie de la rece- l-am invelit in folie transparenta si lam pus la odihna in frigider- daca... »


    Tort Brinzica-capsuni
  • Tort cu branza si frisca


    1. Incalzim cuptorul la 175°C ptr. ventilatie, sau 200°C la normal. 2. Acoperim fundul formei de tort(26 cm diametru) cu o hirtie de copt. Marginea ramine asa, fara nimic! 3. Ptr. aluat deci,... »


    Tort cu branza si frisca
  • Tort Dobos


    1.Atat blaturile cat si crema pot fi preparate in avans cu cateva zile si asamblate apoi. Blaturile se pastreaza in camara sau frigider, cu cate o foaie de hartie de copt pusa intre ele, acoperite... »


    Tort  Dobos
  • Tort cu nuci si boneta de frisca


    Untul se bate cu mixerul si se omogenizeaza zaharul. Se separa ouale. Galbenusurile se amesteca in compozitia de unt. Se amesteca separat faina, migdalele, cacao si praful de copt si totul se... »


  • Tort cu ciocolata/ Triple chocolate cake


    Blatul 1. Separam albusurile de galbenus. batem spuma albusurile cu 1/2 cana zahar. 2. Intr-un bol mai mare amestecam 1 cana zahar cu faina, sarea, bicarbonatul si cacao. 3. Adaugam apoi uleiul,... »


    Tort cu ciocolata/ Triple chocolate cake
  • Tort cioco - piersica


    Blatul: Se unge o forma de tort cu diametrul de 26 cm. Se incinge cuptorul la 180gC. Se amesteca untul moale cu 100g zahar, sarea, zaharul vanilat si coaja de portocala, apoi se adauga pe rand cele... »


    Tort cioco - piersica
  • Tort sah (cu fructe de padure)


    1. Am facut compozitia de blat din 9 oua (a mai ramas putin dupa confectionarea blaturilor, dar mai bine dacat sa nu ajunga), o cana si jumatate de zahar, o cana si jumatate de faina, 3 linguri... »


    Tort sah (cu fructe de padure)
  • Tort Palermo


    Mixati untul cu zaharul pudra pana devine spumos. Adaugati galbenusurile. Adaugati faina si ciocolata topita. Preparati bezeaua de albusuri cu zaharul si adaugati-o compozitiei. Puneti compozitia... »


    Tort Palermo
  • Tort cu crema de branza si sampanie


    Blatul Separati ouale. Bateti albusurile cu 100 g zahar si pliculetul de vanilie. Frecati cafeau cu 2 linguri de apa calda. Frecati galbenusurile cu 100 g zahar si ness-ul. Se adauga peste... »


    Tort cu crema de branza si sampanie
  • Tort diplomat de struguri


    Separati albusurile si galbenusurile celor doua oua. Bateti albusurile cu 2 linguri de apa pana devin spuma. Presarati deasupra 75 g de zahar si zaharul vanilat, incorporati bine si apoi amestecati... »


    Tort diplomat de struguri
  • Reverie mocca - Tort de cafea cu bezea


    1. Blat de ciocolata Se topeste ciocolata, apoi se inglobeaza fulgii si boabele de cafea. se pregateste un cerc de hartie de copt cu diametru de 26, se intinde si se niveleaza compozitia. Se da la... »


    Reverie mocca - Tort de cafea cu bezea
  • Tort Esterhazy


    1. Albusurile se bat spuma tare, iar apoi se incorporeaza zaharul si se mai bat cateva minute pana obtinem o bezea ferma si lucioasa. 2. Faina se amesteca cu nucile si se incorporeaza in bezea. Se... »


    Tort Esterhazy
  • Tort cu frisca si visine


    BLATUL: 1. Se freaca bine galbenusurile cu zaharul, si se adauga uleiul. Trepta se adauga si faina impeuna cu praful de copt. 2. La final se inglobeaza galbenusurile batute spuma. 3. Se coace... »


    Tort cu frisca si visine
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda