DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Fursecuri cu ciocolata


    Se rupe ciocolata in bucatele, se adauga doua linguri de lapte si se topeste intr- un vas Ia bain-marie. Se freaca untul spuma cu zaharul,se adauga doua linguri de cacao si se toarna ciocolata... »


  • Fursecuri cu nuca


    Se freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat. Se bate untul spuma si se adauga la galbenusuri, impreuna cu o cana de miez de nuca. Se incorporeaza faina si se framanta o coca, din care se... »


  • Fursecuri inzapezite


    Se freaca untul spuma cu zaharul tos si cu cel vanilat. Se adauga coaja rasa de lamaie si galbenusurile, unul cate unul, amestecand bine. Se incorporeaza si faina si se omogenizeaza aluatul. Se... »


  • Baigli cu nuca


    Din apa si zahar, coaja de lamaie si cuisoare se face un sirop. Cand e gata se adauga unt cat o nuca si scoate afara cuisoarele. Nuca se amesteca cu stafidele, se toarna siropul fierbinte, apoi... »


  • Melci cu cacao


    Dizolva drojdia in lapte cu zahar, amesteca cu faina, ou, sare si lapte caldut, incat sa obtii un aluat nu foarte ferm. Framanta si la sfarsit adauga ulei. Lasa-l la dospit, dupa care intinde-l de... »


  • Fursecuri


    Ingredientele pentru aluat se framanta. Din aluat se decupeaza forme mici rotunde (cu un pahar de lichior).Rondelele se pun in tava unsa. Albusurile se bat cu zahar pe aburi, se adauga nuca de... »


  • Covrigei


    Drojdia o dizolvam in lapte caldut. Frecam margarina UNIREA untura si smantana pana devin o pasta omogena apoi incorporam faina, galbenusul de ou, sare drojdia dizolvata si framantam bine. Eu nu... »


  • Piscot cu gris si fructe


    Ingredientele pentru piscot se amesteca ca de obicei. Galbenusurile se freaca cu zahar. Albusurile se bat spuma tare, apoi se adauga cu grija la galbenusuri cu 16 linguri de griş. Compozitia se... »


  • Piscot cu gris si fructe


    Ingredientele pentru piscot se amesteca ca de obicei. Galbenusurile se freaca cu zahar. Albusurile se bat spuma tare, apoi se adauga cu grija la galbenusuri cu 16 linguri de griş. Compozitia se... »


  • Cubulete a la Pozsony


    Amestecam margarina UNIREA cu galbenusurile de ou, faina si jumatate din cantitatea de zahar, apoi adaugam smantana si stafidele. Batem o spuma tare din albusuri de ou si 20 g de zahar si o... »


  • Bule de ciocolata cu crema


    Se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga doua linguri de cacao si miezul de nuca macinat. Se topesc 100 g ciocolata la bain-marie, cu... »


  • Fursecuri cu cocos


    Aluatul: Zaharul, galbenusurile si apa fierbinte se amesteca bine. Adaugam faina (in care am pus praful de copt), cacao si la sfarsit albusurile batute spuma. Acest amestec se coace intr-o tava... »


  • Cornuri cu nuca


    din ingrediente se prepara o coca traditionala, care se imparte in 4. Se intind pe masa presarata cu faina in forma de dreptunghi, se ung cu margarina UNIREA topita si se ruleaza. Se pun pe o tava... »


  • Coronita de linzer


    Se amesteca zaharul pudra cu galbenusurile si putin lapte. Se adauga margarina UNIREA faina, zaharul vanilat, praful de copt si se framanta. Se lasa sa stea 30 de minute, dupa care se intinde o... »


  • Rulada cu nuci si ciocolata


    Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga pe rand galbenusurile, cacaua si ciocolata topita intr-un vas la bain-marie. Se incorporeaza... »


  • Piscot stratificat cu rom si visine


    Se taie migdalele si se prajesc intr-o tigaie fara a folosi unsoare. In apa fierbinte, se spala stafidele. Se scurg visinele si se pun deoparte 12 boabe pentru decor. Piscotul se taie in cubulete 2... »


  • Cornulete mici


    se faramiteaza untul cu faina. Se amesteca smantana cu galbenusurile si se plamadeste bine totul. Se formeaza 16 galuste, care se pastreaza la frigider pana in ziua urmatoare. A doua zi se ia un... »


  • Cornulete mici


    Se faramiteaza untul cu faina. Se amesteca smantana cu galbenusurile si se framanta bine totul. Se formeaza 16 galuste, care se pastreaza la frigider pana in ziua urmatoare. A doua zi se ia un... »


  • Batoane cu ciocolata


    Se amesteca jumatate din cantitatea de faina cu praful de copt dizolvat cu putin apa. Se face o adancitura in mijloc si se pun inauntru galbenusul si albusul. Se adauga in faina unul taiat... »


  • Fursecuri cu fistic


    Se macina fisticul si se amesteca cu faina. Se framanta un aluat din margarina UNIREA cu aroma de vanilie, zahar , un praf de sare, galbenusuri, fisticul cu faina. Se fac rulouri cu diametrul de 4... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda