Retete

  • Fursecuri cu marmelada


    Se pune faina intr-un castron, se face in mijloc o adancitura si se pun in ea ouale, untul topit, smantana, zaharul, bicarbonatul dizolvat in apa si sarea. Se amesteca bine, pana se obtine un aluat... »


  • Stelute cu migdale


    Se pune faina pe planseta. Se face o adancitura in mijloc si se pun in ea untul bine frecat cu galbenusul, migdalele, ciocolata rasa, coaja de lamaie, scortisoara si cuisoarele. Se amesteca totul... »


  • Fursecuri cu portocale


    Se freaca untul cu zaharul pana se face ca o crema, se adauga, pe rand, galbenusurile, apoi ouale intregi, coaja rasa de portocala si la sfarsit, treptat, faina. Se amesteca bine, se unge o tava cu... »


  • Cornuri cu nuci


    Se face intr-un vas maiaua din drojdie inmuiata intr-o lingura de lapte, o lingurita de zahar si 2 linguri de faina, se amesteca si se lasa la crescut. Restul de faina se pune intr-un vas, se face... »


  • Cornulete


    Se freaca faina cu margarina UNIREA se adauga galbenusurile si coaja rasa de lamaie si se framanta un aluat elastic. Se intinde o foaie subtire, care se taie in patratele egale, cu latura de 5-6... »


  • Pesmeciori cu smintina


    Se freaca zaharul cu galbenusurile si ouale intregi, se adauga vanilia si smintina, bicarbonatul dizolvat in zeama de lamiie sau otet si untul. Se amesteca bine. Se pune faina si se framinta un... »


  • Perisoare din gris


    Laptele amestecat cu apa se pune la fiert. Cand incepe sa dea in clocot, se pune grisul in ploaie, amestecand continuu. Dupa ce a fiert aproximativ 10 minute, se adauga zaharul si putina sare si se... »


  • Fursecuri asortate pentru Mos Craciun


    Fursecurile asortate presupun mai multe tipuri de fursecuri care se servesc impreuna. Pot fi cele doua de mai jos sau alte fursecuri ori biscuiti de craciun. Inele impletite: Se... »


    Fursecuri asortate pentru Mos Craciun
  • Fursecuri cu glazura


    Untul se freaca bine cu 250 gr zahar, se adauga galbenusurile unul cate unul si se freaca dupa fiecare. Se adauga apoi faina impreuna cu praful de copt si se amaesteca. Compozitia se toarna in tava... »


  • Turleti cu fructe


    Faina se amesteca intr-un castron cu untul moale, zaharul, galbenusurile si coaja de lamaie. Se framanta totul bine si se intinde o foaie care se strange apoi in 4. Se pune la frigider pentru 20 de... »


  • Noduri dorohoiene


    Un ou se fierbe tare, i se scoate galbenusul si se amesteca bine impreuna cu celelalte 2 galbenusuri crude ramase. Se adauga zaharul, jumatate din cantitatea de faina, apoi untul moale si se... »


  • Biscuiti


    Se amesteca faina cu margarina UNIREA untul, zaharul pudra si oul. Se framanta bine aluatul si se lasa in repaus pana a doua zi. Se intinde apoi o foaie, se taie in forme diferite si se ung cu ou.... »


  • Biscuiti cu crema de ciocolata


    Faina se amesteca cu untul moale, zaharul, zaharul vanilat, un galbenus si cu coaja de lamaie. Se framanta bine aluatul obtinut si se intinde pe o planseta o foaie mai groasa. Se fac forme cu... »


  • Biscuiti


    Faina se amesteca cu ouale, zeama si coaja de lamaie, zaharul si cu nuca pisata. Se framanta bine aluatul si se intinde intr-o foaie mai subtire. Se decupeaza cu ajutorul ruletei diferite forme,... »


  • Biscuiti


    Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul si cu zaharul vanilat. Se adauga apoi untul topit, albusurile batute spuma tare si faina cat cuprinde, amesteca in prealabil cu putin bicarbonat. Se... »


  • Biscuiti spritati


    Se amesteca faina cu untul, zaharul si vanilia. Se framanta bine, apoi se adauha un praf de sare si galbenusurile tari, trecute initial prin sita. Se pune aluatul format la rece pentru aproximativ... »


  • Biscuiti rulati


    Se pun intr-un vas zaharul cu zaharul vanilat si galbenusurile. Se freaca bine compozitia cu o lingura, pana cand incepe sa creasca si sa se albeasca. Separat, se bat albusurile si se amesteca... »


  • Minciunele


    Se amesteca faina cu ouale, zaharul, zaharul vanilat, un praf de sare si smantana. Se framanta bine iar apoi se adauga putin rom si se amesteca bine. Se imparte aluatul obtinut in doua bucati si se... »


  • Pesmeti cu migdale


    Se amesteca zaharul cu migdalele maruntite si li se adauga galbenusurile, zaharul vanilat si putina sare. In compozitie se toarna in ploaie faina si se framanta un aluat care mai apoi se lasa... »


  • Pesmeti tigarete


    Untul cu zaharul si zaharul vanilat se freaca bine, apoi se adauga faina si se framanta aluatul. Acesta se aduna ca o minge si se lasa sa se odihneasca aproximativ 2 ore. Se presara faina pe o... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda