DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Bastonase cu migdale si nuci


    Se freaca galbenusurile cu zaharul pina se obtine o crema. Se adauga migdalele si nucile pisate, amestecate bine impreuna, faina si albusurile batute spuma. Se unge cu unt o forma patrata de tabla.... »


  • Saratele


    Toate ingredientele se amesteca cu faina pana se formeaza un aluat potrivit numai bun de intins. Se intinde foaia se unge cu ou, se presara mac/chimen/susan si se taie fisiute de 2cm latime si... »


  • Sarut cu nuci


    Untul cu zaharul si scortisoara se bat pana devine spumos, apoi pui un galbenus si un ou. Se adauga nucile macinate si faina. Totul se framanta ca un aluat, se formeaza aluatul in forma unei bile,... »


  • Cornulete de rahat si nuci


    Se pune untul intr-un castron si se freaca timp de 2 minute cu zaharul. Se adauga galbenusul si oul intreg, pe rand, romul, sarea, faina si la urma nucile macinate. Se da la rece o jumatate de ora.... »


  • Piscoturi


    Pentru ca piscoturile sa reuseasca, ouale trebuie sa fie proaspete si zaharul fin cernut. De la inceput se pregateste pe o hirtie zaharul pisat, iar pe alta hirtie faina proaspat cernuta. Se bat... »


  • Saratele cu parmezan


    Se face un aluat din 150 gr. faina, 125 gr. unt proaspat, 125 gr. parmezan ras, un galbenus si 1/2 ceasca de smantana. Se amesteca totul impreuna, fara sa se framante prea mult. Se lasa aluatul... »


  • Pogaci (pogacele)


    Se amesteca drojdia cu romul, galbenusurile, smantana si sarea, apoi cu faina si cu jumarile date prin masina de tocat. Se framanta bine pe planseta, se intinde o foaie si se taie forme rotunde cu... »


  • Fursecuri arabesti


    1. Se amestecă ouăle cu lingura de apă, se adaugă zahărul şi stropul de vanilie şi se bate totul foarte bine. În timp ce mixerul merge, adăugăm uleiul şi mixam totul bine. 2. Adăugăm... »


    Fursecuri arabesti
  • Pandispan in forma rotunda, ceva pufos ...


    1. Mai întâi se face un sirop fiert din 11 linguri de apă şi cantit. de o cană şi jum. de zahăr., după care se lasă siropul obţinut să se răcească. 2. Se bat apoi albuşurile spumă... »


    Pandispan in forma rotunda, ceva pufos ...
  • Batoane cu zmeura si cocos


    Se mixeaza untul cu zaharul si cu vanilia Se adauga galbenusurile pe rand Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga cate putin compozitiei Se adauga si laptele si se amesteca pana devine o... »


  • Ali-Baba si cei patruzeci de hoti


    Se bat galbenusurile cu 4 linguri de apa si zaharul pana devine o crema densa. Separat se bat albusurile. Se amesteca cele doua creme, apoi se adauga faina amestecata cu frumina, praful de copt si,... »


    Ali-Baba si cei patruzeci de hoti
  • Tarta de iunie cu fragute


    Aluatul:se cerne faina intr-un castron si se adauga un praf de sare. Untul rece, taiat bucati se adauga in faina si se amesteca cu o furculita prin faramitarea untului. Se adauga zaharul,... »


    Tarta de iunie cu fragute
  • Mini tarte cu crema de vanilie


    Prepararea mintartelor Se amesteca toate ingredientele si rezulta un aluat elastic. Se intinde aluatul, cu sucitotul si se decupeaza cercuri cu un pahar. Se pune fiecare bucata intr-o forma ... »


    Mini tarte cu crema de vanilie
  • Piscoturi


    Daca vreti sa faceti piscoturile astea, va anunt ca trebuie neaparat sa aveti cantar de bucatarie. Separati galbenusurile de albusuri, si puneti in 2 castroane Galbenusurile cu 160 gr zahar pudra... »


    Piscoturi
  • Biscuiti cu gropite delicioase


    Se amesteca faina cu amidonul , sarea, cacaoa , praful de copt , galbenusurile , zaharul si untul moale taiat bucatele. Se framanta bine , pana se obtine un aluat omogen , care se inveleste in... »


    Biscuiti cu gropite delicioase
  • Cornulet cu nuca


    Cu o seara inainte sa va vina ideea sa faceti cornuletzul topiti un pachet de margarina UNIREA la MO si il lasati acoperit la frigi peste noapte ca sa se separe apa. Coca se face din faina,... »


    Cornulet cu nuca
  • Batoane cu zmeura si cocos


    1. Se mixeaza untul cu zaharul si cu vaniglia. Se adauga galbenusurile pe rand. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga cate putin compozitiei.Se adauga si laptele si se amesteca pana... »


    Batoane cu zmeura si cocos
  • Biscuiti bicolori


    Cu robotul Kenwood am amestecat mai intii folosind unealta care se vede in poza cu untul cu zaharul, apoi am adaugat galbenusurile. Apoi am schimbat-o punind-o pe cea in forma de K si am adaugat... »


    Biscuiti bicolori
  • Degete de ciocolata


    Se separa 1 ou. Celalalt ou se amesteca impreuna cu galbenusul, zaharul tos, zahar vanilinat, sare si praf de cafea solubila.Va rezulta o compozitie spumoasa, in care se inglobeaza ciocolata... »


    Degete de ciocolata
  • Trandafirasi


    1. Intr-un castron se amesteca faina cu praful de sare. margarina UNIREA se razuieste solzisori si se presara deasupra. Se adauga zaharul si se framanta totul cu mixerul pana se obtine un aluat... »


    Trandafirasi
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda