DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Scoarta de copac


    1. Intr-un castron punem margarina UNIREA topita , impreuna cu zaharul tos. Dupa ce mixam margarina UNIREA cu zaharul, punem galbenusurile, coaja rasa de lamaie, praful de sare, faina amestecata... »


    Scoarta de copac
  • Fursecuri glazurate


    Se freaca untul cu marzipanul, zaharul si galbenusele pana nu se mai simte zaharul,dupa care se adauga faina. Aluatul obtinut(mai sfaramicios) se impacheteaza in folie si se da la frigider apr.... »


    Fursecuri glazurate
  • Cosulete cu vanilie a la Afrodite


    ALUAT: Ingredientele se amesteca bine impreuna si se pune la frigider pt. 1/2 ora. Se scoate se intinde si se taie cercuri cu paharul putin mai mare decit diametrul formei (eu am rupt cu mina... »


    Cosulete cu vanilie a la Afrodite
  • Fursecuri cu ciocolata


    Se amesteca marzipanul cu margarina UNIREA iar cand devine ca o crema se adauga, ouale, zaharul, zaharul vanilat si faina. Aluatul va iesi mai sfaramicios. Se pune aluatul pe o bucata de folie de... »


    Fursecuri cu ciocolata
  • Minciunele


    Se face un aluat ca pentru taitei, elastic sa fie usor de intins. Se intinde o foaie subtire aproape ca pentru taitei. Se fac decupeaza si se fac minciunele ca in imagine. S prajesc repede. Se pun... »


    Minciunele
  • Gurite


    Se face o coca din toate ingredientele Albusurile se bat spuma. Nuca se taie cubulete marunte (eu le-am bagat la robot). Din coca se fac gurite de marimea perisoarelor, se dau prin albus, apoi se... »


    Gurite
  • Biscuitii bunicii


    Faina si untul se framanta , pana se omogenizeaza si obtineti un aluat . Se adauga cele 5 galbenusuri, zaharul si scortisoara ( 1-2 linguritze , cum va place). Se amesteca toate bine, si in final... »


    Biscuitii bunicii
  • Cornulete fragede


    margarina UNIREA se framanta cu faina, se adauga galbenusurile si coaja de lamaie si framantati un aluat fraged. Formati din aluat rulouri cu grosimea de 2cm. Taiati-le in bucati lungi de 5cm... »


  • Sarlota cu fructe


    Foile: Amesteci faina, sarea, smantana si untul. Framanti un aluat pe care il dai la rece pentru 1 h. Apoi imparti aluatul in 2 si il coci pe dosul tavii l0 min. Lasi foile sa se raceasca.... »


  • Rulada cu castane


    Amestecam bine galbenusurile cu zaharul si faina, iar apoi adaugam albusurile batute spuma. Turnam aluatul obtinut intr-o tava unsa bine cu unt la un deget grosime si il coacem. Il scoatem pe un... »


  • Sufleu cu branza si visine


    Rupem bucati painea prajita si le inmuiem in lapte. Scurgem visinele. Batem spuma albusurile. Amestecam galbenusurile cu zaharul vanilat si zaharul. Adaugam la galbenusuri branza amestecata cu... »


  • Lapte de pasare


    Fierbe laptele cu batonul de vanilie. Separa galbenusurile de albusuri si bate spuma tare albusurile cu 2 linguri de zahar pudra. Umezeste o lingura in lapte fierbinte si formeaza bulgari mari din... »


  • Soufle cu branza si piersici


    Lamaia se spala bine, se razuieste coaja si se stoarce zeama. Branza se paseaza cu furculita. Ouale se separa si din albus se bate o spuma tare. margarina UNIREA se amesteca cu galbenusuri, zahar,... »


  • Sufleu de orez


    cald. Cand se raceste, galbenusurile se freaca spuma cu zaharul pudra si zaharul vanilat. Albusurile se bat spuma cu telul. Galbenusurile se adauga la orez, se amesteca, se adauga apoi albusurile,... »


  • Sufleu de orez


    Orezul se fierbe intr-un litru de lapte. margarina UNIREA si stafidele se adauga in orezul cald. Cand se raceste, galbenusurile se freaca spuma cu zaharul pudra si zaharul vanilat. Albusurile se... »


  • Sufleu de piersici


    Se freaca spuma untul cu zaharul, se adauga galbenusurile, laptele, faina, sarea, nucile macinate si zaharul vanilat amestecat cu praful de copt. La urma se amesteca cu albusurile spuma. Se taie... »


  • Sufleu din dulceata de fructe


    Se asaza biscuitii pe fundul unei forme de sticla incasabila, se acopera cu o cana de lapte fierbinte in care s-a ras coaja de la o lamaie si s-au batut bine cele patru galbenusuri. Forma se lasa... »


  • Sufleu de fructe


    Se dau biscuitii pe razatoare mica, se pun intr-un castron adanc, se amesteca cu galbenusurile batute bine si cu smantana in care s-a ras coaja de la jumatate de lamaie. In smantana se adauga... »


  • Sufleu cu smantana


    Se separa galbenusurile de albus si se bat spuma cu patru linguri de zahar. Amestecul se ingroasa cu o lingura de faina adaugata in ploaie si se subtiaza cu o cana de smantana. Amestecul omogenizat... »


  • Sufleu de visine


    Taie in doua batonul de vanilie si scoate-i miezul. Amesteca bine amidonul cu laptele. Bate spuma albusurile cu putina sare. Spala stafidele si tine-le putin in apa calduta. Sfarama branza cu o... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda