Retete

  • Crema de vanilie


    Galbenusurile se bat tare cu zaharul si foarte putina sare. Se adauga apoi laptele cald si se pune amestecul pe foc mic, pana se ingroasa. Se ia apoi de pe foc, se adauga zahar vanilat, dupa gust... »


  • Crema de cafea


    Galbenusurile se freaca cu zaharul pana ce amestecul creste si se albeste. Se adauga gelatina muiata in apa calda, esenta de cafea si o lingura de rom. Se amesteca totul pe foc mic, pana ce se... »


  • Crema de portocale cu miere la cupe


    Galbenusurile se freaca bine, se adauga apoi mierea treptat si se pune compozitia pe foc mic. Se adauga zeama de portocale, vinul si se amesteca bine pana se ingroasa. Se ia crema de pe foc, se... »


  • Crema de citrice


    Portocalele si lamaia se storc de zeama. Separat se freaca sase galbenusuri cu zahar si se adauga apoi zeama de la citrice putin cate putin. Se inmoaie gelatina in apa calda si se toarna peste... »


  • Mousse de ciocolata


    Se separa albusurile de galbenusuri, ciocolata menaj se rade, gelatina se pune la inmuiat iar frisca se bate spuma. Intr-un vas se pune untul impreuna cu ciocolata menaj si se pune pe bain marie,... »


  • Lapte de pasare


    Migdalele se oparesc, se curata de coaja si se toaca marunt. Batonul de vanilie se taie marunt si se pune la fiert impreuna cu laptele, apoi se strecoara, iar bucatile de vanilie se arunca. Se... »


  • Lapte de pasare cu aroma de vanilie


    Se pune la fiert laptele cu sarea, vanilia si o lingurita de zahar. Cind incepe sa fiarba, se lasa la foc foarte mic sa fiarba incet. Se pune cite o lingura din albusurile batute spuma si se lasa... »


  • Crema de zahar ars la cuptor


    Se amesteca laptele, frisca, ouale, galbenusurile de oua, zaharul pudra si batonul de vanilie - desfacut in doua. Compozitia obtinuta se toarna in 8 cupe, rezistente la foc, care se baga intr-o... »


  • Crema de vanilie cu fructe


    Se pune intr-o cratita la fiert laptele cu vanilia. Dupa ce a dat in clocot, se ia de la foc, se acopera cu capac si se lasa sa stea o ora. In acest timp se freaca galbenusurile cu zaharul si faina... »


  • Lapte de pasare acu vanilie si rom


    Se fierbe laptele si se adauga 2 pliculete zahar vanilat,se acopera si se lasa la parfumat cateva minute. Albusurile se bat spuma si cind incep sa se intareasca se adauga 3 linguri de zahar si se... »


  • Piersici cu fragi si spuma de portocale


    Se pune vinul la fiert intr-o cratita cu 120 gr. zahar, vanilia, feliile de portocala si cele de lamiie. Cind incepe sa clocoteasca se adauga piersicile, se readuce in clocot, se acopera pe trei... »


  • Mousse au chocolat


    Se topeste ciocolata pe baie de aburi, galbenusurile se amesteca cu zaharul vanilat si cu smintina, albusurile se bat spuma si se adauga la galbenusurile amestecate impreuna cu ciocolata topita si... »


  • Lapte de pasare


    Se pune laptele impreuna cu o lingurita de zahar la fiert. Galbenusurile se freaca separat cu zaharul ramas. Albusurile se bat spuma. Cind laptele da in clocot se iau cu o lingura de metal bulgari... »


  • Crema alba cu zmeura


    Se fierbe budinca cu laptele si cele 2 linguri de zahar. Se ia apoi de pe foc si se lasa sa se raceasca, amestecind din cind in cind. Se separa ouale iar galbenusele se amesteca impreuna cu faina,... »


  • Bulgari de spuma in crema galbena


    Se pune jumatate din lapte la fiert. Apoi se separa galbenusurile de albusuri. Se bat spuma albusurile, apoi se adauga pe rind 100 gr. zahar si 1 plic zahar vanilinat, se ia cu lingura bulgarasi... »


  • Pastel de Limon


    Se incalzeste cuptorul. Se amesteca bine zaharul, sucul de lamiie, ouale si galbenusurile intr-un vas mare. Treptat se adauga frisca. Se adauga la cuptor, in patru pahare, la bain marie si se lasa... »


  • Amaretto creme brulee sau crema de zahar ars


    Se pregateste cuptorul la o temperatura de 180 grade Celsius, si se aseaza gratarul pe mijlocul cuptorului, pe cat posibil.Se pregatesc 6 forme rezistente la temperatura inalta. Daca se poate sa... »


  • Crema de frisca


    Se freaca 2 galbenusuri crude cu ciocolata. Se amesteca usor cu frisca batuta cu zahar. »


  • Crema pentru prajituri


    Aceasta crema pentru prajituri poate fi cu usurinta pregatita inainte si depozitata, astfel ca atunci cand aveti musafiri neanuntati una doua puneti crema pe un blat si aveti desertul asigurat.... »


  • Amaretto Creme Brulee


    Se pregateste cuptorul la o temperatura de 180 grade Celsius, si se aseaza gratarul pe mijlocul cuptorului, pe cat posibil. Se pregatesc 6 forme rezistente la temperatura inalta. Daca se poate sa... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda