DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Fursecuri cu visine


    Intr-un castron mai inalt puneti untul moale impreuna cu zaharul. Mixati bine pana devine ca o crema (nu e nevoie sa frecati pana se topeste zaharul), apoi separati galbenusurile de albusuri,... »


    Fursecuri cu visine
  • Briose Flori de cires


    Ciresele se dau la blender, iar pasta obtinuta se pune pe foc impreuna cu zaharul. Praful de budinca se omogenizeaza cu 3-4 linguri de apa rece si se adauga in amestecul clocotit; se amesteca... »


    Briose Flori de cires
  • Chec oparit


    Se face siropul cu apa si zaharul. Se bat albusurile si cand sunt batute bine se adauga siropul cu robotul mereu în actiune. Se micsorează viteza si se adauga cate un galbenus pe rand, apoi... »


    Chec oparit
  • Chec de portocale Valeria


    Se pune in mixer portocala, spalata si taiata bucati si se porneste mixerul pana cand portocala devine ca o crema. Se adauga galbenusurile, zaharul si uleiul si se mai amesteca pina ce amestecul... »


    Chec de portocale Valeria
  • Tarta cu marmelada


    Am amestecat 200 de gr de faina de griu cu 160 de gr de zahar, un strop de sare si o lingurita de praf de copt Am amestecat 2 oua intregi si un galbenus cu coaja rasa de la o mandarina (puteti... »


    Tarta cu marmelada
  • Chec cu malai


    • Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga whisky, mierea si untul topit, se amesteca bine. • Se amesteca cele 2 tipuri de faina, amidonul si praful de copt si se cern, dupa care se adauga... »


    Chec cu malai
  • Chec cu mere si vanilie


    1. Se tapeteaza tava de chec cu hartie de copt si se presara in ea 2 linguri de zahar. Se da tava la cuptor pentru a se carameliza zaharul. Se pune la topit untul. 2. Un mar se taie felii subtiri,... »


    Chec cu mere si vanilie
  • Tarta cu visine


    Se freaca untul cu o jumatate di cantitatea de zahar pana devine spumos dupa care adaugam vanilina, coaja de lamie si esenta de vanilie. Adaugam apoi galbenusurile unul cate unul si continuam sa... »


    Tarta cu visine
  • Briose Panettone


    Cerneti faina intr-un castron si puneti in mijlocul ei drojdia faramitata, impreuna cu 1 lingurita de zahar si 5 linguri de lapte caldut. Amestecati si lasati 15 minute sa dospeasca. Framantati o... »


    Briose Panettone
  • Floare aromata


    Se bate spuma untul cu zaharul, esenta, coaja de portocala si sarea pana se topeste zaharul. Se adauga pe rand galbenusurile. Se amesteca faina cu praful de copt si se adauga in compozitie... »


  • Chec Mielusel


    Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, se adauga 200 g zahar si zaharul vanilat. Dupa ce s-a dizolvat zaharul, se adauga zeama de lamaie si se mai bate putin. Se freaca untul cu 100 g zahar,... »


  • Chec cu morcov


    Separam albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma pana se intaresc apoi se adauga zaharul cate o lingura si se bate incontinuare pana se topeste zaharul si albusul devine mai tare. Se bat... »


  • Cozonac


    Galbenusurile le-am amestecat bine cu zahar, coaja rasa de lamaie si portocala, sare, esenta de rom si vanilie. Drojdia am inmuiat-o cu putin zahar, apoi am pus maiaua si amestecul cu oua totul in... »


    Cozonac
  • Cozonac trandafir


    Intr-un castron punem faina cernuta si facem o gaura la mijloc. Separat frecam drojdia cu 2 lingurite de zahar si putin lapte pana obtinem maiaua.Turnam maiaua peste faina, punem 2 oua intregi si 1... »


  • Pasca poloneza


    Blatul Frecam margarina UNIREA cu zaharul, oul pana obtinem o . Adaugam faina, le apoi incorporam cacaua, esenta de , praful de copt si praful de sare. Frecam branza cu galbenusurile si cu... »


  • Cozonac insiropat


    In primul rand, se bat pana fac spume urmatoarele: 2 galbenuse, un ou intreg, 5-6 plicuri de zahar vanilat, o cana de zahar cu un litru de lapte caldut In alt vas se pregatesc 1700 gr faina, o... »


    Cozonac insiropat
  • Treccia russa


    Facem o maia din: 200-230 gr faina (din faina totala) tot laptele si drojdia stinsa cu o lingurita de miere sau zahar. O lasam cam o ora sa-si dubleze volumul dupa care adaugam restul... »


    Treccia russa
  • Cozonac laudat


    Cateva din ingrediente pregatite: -galbenusurile si albusurile plus cele 2 linguri de ulei sarea sunt deja in cuva -drojdia amestecata cu linguritele de zahar -untul, zaharul, coaja de lamaie si... »


    Cozonac laudat
  • Pasca cu smantana I


    Din aluatul de cozonac se intinde o foaie de vreo ½ cm grosime si de marime tavii in care se coace pasca. Se unge tava cu unt si se aseaza foaia de aluat. Din alte doua bucati de aluat se fac pe... »


  • Pasca cu smantana 2


    In tava unsa si tapetata cu faina se pune un strat gros de 0,5 cm de aluat de cozonac sau aluat fraged cu care se imbraca si peretii tavii. Peste acesta se presara stafide, nuci coapte sau alone... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda