DB Error... MDB2 Error: constraint violation
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Pasca cu smantana 3


    Cele 8 galbenusuri si 4 albusuri se bat bine cu zaharul. Se adauga smantana (care in prealabil a stat cateva ore la scurs intr-un tifon pus intr-un vas cu faina de porumb) si se amesteca usor. Se... »


  • Pasca cu smantana


    Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga smantana si cele 3-4 linguri de faina, in ploaie. Albusurile se bat spuma si se adauga in galbenusuri amestecand usor, de jos in sus. Se adauga aromele... »


  • Cozonac moldovenesc


    Drojdia se freaca cu 2 linguri zahar pana se lichefiaza . Se adauga 2 linguri lapte caldut si putina faina. Se face o plamadeala care seacopera si se pune la crescut(~15 min) Se separa ouale. Se... »


  • Colacel cu caise uscate si ciocolata


    Din ingredientele pentru aluat se face un aluat care se intinde un dreptunghi (latimea cam 35 cm), se unge cu unt si peste se pun caisele uscate maruntite si bucatelele de ciocolata. Se ruleaza si... »


    Colacel cu caise uscate si ciocolata
  • Cozonac de sarbatori


    Se freaca putin untul cu zaharul si apoi se pun celelalte ingrediente Intai facem maiaua,pe care o lasam la crescut intr-un loc caldut. Amestecam restul de ingrediente pt aluat fara cele 3 linguri... »


    Cozonac de sarbatori
  • Cozonac de Paşte


    1. Se topeşte untul + uleiul. 2. Se opăreşte 3 linguri făină cu 200 ml lapte clocotit. Se amestecă bine cu o lingură, apoi se lasă la răcit. 3. Se pregăteşte drojdia cu o lingură... »


    Cozonac de Paşte
  • Cozonac bucovinean


    In afara laptelui, toate ingredientele trebuie scoase cu o seara inainte la temperatura camerei, inclusiv drojdia. Zaharul se amesteca cu coaja de lamaie, portocala, esentele, sarea, otetul,... »


    Cozonac bucovinean
  • Cozonac la metru


    Batem spuma galbenusurile cu zaharul pudra, adaugam 1 dl de ulei, 1 dl de apa calda, praful de copt, faina si albusurile de oua batute spuma.Turnam jumatate din aluat intr-o forma unsa cu unt si... »


  • Cozonac cu miere si mere


    Amestecam merele razuite cu pogacile cu miere razuite. Amestecam 20 de minute galbenusurile, mierea, praful de cacao si zaharul pana obtinem un aluat gros, apoi il turnam peste mere impreuna cu... »


  • Cozonac rozenkrantz


    Se pune putin lapte caldut (din cantitatea totala), intr-un castron, impreuna cu drojdia, 1 lingura zahar si 1 lingura faina, se amesteca bine si se lasa la crescut. Se amesteca galbenusurile cu... »


  • Prajitura Mignon cu ciocolata


    Din 450 g ciocolata menaj, 80 g + 80 g unt taiat felii se pun intr-un vas la topit, dupa recomandarile de la reteta Martipan cu miere. Se raceste. Se aprinde cuptorul la 150°C. Apoi se bat... »


  • Cozonacul cu miere al bunicii


    Turnam mierea topita intr-un vas si adaugam bicarbonatul de sodiu, zaharul, galbenusurile, uleiul si batem spuma ingredientele. Icorporam pe rand faina, condimentele si romul, iar la sfarsit... »


  • Colac traditional


    Se fierbe laptele pe jumatate, cat sa fie doar cald. Cu o lingura de lapte se dizolva drojdia, iar in cel ramas se topeste zaharul. Se separa galbenusul de la un ou si se amesteca bine cu faina,... »


  • Colaci cu mac


    Se incalzeste laptele, fara sa se fiarba. In doua linguri de lapte, se dizolva drojdia. Faina se cerne intr-un castron adanc si se face o adancitura la mijloc, in care se toarna drojdia, o cana de... »


  • Cozonac cu nuca


    Se dizolva drojdia in putin lapte cald, se adauga faina si restul de lapte si se pregateste o maia, care se lasa la crescut. Intr-un vas se freaca galbenusurile cu zaharul, vanilia, sarea si coaja... »


  • Cozonac delicios


    Laptele se amesteca cu zahar tos, drojdie si galbenusuri, se lasa sa creasca 2 minute. Faina se amesteca cu praf de copt, se adauga drojdia fermentata, uleiul se framanta si cand aluatul este bun... »


  • Cozonac cu ciocolata si nuca


    Se dizolva drojdia in putin lapte caldut si se adauga doua lingurite de zahar. Se adauga o jumatate de cana de faina, se amesteca putin si se lasa intr-un loc cald, sa creasca. Ouale se freaca bine... »


  • Cozonac cu portocale si stafide


    Se face o maia din patru linguri de lapte care se amesteca bine cu drojdia si cu patru linguri de faina. Se lasa Ia crescut intr-un loc cald pana cand isi dubleaza volumul. Se asaza restul de faina... »


  • Cozonac cu ghimbir


    Se amesteca untul cu scortisoara, cuisoare, ghimbir si coaja de portocale razuita. Aceasta crema se amesteca cu zaharul pudra si galbenusurile (deja omogenizate). Se adauga si smantana si... »


  • Cozonac cu nuca


    Se framanta bine ingredientele necesare aluatului. Mai mult de jumatate din aluat se pune in tava, intr-un strat uniform, se unge cu gemul de caise si se adauga umplutura. Se amesteca zaharul cu... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda