Retete

  • Pasca cu ciocolata


    1. Se bat cele 3 oua, se amesteca si zaharul, sarea, zeama si razatura de lamiie. Se adauga untul topit si iaurtul. Se amesteca bine si se pun in masina. 2. Se toarna faina deasupra, se face o... »


    Pasca cu ciocolata
  • Pasca cu smantana


    Am folosit din aluat de la Pasca cu ciocolata 1. 3 galbenusuri le-am frecat cu 5 linguri zahar si un zahar vanilat... am adaugat si 1 lingura zeama lamiie (ca nu mai aveam razatura... voi puneti... »


    Pasca cu smantana
  • "Panettone" cu ciocolata in cosulet de hartie


    Intr-un vas se amesteca toate ingredientele pentru maia, se acopera cu folie si se lasa 2-2,1/2 ore sa fermenteze, la temperatura camerei. Cand maiaua e crescuta se pune in vasul in care se... »


  • Pasca in doua culori, gust parfumat, la ceas de sarbatoare!


    1. Se pune untul intr-un castron si zaharul si se mixeaza bine, pana se face o crema 2. se adauga si oul si se mai mixeaza putin 3. se adauga si faina , cacaoa, zaharul vanilat, laptele si se... »


    Pasca in doua culori, gust parfumat, la ceas de sarbatoare!
  • Paine cremoasa ( reteta americana )


    1. Se bat cu mixerul la viteza mica toate ingredientele in afara de unt, apoi la viteza medie pana ce compozitia devine neteda. 2. Se adauga untul si se amesteca cu mana pana ce compozitia devine... »


  • Cozonac fara drojdie cu crema de nuca


    1 Aluatul Se amesteca intii untul moale cu smintina, apoi cu oul batut separat (eu le-am pus odata). Se adauga praful se copt stins cu lamiie si se adauga faina pina cind aluatul devine potrivit... »


    Cozonac fara drojdie cu crema de nuca
  • Cozonac Dina, simplu si pufos


    O cana lapte caldut, 4 linguri zahar si 2 lingurite rase de drojdie se pun la dospit 10 minute. Se amesteca cu restul si se framinta pina se dezlipeste de pe vas(circa 5minute). Se imparte in 4... »


    Cozonac Dina, simplu si pufos
  • Baigli, cozonaci nedospiti


    1. Se framanta foarte bine, un aluat fraged si se imparte in 5 parti egale. umplutura. 2. 300 g nuci macinate se fierb cu lapte si zahar, sa fie ca o pasta, apoi se pune dupa gust rom, multe... »


    Baigli, cozonaci nedospiti
  • Cozonac Mariana


    ALUATUL: 1. Am topit untul pe foc sau electric, impreuna cu uleiul. Untul trebuie topit pana putin de tot se rumeneste, si exact in clipa aia luat de pe foc si turnat intr-un castronel, pt a... »


    Cozonac Mariana
  • Cozonacei mici, mici


    Toate ingredientele se pun in cuva masinii, in ordinea preconizata in manual, la sfirsit adaugind peste faina o maia. Eu am facut aluatul la masina de paine, dar il puteti face la robot, sau la... »


    Cozonacei mici, mici
  • Cozonac impletit


    Din cantitatile de mai sus rezulta un cozonac mare (forma mea este una de dimensiuni mai generoase, in lungime de 36 de cm), daca doriti doi cozonaci dublati ingredientele. 1. Laptele, zaharul,... »


    Cozonac impletit
  • Cozonaci Babani


    Pregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie faina mai pufoasa. Se incalzeste laptele in care se dizolva zaharul si... »


    Cozonaci Babani
  • Rotocol polonez


    Aluatul l-am facut la masina de paine dar daca il faceti la mana: puneti faina intr-un vas si amestecati-o cu sarea si zaharul. Adaugati untul si amestecati pana rezulta un aluat sfaramicios.... »


    Rotocol polonez
  • Saviecuta cu mac si nuca (baigli)


    Se face maiaua: se pune drojdia intr-un bol; se presara zahar deasupra si se amesteca bine. Se adauga laptele si se presara putina faina peste intreaga compozitie. In 5-10 minute, daca drojdia e... »


    Saviecuta cu mac si nuca (baigli)
  • Prajitura festiva cu trei umpluturi sau cozonac la tava


    Am fiert laptele cu zaharul, am lasat putin la rece ai am dizolvat drojdia am cernut faina, am adaugat galbenusurile si sarea. Am incorporat drojdia, 50 g margarina UNIREA vanilia, coaja de... »


    Prajitura festiva cu trei umpluturi sau cozonac la tava
  • Cozonac cu stafide si migdale


    Se amesteca drojdia cu laptele caldut, o lingura de zahar, 2 linguri de faina si se lasa la crescut 30 de minute. Se freaca untul cu restul de zahar, se adauga galbenusurile, nucsoarea, sarea si... »


  • Pasca cu branza dulce si stafide


    Se dizolva drojdia cu o lingurita rasa de zahar si un galbenus in 2-3 linguri lapte caldut. Se freaca pana se omogenizeaza si apoi se amesteca cu 1-2 lg faina pana se obtine o compozitie de... »


    Pasca cu branza dulce si stafide
  • Pasca cu ciocolata


    Am pus totul in culcusul de faina. Am framantat pana am obtinut un aluat nelipicios. Am uns coca cu ulei si am lasat-o la dospit pana s-a umplut de gaurele si si-a dublat volumul. Am intins o foaie... »


    Pasca cu ciocolata
  • Clatite banatene


    Sosul de vanilie se obtine din smantana pe care o amestecam cu 2 plicuri de vanilie, 5 linguri de zahar si 3 galbenusuri si punem pe foc mic. Pana fierbe sosul de vanilie umplem clatitele si le... »


    Clatite banatene
  • Clatite cu ciocolata


    Topim ciocolata la baie de abur. Batem spuma albusurile cu zaharul vanilat si zaharul, incorporam galbenusurile unul cate unul si ciocolata topita. Umplem clatitele, le rulam si le taiem in 2. Le... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda