Retete

  • Tort diplomat


    Gelatina se pune la inmuiat cu sucul din compot si se pune la fiert pina se dizolva gelatina si se leaga apoi se lasa la racit. Ouale intregi frecate cu zaharul si cu laptele se dau la foc mic si... »


    Tort diplomat
  • Tort de fructe


    Blat: 6 albuse se bat spuma cu 6 linguri de zahar. Apoi se adauga galbenusurile si 6 linguri de faina, amestecandu-se usor sa nu cada spuma. Se coace la foc potrivit, intr-o forma rotunda si mai... »


  • Sarlota de ciocolata


    Se freaca bine ouale cu zaharul, se amesteca cu laptele, se pune la fiert la foc foarte mic, amestecind in tot timpul fierberii. Se adauga gelatina, care in prealabil a fost inmuiata in putina apa... »


  • Tort Sarlota de Fructe


    Smantana si o lingura de zahar se face frisca si se da la rece. Gelatina se inmoaie cu putin lapte caldut. 450g zahar, 8 oua, 1/2 l lapte se bat cu telul si se asaza pe aragaz la foc mic,... »


  • Sarlota de capsuni


    Se bat spuma galbenusele, ouale intregi, zaharul si putina sare. Se adauga faina si praful de copt. Se unge o tava patrata cu ulei, se pune compozitia si se coace 20 min. Se scoate apoi pe un... »


  • tort de fructe


    Se prepara un sirop din 2-3 linguri de zahar,sucul de la o portocala si o esenta de lamaie....se inmoaie piscoturile pe rand si se aseaza pe tava.Preparam crema din smantana,frisca,mascarpone si... »


    tort de fructe
  • Tort dietetic


    Reteta este una clasica, ingredientele fac insa diferenta. Acest exemplu ne arata cum un produs interzis se poate transforma, cu inteligenta si indemanare, intr-un produs acceptat la dieta.Pentru... »


    Tort dietetic
  • Tarta cu capsuni


    Este combinatia perfecta intre o prajitura si fructe proaspete. Un dulce sanatos.Ingrediente: 500 grame capsuni, 200 grame zahar, 250 grame faina, 125 grame unt, doua galbenusuri de ou, un praf de... »


    Tarta cu capsuni
  • Sarlota cu capsuni


    O prajitura delicioasa si foarte usor de preparat.Ingrediente: 300 grame crema de branza dulce, 125 grame zahar, 250 grame capsuni, 4 foi gelatina, 4 albusuri, piscoturi de sampanie si trei linguri... »


    Sarlota cu capsuni
  • Tiramisu lejer


    Nu este foarte greu sa faci ceva gustos care sa aiba calorii foarte putine, daca la mijloc este o reteta speciala, cum este acest Tiramisu. Din ingrediente rezulta patru portii, fiecare avand doar... »


    Tiramisu lejer
  • Piftie de crap


    Trebuie sa incerci aceasta reteta veche, lipoveneasca. Pe langa faptul ca este usor de facut este un fel de mancare foarte elegant.Ingrediente: 1 kilogram de peste, de prefarat intreg, doi morcovi,... »


    Piftie de crap
  • Jeleu de vin rosu cu crema de vanilie


    O reteta simpla, care necesita un timp de preparare redus. Serveste jeleul de vin rosu cu crema de vanilie. Jeleul este un desert rece, de inspiratie frantuzeasca, unde aromele vinului si... »


    Jeleu de vin rosu cu crema de vanilie
  • Jeleu de portocale


    Un desert usor, dar foarte elegant. Aroma fermecatoare de portocala ii va cuceri pe mesenii tai. Ingredientele sunt pentru sase portii generoase.Ingrediente: opt portocale, 150 grame zahar pudra,... »


    Jeleu de portocale
  • Sarlota, desertul perfect


    Preparata din ingrediente care se afla in orice casa, sarlota – cu fructe, cafea sau cacao, cu sau fara piscoturi – este desertul perfect. Simplu, usor de facut, aspectuos si rafinat in... »


    Sarlota, desertul perfect
  • Sarlota de portocale


    Foarte aromata, foarte gustoasa si foarte usor de facut.Ingrediente: trei portocale, 16-18 piscoturi de sampanie, sase galbenusuri, noua linguri de zahar, un sfert de litru de lapte, sase foi de... »


    Sarlota de portocale
  • Sarlota cu fructe confiate


    O combinatie irezistibila. Ingrediente: doua oua, 250 mililitri lapte, patru linguri de zahar, o foaie de gelatina, doua linguri de cacao, esenta de rom, zahar vanilat, 350 grame frisca, boabe de... »


    Sarlota cu fructe confiate
  • Tort cu crema de ciocolata


    Binenteles ca masa nu se poate termina decat cu un tort mare... de ciocolata.Ingrediente: - pentru blat: 200 grame de faina, sase oua, 150 grame zahar, 150 grame de miez de nuca, 100 grame de... »


    Tort cu crema de ciocolata
  • Tort cu banane la rece (Spania)


    Foarte gustos, tortul este o combinatie reusita intre piscoturi si banane, intr-o crema densa si aromata. Ingredientele sunt pentru sase portii.Ingrediente: sase oua, sase linguri de zahar, trei... »


    Tort cu banane la rece (Spania)
  • Spume cu fructe si ciocolata


    Usor de facut, aromate si racoroase, spumele din fructe sunt o solutie perfecta si la indemana pentru un desert preparat in casaSpumele de fructe, de ciocolata, in diferite combinatii sunt... »


    Spume cu fructe si ciocolata
  • Spuma de capsuni cu gelatina


    Este o reteta altfel, cu gelatina. Nu se foloseste mult zahar si o poti prepara cu smantana proaspata. Rezultatele sunt deosebite si foarte gustoase. Spuma ramane tare multa vreme.Ingrediente: 500... »


    Spuma de capsuni cu gelatina
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda