Retete

  • gogosari


    Gogosarii sunt apreciati mai mult murati decat proaspeti. Si daca sunt pregatiti dupa o reteta sigura, nimic nu poate da gres. Mierea si otetul se combina minunat atunci cand intra in scena si... »


    Gogosari
  • Pulpe de pui la cuptor


    Se taie bucati mari vreo 10 cartofi, 2 morcovi, o radacina de patrunjel, 3 cepe, 3-4 gogosari (sau ce legume prefera fiecare). Toate astea se condimenteaza (sare si piper) si se pun intr-o tava cu... »


  • Ardei umpluti cu brinza


    Se amesteca brinza,ceapa si maioneza.Se umplu ardeii sau gogosarii cu compozitia si se dau la rece. »


  • Zacusca de gogosari cu vinete


    Vinetele se coc, se curata si se toaca. Gogosarii se spala, se curata de cotoare si seminte si se dau prin masina de tocat (cruzi). Se amestecã intr-o cratita vinetele, gogosarii, uleiul,... »


  • Salata de beuf (boeuf)


    Se fierb toate ingredientele impreuna ( legumele ) avand grija sa fie facuti cartofii care se fac cel mai greu. Se fierbe separat carnea de vita ( deoarece necesita mai mult timp ). Se taie... »


  • Ciuperci cu maioneza


    Dupa ce s-au curatat, ciupercile se fierb acoperite, circa 30 minute, in 1/4 l apa clocotita, impreuna cu o lingurita rasa de sare, o foaie de dafin, 50 ml vin alb sec, pina cind se moaie bine,... »


  • gogosari murati


    Se curata gogosarii, se taie in 4 si se pun intr-un vas; Se adauga sarea, otetul, zaharul, boabele de mustar si piper, se lasa de pe o zi pe alta, dupa care se aseaza frumos in borcane; Apa care... »


  • CIUPERCI CU MAIONEZA


    Dupa ce s-au curatat, ciupercile se fierb acoperite, circa 30 minute, in 1/4 l apa clocotita,impreuna cu o lingurita rasa de sare, o foaie de dafin, 50 ml vin alb sec, pina cind se moaie bine,apoi... »


  • Ghiveci de legume


    Se curata si se taie in bucati fiecare leguma in parte. Intr-o cratita mare se pune la incins uleiul, in care se inabusa apoi ceapa. In functie de durata de fierbere a legumelor se asaza pe rind... »


  • Zacusca de peste


    Se toaca ingredientele, se fierb bine, dupa care se dau la cuptor sa scada. Se pune in borcane cu celofan. »


  • Aperitiv cu branza de burduf


    Branza se marunteste cu furculita, casul se trece prin masina de tocat, se adauga berea, smantana, sardelele, o lingurita rasa de chimen macinat si ceapa rasa; compozitia se amesteca bine si se... »


  • Zacusca de legume


    vinetele, ardeii si gogosarii se coc si apoi se curata dupa care vinetele se lasa la scurs apoi totul se toaca bine. ceapa se rumeneste cu cele 350 ml de ulei si se adauga restul legumelor tocate.... »


  • salata de cruditati cu maioneza


    se toaca varza cat mai marunt la fel ca pentru salata de varza clasica.se pune intr-un castron mai mare cat sa incape toata compozitia.se spala ardeii li se scot cotoarele si semintele si se taie... »


  • Zacuscă de vinete şi gogoşari


    O "mâncare" de sezon, numai bună de încercat!Ingrediente500 grame roşii2 vinete mijlocii4 gogoşari1 ceapă50 grame ulei1 ardei iutesare, piperMod de... »


    Zacuscă de vinete şi gogoşari
  • Tartine cu pate de ficat


    Acum, la final, trebuie sa existe o varianta si pentru musafiri. Daca, inainte, ai invatat sa faci pate, acum trebuie sa realizezi si tartinele deosebite pentru o masa in familie sau intre... »


    Tartine cu pate de ficat
  • Zacusca


    Folosita mai mult ca un aperitiv de iarna, zacusca se face insa de toamna. Poate fi facuta din ardei si gogosari, din vinete si gogosari sau chiar cu ciuperci, insa este gustoasa oricum ar fi. Daca... »


    Zacusca
  • Salata de boeuf


    Consistenta si foarte gustoasa, salata de boeuf a devenit un preparat de nelipsit la mesele de sarbatori. Nu se prepara deloc greu, iti trebuie doar ceva timp la dispozitie si... rabadare! Reteta... »


    Salata de boeuf
  • Salata de vinete cu gogosari


    Iti va lua ceva timp sa o pregatesti, insa va merita din plin tot efortul; este foarte usoara si gustoasa!Ingrediente si cantitati:6 vinete mari10 gogosari4 cepe1 pahar cu ulei5 catei de... »


    Salata de vinete cu gogosari
  • Delicii culinare... de post!


    Din motive religioase, de sanatate, pentru a ne "curata" organismul de toxine sau, pur si simplu, pentru ca... asa se face in aceasta perioada a anului, foarte multe dintre noi postim. A... »


    Delicii culinare... de post!
  • Descopera secretele muraturilor delicioase!


    Toamna este anotimpul conservelor si al muraturilor! Este momentul in care te pregatesti pentru a te bucura si iarna de legumele gustoase din acest sezon. Pana acum nimic deosebit... Problemele... »


    Descopera secretele muraturilor delicioase!
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda