DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Ceapa murata


    Este delicioasa. Merita sa incerci reteta si sa te delectezi cu delicoasa ceapa murata, la Craciun.Ingrediente: 1 kg ceapa marunta (cat nuca). Daca ai rabdare sa o cureti, poti incerca si cu... »


    Ceapa murata
  • Bucataria fara foc, o solutie naturista


    Despre cereale, fructe, nuci si zarzavaturi, se spune ca sunt dieta aleasa de Dumnezeu pentru oameni. Acestea, pregatite in mod cat mai simplu si natural (fara foc), sunt cele mai sanatoase si mai... »


    Bucataria fara foc, o solutie naturista
  • Muraturi: patru retete de castraveti


    Merita sa “pui” conserve pentru iarna, pentru ca cele facute in casa sunt mult mai bune decat cele din comert. Si mult mai ieftine! Vorba bunicii! “Daca stii ce pui in borcane,... »


    Muraturi: patru retete de castraveti
  • Castraveti in saramura cu hrean


    Poti incerca si varianata cu hrean sau pe cea cu plante aromate.Ingrediente: 5 kg castraveti, o legatura de marar uscat, cinci - sase radacini de hrean potrivite, apa, sare (proportia este de o... »


    Castraveti in saramura cu hrean
  • Castraveti bulgaresti


    Cel mai bine se conserva in borcane de 800 de grame sau putin mai mari, pentu ca trebuie fierte in bain-marie.Ingrediente (pentru un borcan): castraveti, ceapa taiata pestisori (cat sa apuci cu... »


    Castraveti bulgaresti
  • Castraveti cu gogonele rosii


    O combinatie inedita, pe care te sfatuiesc sa o incerci.Ingrediente: 2 kg castraveti, 2 kg gogonele (maruntele si colorate). Poti folosi si rosii coapte, mici si foarte tari. Marar uscat, hrean,... »


    Castraveti cu gogonele rosii
  • Salata de spanac


    Din pacate noi nu obisnuim sa mancam spanacul crud. Este foarte bun si mai ales foarte sanatos. Poate reteta de mai jos o sa va convinga.Ingrediente: spanac proaspat si foarte tanar, cat doua... »


    Salata de spanac
  • Salata speciala de patrunjel


    Iti propun o salata speciala, echivalentul unei injectii cu vitamine. Efectele ei tonice sunt garantate.Ingrediente: trei legaturi de patrunjeldoua legaturi de mararo telina micao salata verdeo... »


    Salata speciala de patrunjel
  • Gogosari in otet


    In fiecare iarna, gogosarii murati nu trebuie sa lipseasca de pe mesele noastre, in special pentru ca a devenit o adevarata traditie decorarea salatei boeuf cu felii subtiri si rosii de ardei gras.... »


    Gogosari in otet
  • Gogonele in saramura


    Gogonelele se numara printre cele mai iubite muraturi si nici nu ne inchipuim o iarna fara a le avea pe masa. Iata o reteta simpla: Ingrediente:10 kg gogonele5 kg apa125 g sareusturoimorcovi si... »


    Gogonele in saramura
  • Telina cu piure de legume


    Gustoasa si sanatoasa, telina este foarte mult folosita in retetele oricarei gospodine. Fie ca este utilizata ca ingredient in supe si ciorbe, carora le adauga un plus de textura, fie ca semintele... »


    Telina cu piure de legume
  • Supa de gaina acra


    Taiem gaina in bucati mai mici si impreuna cu legumele feliate le calim in untul fierbinte. Turnam putina apa deasupra si adaugam ceapa intreaga, presaram cu sare si le calim pana devin moi (daca... »


  • Supa de carne de porc cu taietei


    Peste carnea de porc se toarna apa fierbinte, apoi se pune la fiert in apa rece. Cand carnea devine moale pe jumatate (dupa cca 1 ora) se indeparteaza spuma, se sareaza, se adauga legumele spalate... »


  • Supa alba din carne de vaca


    Se spala carnea, se curata de resturi de oase si se pune la fiert cu multa apa rece. Se spumuieste supa cand da in clocot si se continua fierberea impreuna cu zarzavatul de supa spalat si curatat.... »


  • Supa de galuste


    Carnea de pui se pune separat la fiert. Legumele se fierb, taiate in bucati mari. Se verifica cu o furculita si se adauga carnea cand acestea sunt pe jumatate fierte. Se lasa la foc mic cca 20 de... »


    Supa de galuste
  • Supa de gaina cu taietei de casa


    Gaina se curata, se spala si se pune la fiert cu apa rece (cit sa o acopere) si sare. Cind se ridica spuma, aceasta se indeparteaza cu atentie. Cind clocoteste supa, se adauga zarzavatul curatat... »


  • Supa de limba


    Se spala bine limba, de mai multe ori, in apa calda, frecind-o cu malai, pentru a inlatura orice murdarie care se gaseste intre porii mari ai limbii. Se clateste apoi in apa rece, se opareste in... »


  • Supa de verdeturi cu hrean


    Se spala verdeturile si se taie in fasii marunte. Puneti-le la fiert in 2 1 apa clocotita cu sare. Se taie cubulete baconul si se prajesc in tigaie. Cand incepe sa se rumeneasca, adaugati usturoiul... »


  • Ciorba de varza creata cu rasol si hrean


    Calim intai putin zarzavatul Adaugam si varza taiata, mie imi place mult varza asta, atat ca aspect cat si ca miros in zeama. Dupa ce calim nitel si varza punem deasupra rasoalele, apa si da-i si... »


    Ciorba de varza creata cu rasol si hrean
  • Ciorba de peste cu hrean


    Se pun intr-o oala la foc ceapa tocata marunt si apa. Cind ceapa este aproape fiarta, se adauga ardeii taiati subtiri, rosiile curatate de pielite si simburi si pestele curatat, spalat si taiat in... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda