DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • GAINA RASOL CU LEGUME SI hrean


    Carne de gaina se fierbe o ora jumatate cu ceapa si sare, dupa care se scoate separat intr-un vas (platou ). Legumele se fierb in apa cu ulei de masline, piper sare. Hreanul se prepara cu ulei de... »


  • Tuslama


    Amestecul pentru ciorba de burta se curata, se opareste si se spala. Usturoiul se curata, jumate din cantitate se piseaza cu sare, iar restul se opreste separat pentru fiert. Hreanul se curata, se... »


  • Limba rasol


    Limba se spala in citeva ape si se tine in apa rece cel putin 1 ora. Se scoate apoi, se asaza in cratita, se toarna apa calda si se pune pe foc. Cind a inceput sa fiarba, se ia spuma, se adauga... »


  • Ciolan de vitel rasol cu hrean si smantana


    Bucatiile de carne se fierb in apa cu sare, se spumeaza, se adauga ceapa si morcovii si se fierb 90 min. Dupa ce rasolul a fiert, supa se strecoara. Morcovii se taie cuburi. Hreanul se amesteca nu... »


  • Pulpa de miel la cuptor


    1. Curatati pulpa de pielite, spalati-o si scurgeti-o de apa. 2. Stergeti-o cu un servet, apoi ungeti-o cu ulei si presarati-o cu sare, piper, cimbru si coriandru macinat. 3. Puneti-o intr-o tava... »


  • Miel pe pat de sfecla rosie


    1. Incingeti intr-o tigaie 50 ml de ulei si prajiti la foc iute cotletele cate 2-3 minute pe fiecare parte, apoi scoateti-le pe un platou, presarati-le cu sare si piper. 2. Puneti peste cotletele... »


  • Ciocanele de pui Dijon


    Amesteca intr-un vas maioneza, mustarul, ceapa tocata cat mai marunt, zeama de lamaie si frunzele de menta. Omogenizeaza bine, si cu acest piure unge ciocanelele de pui pe toate partile.... »


  • Sunca gratinata in stil florentin


    Se unge tava cu ulei de masline si se acopera cu felii de sunca. Se adauga spanacul oparit si condimentat cu sare, piper si putin praf de usturoi. Se sparg ouale intregi peste spanac in mici... »


    Sunca gratinata in stil florentin
  • Urzici cu hrean


    Alegem urzicile de frunzele vestede/se curata de resturile de frunze uscate, se spala in mai multe ape reci si se toaca marunt. Se pun cu o lingura de unt intr-o cratita emailata sa scada in zeama... »


  • Urzici cu hrean


    Se aleg urzicile de frunzele vestede. Se curata de resturile de frunze uscate, se spala in mai multe ape reci si se toaca marunt. Se pun cu o lingura de unt intr-o cratita emailata sa scada in... »


  • Mazare verde cu morcovi


    Se topeste untul, se adauga ceapa, tocata marunt, slanina, taiata cubulete, morcovii, taiati rondele si mazarea. Se amesteca bine, se toarna apa sau supa, se potriveste de sare si piper si se lasa... »


  • Mancare de urzici


    Urzicile se pun la fiert in apa clocotita. Dupa ce au fiert, si strecoara si se toaca marunt. Se pun din nou pe foc, si adauga faina, putin ulei si se amesteca din cand in cand. Si dilueaza... »


  • Muschi de vaca cu crema de hrean


    Muschiul de vaca (curatat de pielita) se taie Juliene, se trage la tigaie in untdelemn. Se adauga suc de rosii, vin, smintina amestecata cu faina, crema de hrean, piper, cimbru, busuioc si verdeata. »


  • Urzici cu maioneza


    Se aleg urzicile (frunza cu frunza), se spala in citeva ape reci si se pun la fiert intr-un vas cu apa ce clocoteste. Cind urzicile sint fierte, se scurg si se paseaza bine. Se combina cu maioneza,... »


  • Chiftele cu ciuperci


    Se pun cartofii la fiert, dupa care se paseaza. Se toaca ceapa si ciupercile marunt, iar usturoiul se piseaza. Mararul si patrunjelul se toc marunt, iar salata fasii. Se pun toate ingridientele... »


  • Crema de avocado


    Se decojesc fructele de avocado, se taie jumatati si se golesc de samburi. Se taie cuburi pulpa si se paseaza cu suc de lamaie si wasabi, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Feliile de friptura... »


  • Pulpa de gasca cu varza


    Presaram pulpele cu sare si le taiem la capatul osului, astfel carnea se va indeparta usor de pe os cand e gata. Le punem intr-o oala fierbinte si le prajim pe toate partile 10 minute in suc... »


  • Friptura frageda in sos de legume


    Se prajeste carnea intr-o oala uscata, se adauga ceapa, condimentele si atata apa incat sa acopere carnea. Se fierbe pana se inmoaie; din cand in cand se inlatura spuma. Hreanul se amesteca cu... »


  • Aripi de pui cu sos de hrean


    Se taie aripile in 1/2 si se prajesc. Se prepara un sos din restul ingredientelor, ce se va fierbe cateva minute. Se rastoarna peste aripi si se da la cuptor 15-20 minute. Cand sunt gata se presara... »


  • Miel cu sfecla rosie


    Intr-o tigaie se incinge 50ml ulei. Punem cotletele si le prajim la foc iute cate 2-3 minute pe fiecare parte. Le scoatem pe un platou si le presaram cu sare si piper. Puneti peste cotletele... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda