Retete

  • Salata de sfecla


    Se coace sfecla, in cuptor, se curata de coaja, dupa care se da pe razatoarea mare. Se adauga hreanul, dat pe razatoare mica, ulei, otet, sare, dupa gust, si se amesteca bine. Se poate pastra in... »


  • Salata de sfecla rosie


    Se spala bine, se curata si se coace la cuptor, sfecla. Dupa ce este gata, se lasa sa se raceasca, apoi se rade sau se taie in fasii subtiri. Hreanul se curata, se spala si se rade pe o razatoare... »


  • Salata de sfecla


    Sfecla se coace in cuptor sau se fierbe, se curata si se taie fasii ca taiteii. Din smantana, mustar, zeama de lamaie, sare si piper se prepara un sos. Se curata si se rade hreanul. Se fierb ouale... »


  • Salata de cruditati cu sosuri


    Prima data pregatim sosurila, pentru ca aromele sa se intrepatrunda pana taiem ingredientele salatei. Pentru sosul rokfort, fierbem Delikatul cu 1 dl de apa, apoi lasam sa se raceasca, intre timp... »


  • Salata de sfecla


    400 g de sfecla se spala, se taie betisoare late de 1 cm. Se poate taia cu aparatul de taiat cartofi pai. Sfecla taiata se asaza intr-un vas emailat cu atata apa cat s-o acopere, se adauga o... »


  • Salata de sfecla


    Sfecla pentru salata se poate pregati fie coapta la cuptor, fie fiarta. Pentru fiert, sfecla se spala si se pune la foc cu apa rece, cat s-o cuprinda bine. Si intr-un fel si in altul sfecla este... »


  • Salata de varza rosie cu mere


    Se taie. varza foarte fin, se sareaza, se stoarce si apoi se pune la foc sa fiarba otet de vin indoit cu apa si cu sare cat trebuie. Se toarna otetul clocotit peste varza si se amesteca bine... »


  • Salata de sfecla razuita


    Se iau 1-2 bucati de sfecla, se spala, se decojesc si se dau, crude, pe razatoarea de cascaval. La fel procedam cu firul de hrean, apoi il adaugam la sfecla razuita. Aszonam cu sare, cu putin... »


  • Salata de sfecla cu hrean


    Se spala sfecla si se pune la fiert in apa rece si se fierbe timp de 2 ore, cu vasul acoperit. Se scurge apa, se lasa sfeclele sa se raceasca, dupa care se curata de coaja, se dau pe razatoarea... »


  • Salata de avocado cu somon


    Facem sosul ametzind bine ingredientele ca sa avem in ce sa aruncam iute iute avocado care, dupa cum stiti, oxideaza repede. Curatam si ciopartim (era foarte bine copt asa ca l-am taiat anarhic,... »


  • Salata de mazare, ridichi si carne de vita


    In apa clocotita pune mazarea timp de un minut, scurge mazarea si se pune in apa cu gheata pentru a opri procesul de fierbere. Se incinge o tigaie cu gratar. Se unge antricotul cu ulei pe amele... »


  • Salata andive


    Se spala bine andivele si se rupe fiecare foita in bucatele mici (a se evita maruntire prin taiere pentru riscul de a devenii amare). Se stropesc cu un varf de sare si cateva picaturi de otet si se... »


  • Salata din ciuperci si piept de pui


    Se pune la fiert carnea de pui, dar pentru rapiditate e bine ca aceasta sa fie fiarta dinainte si tinuta la rece pentru ziua respectiva. Se spala ciupercile si se maruntesc. La fel si carnea de... »


  • Salata de varza rosie cu mere


    Se taie varza foarte fin (sau se rade pe razatoare), se sareaza, se amesteca si se stoarce apoi se opareste cu otet. Separat se rad merele pe razatoare si se amesteca cu varza. Se adauga uleiul. »


  • Salata de cruditati cu hrean


    Morcovii, telina si hreanul se dau pe razatoarea mica, marul pe razatoarea mare. Se presara legumele cu sare si se lasa 10 min., timp in care se prepara maioneza. Se scurg legumele foarte bine de... »


  • Salata de vara cu carne


    Resturile de carne de vaca sau de porc slaba, fiarta in supa, sau resturile de friptura de vaca, porc, pasare de curte sau vinat se taie marunt. Se pot folosi si mai multe feluri de carne ramase de... »


  • Gogosari umpluti cu conopida


    Se pun la fiert 2 l de otet, 1 apa cu 2 cani de zahar, 2 linguri de sare, 4 -5 foi de dafin, 1 lingura de boabe de mustar, 1 lingura boabe piper negru. Gogosarii curatati se trec prin lichidul... »


  • Castraveciori in otet


    Se spala castraveciorii care se aleg cu grija, sa nu aiba seminte multe si sa nu fie loviti, se pun intr-un borcan curat, acoperiti cu apa rece. Se tin cateva ore asa, dupa care apa se arunca si se... »


  • Salata de varza rosie


    Taiati varza fin , fin,cat de subtire puteti. Eu o amestec (frec) cu sare si zahar dupa gust. Nu cantaresc,dar pun putin mai mult, pentru ca varza mai trage din ele. Dupa o ora, pun otet, boabe de... »


  • Struguri murati


    Strugurii murati pot fi o surpriza foarte placuta pentru oaspetii dumneavoastra. Poate fi o alternativa foarte buna la traditionalele muraturi. Dupa ce am spalat borcanele, le-am bagat (fara... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda