DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Sos de hrean cu smantana - Culinar.ro


    Se rade hreanul pe razatoarea mica iar apoi se amesteca cu smantana. Se pune pe foc sa fiarba doua clocote. »


  • Sos de hrean cu ciuperci - Culinar.ro


    Se rade hreanul pe razatoarea mica. Ciupercile taiate felii se inabusa cu ceapa tocata in ulei, pe foc mic, pana scade apa pe care o lasa si incep sa se rumeneasca. Se adauga faina, sare, piper,... »


  • Sos de hrean cu smantana - Culinar.ro


    Se spala hreanul, se curata de coaja, apoi se da pe razatoare. Se pune intr-un vas adanc si se amesteca cu nucile tocate marunt. Se stoarce peste amestec zeama de la jumatate de lamaie, se sareaza,... »


  • Sos de hrean cu otet - Culinar.ro


    Se spala hreanul, se curata de coaja, se da pe razatoare si se pune intr-o farfurie adanca. Se adauga uleiul, otetul si sare peste hrean, se amesteca bine. »


  • Sos de hrean - Culinar.ro


    Se freaca galbenusul cu smantana. Se pune hreanul ras, putina sare si otet dupa gust. Se tine la foc in alt vas cu apa fierbinte, fara sa fiarba, pana se serveste. »


  • Sos de mere cu hrean - Culinar.ro


    Se coc merele la cuptor. Le lasam la racit. Le curatam de coaja si cotoare. Astfel obtinem din pulpa coapta un piure cat mai fin. Adaugati zaharul, hreanul ras foarte fin, otetul si zeama de... »


  • Sos de hrean cu nuci sau migdale - Culinar.ro


    Se fierbe laptele si se toarna fierbinte peste faina. Amestecati pentru a obtine o compozitie omogena, puneti din nou vasul pe foc potrivit si adaugati nucile, migdalele, zaharul. Se lasa la fiert.... »


  • Sos de hrean cu smantana si oua fierte - Culinar.ro


    Ouale se rad pe razatoarea cu gauri mici. Se pune smantana si se amesteca bine. Apoi se pune hreanul si se amesteca. Se pune atata hrean cat este nevoie, pentru a fi picanta. Se pune sare si piper... »


  • Sos de hrean cu iaurt - Culinar.ro


    Se rade hreanul pe razatoarea cu gauri mici, se amesteca cu o lingurita de sare si se lasa pana a 2-a zi cand se introduce in cuptorul incalzit, la foc mic si se amesteca din cand in cand pana... »


  • Crema de hrean - Culinar.ro


    Frisca se bate spuma, se amesteca cu hreanul ras si condimentele. »


  • Sos Remoulade - Culinar.ro


    Intr-un vas adinc se amesteca mustarul, hreanul, paprika, piperul, usturoiul pisat si sarea. Peste amestec se toarna apoi otetul. Se amesteca usor in timp ce se toarna, putin cite putin uleiul. Se... »


  • Sos de hrean - Culinar.ro


    Se prepara un sos alb care se stinge cu apa, zeama de carne sau lapte. Se fierbe bine, se adauga hrean ras si inabusit in unt sau in margarina. Dupa ce a mai fiert putin, se adauga smintina si se... »


  • Sos de iaurt cu mustar - Culinar.ro


    Se bate iaurtul cu sarea si piperul. Se adauga mustarul cu boabe si hreanul. »


  • Sos de hrean - Culinar.ro


    Faina se rumeneste usor cu aceeasi cantitate de unt, se subtiaza cu un pahar de supa de carne fierbinte, ramasa de la fiertul carnii, se adauga smintina si se fierbe la foc moale timp de 5-10... »


  • Salata asortata - Culinar.ro


    Legumele se spala, se feliaza, se condimenteaza si se lasa de pe o zi pe alta, se adauga hrean si cimbru. a doua zi se pun in borcan. »


  • Ardei grasi conservati - Culinar.ro


    Ardeii se spala, li se indeparteaza cotorul si semintele si se pun in borcane mari de 10 litri. Se toarna apa rece si se completeaza cu ulei. Se adauga 3-4 bucatele de hrean si se sigileaza apoi... »


  • Varza murata la borcan - Culinar.ro


    Varza se curata de frunzele vestejite si se taie apoi in sferturi. Se pun bucatile intr-un borcan mare si se adauga peste bucatele de hrean si cateva boabe de porumb. Se face o saramura din apa si... »


  • Muraturi asortate - Culinar.ro


    Legumele trebuie sa fie frumoase si nepatate cele atinse inlaturandu-se. Pe fundul borcanului se pun cele care arata mai bine si deasupra cele mai coapte pentru a se consuma primele. Eu folosesc... »


  • Varza murata - Culinar.ro


    Se alege varza frumoasa, tare la pipait si fara frunze rasfirate.Se pune dupa cateva zile de stat pe balcon ca sa se mai lase. Perioada potrivita este inainte de a se lasa bruma, spre sfarsitul lui... »


  • Castraveti la borcan dulci-acrisori - Culinar.ro


    Pui intr-o cratita otetul, apa, sarea, zaharul si mirodeniile. Cand a dat in clocot se pun castravetii sa se inmoaie bine pentru cateva minute sau daca doriti puteti sa le taiati un capacel la... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda